Προς το περιεχόμενο

HTC Desire X 199 Ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβα γιατι η "θετικη" εκπληξη; Σου πλασαραν κατι που ετσι κι αλλιως σε αυτη την τιμη θα το εδιναν σε οποιον "επεφτε" ο λαχνος (ειτε ηταν καποιος που εφαγε ακυρο και παραπονεθηκε ειτε καποιος που δεν ειχε ξαναπαραγγειλει ποτε τιποτα και το πετυχαινε στο σημερινο crazy). Δε σου εκαναν καποια σπεσιαλ προσφορα αποκλειστικα για εσενα οπως το βλεπω εγω (31/12 που ρωτησα μου ειπαν τι περιπου θα μπει το βραδυ --απο κινητα-- αρα ξερουν τι παιζει για να σου προτεινουν και να σου φανει 'wow'), εκτος αν και οι ιδιοι γνωριζουν οτι το ΟΝΕ Χ στα 339 θα ηταν αδυνατο να το παρει καποιος μεσω crazy you (αν σκοπιμα δηλαδη δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα). Δηλαδη τωρα την εχασες την ευκαιρια σου, δεν μπορεις να τους παρεις να τους πεις "παιδια θα παρω την προσφορα που μου προτεινατε χθες";;;

Oχι δε μπορω, γιατι ο υπαλληλος μου ειπε οτι αν ηθελα καποιο απ τις προσφορες, επρεπε να του το πω για να μου δεσμευσει το προιον. Τωρα αν τον παρω, θα μου πει και με το δικιο του, οτι εχει εξαντληθει το προιον, και δεν ειναι διαθεσιμο για να με εξυπηρετησει.

Εξεπλαγην θετικα, διοτι μου απεδειξαν οτι λειτουργουν με καποιο σχεδιο, σαν εταιρια, και οχι κουτουρου, σαν μπακαληδες να μου προσφερουν πραγματα εκτος πραγματικοτητας. Παρ οτι δεν οφειλαν, θελησαν να με βοηθησουν να αγορασω καποιο αλλο κινητο σε ιδανικη τιμη, και απο τη στιγμη που μετα τα εβαλαν ως crazy you, παει να πει οτι η εταιρια πηγαινει βασει πλανου, ακομη και στις αντιπροσφορες της.

Τελος οσον αφορα τις διαθεσιμοτητες που αναφερεις, προφανως και υπηρχαν διαθεσιμα καποια κομματια, λιγα δε. Αφου μου τα προσφερε το προηγουμενο πρωινο, αρα σημαινει οτι υπηρχε. (Ας μη ζηταμε ομως παραλογα πραγματα, ειναι δυνατον να πουλαει τοσο πολυ χαμηλοτερα ενα καταστημα επι μακρου? Σκεφτειτε το. Λιγα κομματια για διαφημιση, και οποιος επωφεληθει με γεια το καινουριο κινητακι :) )

Αlkerath στειλε τους ενα mail, αν γινεται να σε εξυπηρετησουν. Ισως γινει το ιδιο και με σενα, οπως με μενα. Δε χανεις και τιποτα.

• Like 1
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

christs σε ακυρωσαν και σενα και τους εστειλες αν μπορουν να κανουν κατι για καποιο αλλο κινητο? Θα προσπαθησω αν ειναι με το live help η το εστειλες σε εξουσιοδοτημενο τμημα το μειλ? και αν ναι μπορεις να μου το στειλεις σε παρακαλω?! ευχαριστω!

Εντιτ: στο λαιβ τσατ μου ειπε οτι δεν ειναι δυνατο να με ενημερωση για αλλες προσφορες καθως και αυτοι δεν γνωριζουν. Δεν ξερω ισως ειναι πολυ νωρις η αλλιως γνωριζει μονο ενα αρμοδιο τμημα.

Δημοσ.

Λοιπον φιλε εκανα το εξης:

ειχα παραγγειλει απο τις 29 του μηνος ενα κινητο, που ειχε σε διαθεσιμοτητα το crazy you. Η παραγγελια μου εμεινε στασιμη, χωρις καμια εξελιξη, στην κατασταση εκκρεμεις παραγγελιες, στο λογαριασμο μου.

