Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα να κανω φορματ τον υπολογιστη των γονιων μου. Ολα καλα με το φορματ, αλλα τωρα δε μπορω να βρω ποια καρτα γραφικων ειχε, για να κατεβασω τους drivers.. Κατεβασα κατι ati radeon που θυμομουν, τους εγκατεστησα και τωρα ο υπολογιστης μετα το loading screen μαυριζει και δε κανει τιποτα απολυτως..

Υπαρχει καποια εκδοση των windows xp ωστε να περιλαμβανει και drivers απο καρτες γραφικων και ηχου;

Προσπαθησα να δω και μεσα απο bios τι καρτα γραφικων υπαρχει, αλλα δε βρηκα κατι. Ελεγξα και την πλακετα. Το μονο που γραφει ειναι ASUS και ειναι μια κοκκινη. Εγω θυμομουν για ati radeon 9550, αλλα δυστυχως προεκυψε αυτο το προβλημα..

Παντως εαν δεν ηταν αυτη η καρτα γραφικων, δε θα με αφηνε καν να κανω την εγκατασταση, σωστα;

Ζηταω απεγνωσμενα βοηθεια!!

Δημοσ.

Πως θα τα αναβαθμισει, αφου δε ξερει κανει ποια καρτα γραφικων υπαρχει..; Και στο dxdiag δε μου δειχνει τιποτα..

Δημοσ.

Εγκατεστησα 4 διαφορετικα προγραμματα και μου κατεβαζουν ο,τι να'ναι! Υποτιθεται οτι αυτα τα προγραμματα ψαχνουν για Updates, εδω δεν υπαρχει καποιο vga driver για να το κανει Update.

Το speccy μου βγαζει radeon series 9 και verdor 350/370. Παντως εγω θυμαμαι οτι ειχα βαλει την asus radeon 9550.. Το θεμα ειναι οτι δε βρισκω τους drivers μεσω ιντερνετ!! Μονο 2 βρηκα, αλλα μου βγαζει κινεζικα στους installer και διακοπτονται απο μονα τους..

Καλα, δεν υποτιθεται οτι στην εκατοστε custom εκδοση για windows, θα εμπαιναν κανονικα και ολοι οι drivers;

Δε νομιζω να μπορω να λυσω το προβλημα.. Ο υπολογιστης θα παει για πεταμα χωρις λογο..

Δε ξερω εαν πρεπει να κατεβασω asus radeon 9550 ( τους οποιους βασικα προσπαθησα να κανω εγκατασταση και δε γινοταν ) ή τους ati radeon 9550 ( τους οποιους κατεβασα, εγκατεστησα, αλλα μετα μου εβγαζε black screen )

Δημοσ.

Περισσοτερες πληροφοριες :

Εβαλα αλλα windows, παλι τα ιδια ομως. Αυτη τη φορα εβαλα και την καρτα ηχου, οποτε καταλαβα οτι μετα το loading screen των windows, μπαινει κανονικα μεσα στα windows, ομως τα δειχνει ολα μαυρα. Στην οθονη γραφει power saving mode και το λαμπακι απο πρασινο, γινεται πορτοκαλι.

Με safe mode μπαινω κανονικα, οπως και εαν πατησω το last good known settings ( ή καπως ετσι.. )

Δε μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο,αφου βαζω τους σωστους drivers! Κατεβασα και το driver magician και μου υπεδειξε τους drivers που ειχα βαλει και την Πρωτη φορα. Αυτους εδω : http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13&lang=English

**** Στο περιπου, ετσι ειναι η καρτα γραφικων μου : http://prohardver.hu/dl/cnt/2004-08/423/asus9600se_front.jpg

και ετσι το cd : http://bimg2.mlstatic.com/cd-con-drivers-de-video-para-asus-a7000a9200-series-y-otras_MLA-F-3190666754_092012.jpg   αλλα λεει V404. Ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο, γιατι οταν το τρεχω, λεει Asus A9550 2d/3d vga driver.

Η οθονη ειναι μια lg flatron 1750sq.  ****

Δε ξερω τι αλλο να κανω, εχω απελπιστει και εχω χασει παρα πολλες ωρες σημερα.. Δε μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο.. 

Τελικα βρηκα το cd.. Το αστειο ειναι οτι με τον Installer μου λεει οτι δε μπορει να γινει η εγκατασταση, κατι παιζει με το Inf. Οταν παω μεσω device manager και have disk, γινεται κανονικα, αλλα παλι μπαινει σε Power saving mode.. Κοντευω να τρελαθω. 

Καληνυχτα..

Δημοσ.

Πεδευεσαι άδικα. Αν μπαίνει στα Windows κατεβασε το  cpu-z καντο εγκατασταση και πηγαινε στην καρτελα Graphics και δες τι γραφει. Αν γραφει AMD χρειαζεσαι  Catalyst drivers, αν γραφει Nvidia χρειαζεσαι της Nvidia. Πολύ απλό.

Για να είσαι σίγουρος ανεβασε και ένα screen της καρτέλας Graphics εδώ στο forum για να σου δώσω το λινκ των drivers που χρειάζεσαι.

http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html

• Like 1
Δημοσ.

ολες οι καρτες εχουν στο πισω μερος ενα αυτοκολλητο. δε μπορεις να τη βγαλεις και να δεις ποια ειναι? αν και οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, οταν μπει στα windows δες με το cpu-z.

Αν εχει ανεμιστηρακι, δουλευει?

επισης σε καθε περιπτωση πας εδω και σου βρισκει drivers μονο του

amd: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Δημοσ.

Δε βγαζω καποια ακρη εγω..

To site της amd μου βγαζει τον ιδιο driver που βαζω.

post-69898-0-61026000-1357209078_thumb.jpg

Δημοσ.

απο τη φωτογραφια που παραθετεις ειναι προφανες οτι ΔΕΝ εχουν περαστει καθολου drivers για την καρτα γραφικων.

μου ειχε τυχει περιπτωση που ενω περναγα drivers αυτοι δεν εμπαιναν. ακομα και μετα απο φορματ. εν τελει αλλαξα καρτα και ολα οκ. οποτε μηπως εχει καποιο προβλημα η καρτα.

Δημοσ.

Πως γινεται να εχει προβλημα η καρτα απο τη στιγμη που δουλευε μια χαρα πριν το φορματ τοσα χρονια; Η καρτα τελικα την εβγαλα, ειναι η asus a9550ge οπως και θυμομουν.

Οριστε ακομα μια φωτογραφια : post-69898-0-80190700-1357212017_thumb.jpg

Ειναι οντως παραξενο. Κανονικα θα επρεπε να ειχαν περασει πρωτα οι vga drivers απο την Motherboard, οπως γινεται συνηθως..

Δημοσ.

Δε θελω να πιστευω οτι ηταν αυτο το προβλημα : Ειχε συνδεσει ο πατερας μου στη καρτα γραφικων ενα καλωδιο hdmi της τηλεορασης.. Οποτε ισως με το που εβαζα drivers να πηγαινε το σημα στην τηλεοραση και να εφευγε απο τον υπολογιστη.

Δημοσ.

Δε θελω να πιστευω οτι ηταν αυτο το προβλημα : Ειχε συνδεσει ο πατερας μου στη καρτα γραφικων ενα καλωδιο hdmi της τηλεορασης.. Οποτε ισως με το που εβαζα drivers να πηγαινε το σημα στην τηλεοραση και να εφευγε απο τον υπολογιστη.

αυτα τα λενε απ τη αρχη.ναι αυτο συμβαινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...