Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Επειδή έχω κάποια θέματα με το pc μου και ψάχνω να δώ τι φταίει , το restart απ' τον πύργο επηρεάζει την κάρτα γραφικών;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημέρα

Επειδή έχω κάποια θέματα με το pc μου και ψάχνω να δώ τι φταίει , το restart απ' τον πύργο επηρεάζει την κάρτα γραφικών;

Ευχαριστώ.

Ετσι οπως το λες δε καταλαβαινει κανεις τιποτα.. Δηλαδη το restart απο τον πυργο να επηρεαζει την καρτα γραφικών. Δε βγαζει και πολύ νοημα ,μιας και προφανως οποτε θες κανεις restart Και η καρτα γραφικων δε παθαινει τιποτα..

Μηπως εννοεις οτι το Pc σου κανει επανεκινησεις, και ρωτας μηπως μπορει να φταιει η καρτα γραφικων;

Για να βοηθησουμε πες μας τι σου παρουσιαζει ο υπολογιστης σου ακριβως και αν πχ κανει επανεκινησεις ποτε τις κανει.

Δημοσ.

Ετσι οπως το λες δε καταλαβαινει κανεις τιποτα.. Δηλαδη το restart απο τον πυργο να επηρεαζει την καρτα γραφικών. Δε βγαζει και πολύ νοημα ,μιας και προφανως οποτε θες κανεις restart Και η καρτα γραφικων δε παθαινει τιποτα..

Μηπως εννοεις οτι το Pc σου κανει επανεκινησεις, και ρωτας μηπως μπορει να φταιει η καρτα γραφικων;

Για να βοηθησουμε πες μας τι σου παρουσιαζει ο υπολογιστης σου ακριβως και αν πχ κανει επανεκινησεις ποτε τις κανει.

Έχει να κάνει με το άλλο θέμα που έχω παραθέσει : προβλήματα στο pc'' απλώς ρωτάω και εδώ γιατί φοβάμαι μηπως με τα αναγκαστηκά restart που κάνω εγώ στο pc χαλάσω την κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Ξαναγραψε λιγο τι προβληματα εχεις.

1) Μερικές φορές όταν κάνω εκίννηση του pc δείχνει στην αρχή τα "intel" και bios και μετά η οθόνη μπαίνει σε αναμονή (όπως όταν αφήνουμε τον υπολογιστή αρκετή ώρα χωρίς να κάνουμε κάτι και κλείνει η οθόνη).

Αν κάνω restart απ' τον πύργο τότε ξεκινάει κανονικά.

2)Μερικές φορές πάλι όταν έχω είδη ανοιχτό το pc και μπεί στην φασή της αδράνειας η οθόνη ,όταν πάω  να κουνήσω το ποντίκι για να ξανα ξεκινήσει δεν γίνεται τίποτα και αναγκάζομαι να κάνω restart απ' τον πύργο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...