Οποτε, μιας και ηθελα να μαθω τι μελει γενεσθαι με την παραγγελια μου, πηγα εδω http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/tel.do και εστειλα mail στο [email protected] για το Τμήμα Πωλήσεων / Εξυπηρέτησης .

Αυτο που σου συνιστω ειναι να τους στειλεις ενα μηνυμα, που οπως με συμβουλεψε και ο john_dr να τους μιλησεις με ειλικρινεια για την περιπτωση σου, για την παραγγελια σου, και να τους ζητησεις αν γινεται να σε εξυπηρετησουν μελλοντικα σ αυτην την τιμη, ή να σου προτεινουν καποια αλλη συσκευη. Μιλησε τους ευγενικα, και λογικα θα σου απαντησουν αμεσα (εμενα μου απαντουσαν μεσα σε λιγα λεπτα) και θα σε παρουν και τηλεφωνο.

Να ξερεις, οτι στους ορους του Crazy You υπαρχει αυτο

Η καταχώρηση παραγγελίας Crazy U δε συνεπάγεται αυτόματη δέσμευση του αποθέματος. Σε περιπτώσεις χαμηλού ύψους αποθέματος, το U διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει κάποια παραγγελία ή μέρος αυτής, εφόσον η διαθεσιμότητα σε σχέση με την ζήτηση αποδειχτεί ανεπαρκής. Στην περίπτωση αυτή θα πραγματοποιηθεί άμεση ενημέρωση.

Οποτε, δεν δεσμευονται με κατι. Αλλα ειδα οτι σε ειλικρινεια και ευγενικη σταση, εχουν την απολυτη διαθεση να βρουν λυση. (ελπιζω μονο να μην το παρακανουμε οπως συνηθιζουμε σε καθε περιπτωση σαν γνησιοι Ελληναρες, και στο τελος δε μας προσφερουν ουτε αυτα :P )

Ευχομαι να βγαλεις ακρη. :)

• Like 2
Δημοσ.

μιλαμε για απιστευτη προσφορα το htc ΑΝ τελικα υπηρχαν κομματια.κριμα και ηταν ισως το μονο που με ενδιεφερε απ αυτα που εχει διαθεσιμα κ περιμενα να το χτυπησω αλλα δεν προλαβα.ενα μπραβο στο you παντως αξιζει να πουμε ακομα κ αν διαθετει λιγα κομματια καθε φορα(απολυτως φυσιολογικο)οι προσφορες του δεν παιζουν πουθενα αλλου

Δημοσ.

Δεν καταλαβα γιατι η "θετικη" εκπληξη; Σου πλασαραν κατι που ετσι κι αλλιως σε αυτη την τιμη θα το εδιναν σε οποιον "επεφτε" ο λαχνος (ειτε ηταν καποιος που εφαγε ακυρο και παραπονεθηκε ειτε καποιος που δεν ειχε ξαναπαραγγειλει ποτε τιποτα και το πετυχαινε στο σημερινο crazy). Δε σου εκαναν καποια σπεσιαλ προσφορα αποκλειστικα για εσενα οπως το βλεπω εγω (31/12 που ρωτησα μου ειπαν τι περιπου θα μπει το βραδυ --απο κινητα-- αρα ξερουν τι παιζει για να σου προτεινουν και να σου φανει 'wow'), εκτος αν και οι ιδιοι γνωριζουν οτι το ΟΝΕ Χ στα 339 θα ηταν αδυνατο να το παρει καποιος μεσω crazy you (αν σκοπιμα δηλαδη δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα). Δηλαδη τωρα την εχασες την ευκαιρια σου, δεν μπορεις να τους παρεις να τους πεις "παιδια θα παρω την προσφορα που μου προτεινατε χθες";;;

Για κακοπροαίρετη κριτική μου δείχνει ποιο πολύ το ποστ σου προς το εν λόγω κατάστημα (φαντάζομαι έχεις φάει αρκετές ήττες από το crazy U όπως και εγώ, αλλά και άλλοι), αλλά προσωπικά δεν βλέπω καμιά λογική σε αυτό. Τι πάει να πει "θα το βγάζανε τόσο"; Για ρίξε μια ματιά ξανά σε τι τιμές παίζουν αυτά στους άλλους. Είναι ή δεν είναι προσφορά; Έχει υποχρέωση να σου πει ότι μπορώ να σου δώσω το Α σε αυτή τη τιμή ή το Β σε εκείνη; Γιατί δεν τα πλασάρουν και οι άλλοι σε αυτή την τιμή αφού είναι τόσο απλό;

Την παροιμία με αυτόν που του χαρίζανε γάιδαρο και τον κοίταγε στα δόντια υποθέτω την γνωρίζεις. Ε κατάφερες και ανακάλυψες τερηδόνα.

Δημοσ.

Εξεπλαγην θετικα, διοτι μου απεδειξαν οτι λειτουργουν με καποιο σχεδιο, σαν εταιρια, και οχι κουτουρου, σαν μπακαληδες να μου προσφερουν πραγματα εκτος πραγματικοτητας. Παρ οτι δεν οφειλαν, θελησαν να με βοηθησουν να αγορασω καποιο αλλο κινητο σε ιδανικη τιμη, και απο τη στιγμη που μετα τα εβαλαν ως crazy you, παει να πει οτι η εταιρια πηγαινει βασει πλανου, ακομη και στις αντιπροσφορες της.

Τελος οσον αφορα τις διαθεσιμοτητες που αναφερεις, προφανως και υπηρχαν διαθεσιμα καποια κομματια, λιγα δε.

Ως προς το 1ο δεν διαφωνω (στο οτι το να σου δωσουν κατι που 'θα' εβαζαν λιγες ωρες μετα στην ιδια τιμη για 'οποιον προλαβει' δειχνει μια καποια ενδιαφερουσα 'στρατηγικη'), απλα δε θα πω "με εξεπληξε θετικα" εκτος αν εγω ο ιδιος τους ειχα για τερμα "μπακαληδες" οπως λες...

Για το 2ο θα μου επιτρεψεις να διατηρω επιφυλαξεις, ειδικα πχ στο S3 που απο τα μεσανυχτα με το που βγηκε ηταν "sold out" (και το ιδιο και το xperia) και ετσι φαινεται να παρεμεινε, τους εκανα ερωτημα νωρις το πρωι στο τσατ και ακομα περιμενω απαντηση.

Για κακοπροαίρετη κριτική μου δείχνει ποιο πολύ το ποστ σου προς το εν λόγω κατάστημα (φαντάζομαι έχεις φάει αρκετές ήττες από το crazy U όπως και εγώ, αλλά και άλλοι), αλλά προσωπικά δεν βλέπω καμιά λογική σε αυτό. Τι πάει να πει "θα το βγάζανε τόσο"; Για ρίξε μια ματιά ξανά σε τι τιμές παίζουν αυτά στους άλλους. Είναι ή δεν είναι προσφορά; Έχει υποχρέωση να σου πει ότι μπορώ να σου δώσω το Α σε αυτή τη τιμή ή το Β σε εκείνη; Γιατί δεν τα πλασάρουν και οι άλλοι σε αυτή την τιμή αφού είναι τόσο απλό;

Την παροιμία με αυτόν που του χαρίζανε γάιδαρο και τον κοίταγε στα δόντια υποθέτω την γνωρίζεις. Ε κατάφερες και ανακάλυψες τερηδόνα.

Γιατι δεν καταλαβες τι εγραψα δεν ξερω. Ειπα καπου οτι δεν ειναι προσφορα σε σχεση με τον ανταγωνισμο; Ισα-ισα που αν μπορουσα να παρω το ΟΝΕ Χ στα 339 θα το σκεφτομουν αρκετα σοβαρα. Απλα μια που λες για παροιμιες υπαρχει και αυτη με το καροτο (οχι αυτο που μπαινει απο πισω btw) και λεω οτι του εδωσαν μια προσφορα (αντε να πω και την λεξη για να καταλαβαινομαστε) που λιγες ωρες αργοτερα εδωσαν σε 'ολο τον κοσμο' (αμην αν καταφερε βεβαια καποιος να την παρει και πώς και πότε) και του την παρουσιασαν ως μοναδικο-τρομερο-προσωπικη εξυπηρετηση. Το τι κανουν οι αλλοι στην προκειμενη περιπτωση δε μας αφορα, εξεταζουμε το you.

