login Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Καλημέρα,υπάρχει η δυνατότητα όπως παλιά στέλνοντας το pm να μας έρχετε notify ότι διαβάστηκε;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Αμέ. Πήγαινε στο Outbox σου και δες τα μηνύμα που έχεις στείλει βλέποντας το flag αριστερά. Άφησε το ποντίκι πάνω από το εικονίδιο αυτό για να δεις το status του.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Κι εγω ευχαριστω..Το ειχα αναρωτηθει αλλα ελεγα οτι δεν γινεται....
ChrisAce Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Δουλεύει σωστά αυτό που λές timiman? Εμένα σε όσα έχω στείλει(απεσταλμένα) λέει "Μή αναγνωσμένο". Και σε ένα που έστειλα το πρωί(είναι στα εξερχόμενα) και λογικά δέν θα το έχει διαβάσει ακόμα γιατί δεν τον βλέπω online, μου βγάζει "Αναγνωσμένο"
ChrisAce Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Δέν νομίζω. Αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Πάντως τον έχω δεί πολλές φορές να είναι online. Εκτός και αν αλλάζει απο το προφίλ του την επιλογή συχνά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Αμέ.Πήγαινε στο Outbox σου και δες τα μηνύμα που έχεις στείλει βλέποντας το flag αριστερά. Άφησε το ποντίκι πάνω από το εικονίδιο αυτό για να δεις το status του. Τελικα και σε μενα ολα μη αναγνωσμενα τα εβγαζε ενω σιγουρα καποια ειχαν διαβαστει. :?: :?: :?:
LL_NEO Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 υποθέτω (και αν κάνω λάθος ας μην πέσουνε μπινελίκια) οτι στα απεσταλμένα μεταφέρονται, όσα έχουν διαβαστεί, ενώ στα εξερχόμενα μένουν τα υπόλοιπα...
DownUNDERground Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 υποθέτω (και αν κάνω λάθος ας μην πέσουνε μπινελίκια) οτι στα απεσταλμένα μεταφέρονται, όσα έχουν διαβαστεί, ενώ στα εξερχόμενα μένουν τα υπόλοιπα... Έτσι είναι.Στα διαβασμένα πάνε όσα διαβάστηκαν από τον παραλήπτη.Στα Εξερχόμενα είναι όσα δεν έχουν ακόμα διαβαστεί.Δεν έχει να κάνει με την σήμανση άσπρου/πορτοκαλί φακέλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.