captainrodos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Και στα δύο pc την ίδια εχω. . . Δεν εχω αλλη, αλλα και στα δυο το ίδιο πρόβλημμα και το μονο κοινο που έχουν ειναι αυτη η κάρτα. Αλλα εψαξα στο google και δέν ειδα παρόμοιο πρόβλημα με αυτη την κάρτα τι γινεται? υπάρχη κατι αλλο να δοκιμάσω? Το καλώδιο που μου ειπε το παιδι πιο πανω παιζει?
GothmogGr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δυσκολο να φταίει το καλωδιο... θα έλεγα ότι έχουν αρπαξει οι μνήμες της καρτας αλλα με προβληματίζει που στο κανει μονο σε ενα παιχνιδι!
captainrodos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δέν παίζω κανενα αλλο παιχνίδη μονο αυτο. . . Κατα τα άλλα μονο ιντερνετ. . . Αλλα για games μονο pro
GothmogGr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δοκιμασε και ένα αλλο παιχνιδι... αν το κανει και εκει βρήκαμε τον φταίχτη!
nike1600 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Η καρτα ειναι σε αυτη τη θερμοκρασια με το pro ανοιχτο να φανταστω ετσι?
veteranos123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Για πες λίγο το τροφοδοτικό σου μάρκα και watt γιατί είχα αντίστοιχο πρόβλημα με σένα και έφταιγε το τροφοδοτικό που είχα codegen 300 watt Το παιχνίδι είναι αυθεντικό ή από τον θείο?
captainrodos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δοκιμασε και ένα αλλο παιχνιδι... αν το κανει και εκει βρήκαμε τον φταίχτη! An το κάνει και σε αλλο παιχνίδη τι φταίει? Η καρτα ειναι σε αυτη τη θερμοκρασια με το pro ανοιχτο να φανταστω ετσι? Ναί με ανοιχτο το πρό ηταν αλλα τώρα που εβαλα πάστα στον επεξεργαστή επεσαν πολύ Για πες λίγο το τροφοδοτικό σου μάρκα και watt γιατί είχα αντίστοιχο πρόβλημα με σένα και έφταιγε το τροφοδοτικό που είχα codegen 300 watt Το παιχνίδι είναι αυθεντικό ή από τον θείο? To παιχνίδη ειναι γνήσιο , το τροφοδοτικό ειναι multirama LPG9-43 500W ...
veteranos123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Αν το κάνει και σε άλλα παιχνίδια κάποιο hardware έχει πρόβλημα.Το τροφοδοτικό σου δει είναι ποιοτικό.
captainrodos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μήπως παίζει παίζει ρολο οτι εχω tv για monitor και όχι κανονικη οθόνη? Δέν ξερω τι άλλο να σκεφτώ. . . Μου κανει το ίδιο πρόβλημμα με 2 διαδορετικά pc που το μονο κονο που είχα ειναι monitor, καλώδιο hdmi , και κάρτα γραφικών.
GothmogGr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Κατα 99% φταίει η καρτα γραφικών αλλα δοκιμασε την και με καποιο αλλο παιχνιδι για να σιγουρευτείς!
captainrodos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Οκ θα δοκιμάσω και θα σας πώ. . . thx
thanosAIAS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Το πρόβλημα που λες λέγεται color inversion και νομίζω ότι έχει να κάνει με το handshake blue ray certified συσκευών (τηλεόραση). google it...
captainrodos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδή και κάρτα γραφικών να αλλαξω θα το έχω ε? Δέν μπορω να κανω κατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα