Προς το περιεχόμενο

pm

login

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,υπάρχει η δυνατότητα όπως παλιά στέλνοντας το pm να μας έρχετε notify ότι διαβάστηκε;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αμέ.

Πήγαινε στο Outbox σου και δες τα μηνύμα που έχεις στείλει βλέποντας το flag αριστερά. Άφησε το ποντίκι πάνω από το εικονίδιο αυτό για να δεις το status του.

Δημοσ.

Δουλεύει σωστά αυτό που λές timiman? Εμένα σε όσα έχω στείλει(απεσταλμένα) λέει "Μή αναγνωσμένο". Και σε ένα που έστειλα το πρωί(είναι στα εξερχόμενα) και λογικά δέν θα το έχει διαβάσει ακόμα γιατί δεν τον βλέπω online, μου βγάζει "Αναγνωσμένο"

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μήπως είναι Hidden ο χρήστης;

Δημοσ.

Δέν νομίζω. Αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Πάντως τον έχω δεί πολλές φορές να είναι online. Εκτός και αν αλλάζει απο το προφίλ του την επιλογή συχνά.

Δημοσ.
Αμέ.

Πήγαινε στο Outbox σου και δες τα μηνύμα που έχεις στείλει βλέποντας το flag αριστερά. Άφησε το ποντίκι πάνω από το εικονίδιο αυτό για να δεις το status του.

Τελικα και σε μενα ολα μη αναγνωσμενα τα εβγαζε ενω σιγουρα καποια ειχαν διαβαστει. :?: :?: :?:

Δημοσ.

υποθέτω (και αν κάνω λάθος ας μην πέσουνε μπινελίκια) οτι στα απεσταλμένα μεταφέρονται, όσα έχουν διαβαστεί, ενώ στα εξερχόμενα μένουν τα υπόλοιπα...

Δημοσ.
υποθέτω (και αν κάνω λάθος ας μην πέσουνε μπινελίκια) οτι στα απεσταλμένα μεταφέρονται, όσα έχουν διαβαστεί, ενώ στα εξερχόμενα μένουν τα υπόλοιπα...

Έτσι είναι.Στα διαβασμένα πάνε όσα διαβάστηκαν από τον παραλήπτη.Στα Εξερχόμενα είναι όσα δεν έχουν ακόμα διαβαστεί.Δεν έχει να κάνει με την σήμανση άσπρου/πορτοκαλί φακέλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...