Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω μερικά θέματα στο pc και θα ήθελα να μου πείτε τι φταίει.

1) Μερικές φορές όταν κάνω εκίννηση του pc δείχνει στην αρχή τα "intel" και bios και μετά η οθόνη μπαίνει σε αναμονή (όπως όταν αφήνουμε τον υπολογιστή αρκετή ώρα χωρίς να κάνουμε κάτι και κλείνει η οθόνη).

Αν κάνω restart απ' τον πύργο τότε ξεκινάει κανονικά.

2)Μερικές φορές πάλι όταν έχω είδη ανοιχτό το pc και μπεί στην φασή της αδράνειας η οθόνη ,όταν πάω  να κουνήσω το ποντίκι για να ξανα ξεκινήσει δεν γίνεται τίποτα και αναγκάζομαι να κάνω restart απ' τον πύργο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ακουγονται και τα δυο σα προβλημα με το hibernation Και οχι καποιο προβλημα με το Pc..

Τι Pc εχεις και τι windows? Σε παλιοτερα συστηματα και κυρίως με windows xp γενικά το Hibernation εμφάνιζε πολυ συχνα προβληματα..

Αυτο δε σημαινει οτι καποιες φορες εμφανιζονται προβληματα και σε νεα συστηματα απλως ειναι σπανιοτερα..

Τo troubleshooting ειναι  δυσκολο καθως μπορει να φταιει το οτιδηποτε. Πχ να θελέι ανανεωση καποιος driver.

Δημοσ.

Το pc έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

CPU: Ιntel core 2 duo E6850 3.00Ghz 3.00Ghz

GPU:Sapphire HD 7770 GHz 1GB OC GDDR5
PSU: Turbo-x 650W value series
RAM: Transcend 2GB DDR2 (4gb σύνολο )
ΜOTHERBOARD: Intel Pearl Creek DG31PR
HDD: WD 500gb

ΟS:WINDOWS 7 professional 64 bit

Δημοσ.

Κατέβασε και δες τι σου λέει το hd sentinel για τον σκληρό σου. Το τροφοδοτικό σου είναι το πιο επίφοβο πάντως.

Η αλήθεια είναι ότι ''βαράει'' πολύ ο σκληρός όπως τον ακούω απ' τον πύργο ,τώρα δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι τα φτήνει.

Δημοσ.

Με το hdsentinel που σου πρότεινε ο Δεινόσαυρος, θα δεις τη συνολική κατάσταση του δίσκου σου και, κυρίως, εάν βρήκε πρόβλημα και τον αριθμό των ημερών λειτουργίας που του απομένουν.

Δημοσ.

To πρόγραμμα μου έβγαλε τα εξής:

Performance: 100%

Health: 99 %

Power on time: 768  μέρες

Estimated remaining lifetime: παραπάνω από 1000 μέρες

Το θέμα είναι ότι  τον ακούω και κάνει  αρκετό θόρυβο μερικές φορές, 

Δημοσ.

Σίγουρα είναι ο δίσκος που κάνει θόρυβο?

Δοκίμασε και μ' ένα άλλο PSU αν μπορείς όπως ειπώθηκε παραπάνω.

Δημοσ.

Σίγουρα είναι ο δίσκος που κάνει θόρυβο?

Δοκίμασε και μ' ένα άλλο PSU αν μπορείς όπως ειπώθηκε παραπάνω.

Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω με άλλο psu ,όσο για τον θόρυβο που είπα ότι κάνει είμαι σύγουρος γιατί είναι ο κλάσσικός θόρυβος που κάνει όταν διαβάζει κάτι ο σκληρός απλός είναι πολύ έντονος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...