Και λεω οτι το τελευταιο (η τρομερη προσωπικη προς τον christs εξυπηρετηση) ισχυει μονο εφοσον γινεται σκοπιμα απο το καταστημα η εμφανιση μηδενικης διαθεσιμοτητας στα crazy you ωστε να μην μπορει κανεις να παρει την τιμη που του εδωσαν.

Δεν ξερω τι απο τα δυο ισχυει αλλα στο 1ο σεναριο απλα τον κορόιδεψαν στα μουτρα του (μαλιστα απο την στιγμη που η προσφορα ειναι καλη τον κορόιδεψαν και χωρις λογο, εντελως ηλιθια δηλαδη) και στο 2ο κοροϊδευουν ολο τον κοσμο στα μουτρα μας και βγαζουν 1-2 υπερ-ικανοποιημενους πελατες (χωρις να λεω σε καμια περιπτωση οτι ειναι βαλτοί) ωστε να πετυχουν μια σχεδον δωρεαν διαφημιση.

Αν ουτε τωρα εγινε αντιληπτο τι εγραψα, λυπαμαι αλλα ανακαλυψατε την χαζομαρα.

Δημοσ.

Αυτο που με ποναει πιο πολυ ειναι οτι ειχα παραγγειλει το sole και μπορουσα ανετα να παρω το htc αλλα δεν το εκανα γιατι πιστευα οτι ειχε γινει η αγορα κανονικοτατα.... Και τωρα δεν εχω κανενα με την ... στο χερι εμεινα... :/ 
(μπαι δε γουει ευχαριστω πολυ christs.)

Δημοσ.

Ως προς το 1ο δεν διαφωνω (στο οτι το να σου δωσουν κατι που 'θα' εβαζαν λιγες ωρες μετα στην ιδια τιμη για 'οποιον προλαβει' δειχνει μια καποια ενδιαφερουσα 'στρατηγικη'), απλα δε θα πω "με εξεπληξε θετικα" εκτος αν εγω ο ιδιος τους ειχα για τερμα "μπακαληδες" οπως λες...

Για το 2ο θα μου επιτρεψεις να διατηρω επιφυλαξεις, ειδικα πχ στο S3 που απο τα μεσανυχτα με το που βγηκε ηταν "sold out" (και το ιδιο και το xperia) και ετσι φαινεται να παρεμεινε, τους εκανα ερωτημα νωρις το πρωι στο τσατ και ακομα περιμενω απαντηση.

Δικαιωμα σου να το θεωρεις οπως θελεις εσυ, εγω ομως που βιωσα πρωτογνωρη για τα ελληνικα δεδομενα εξυπηρετηση, αναφερομενος στα:

1. συνεχεις απαντησεις στα mail μου μεσα σε 15 λεπτα

2. 4 κλησεις στο κινητο μου, με σκοπο να μου κανουν προσφορα αλλα κινητα χωρις να τους υποχρεωνει καποιος

3. και η ολη συμπεριφορα και ευγενεια

εσυ ισχυρισου οτι κατι τετοιο αποτελει καθημερινοτητα. Μαλλον ζεις σε αλλο πλανητη, και οχι στο Ελλαντα.

Τελος οσον αφορα το θεμα διαθεσιμοτητα που θιγεις, και που ουσιαστικα αμφισβητεις εμενα και τη φερεγγυοτητα μου με τα λεγομενα σου, σου λεω για τελευταια φορα οτι διαθεσιμοτητα ΥΠΗΡΧΕ, πως αλλιως να μου προτειναν 12 ωρες πριν το κινητο που ΘΑ εβγαινε σαν προσφορα? Μου το ειπε ο ανθρωπος στο τηλ, οτι γι αυτα τα 2 κινητα ειχαν διαθεσιμοτητα να με εξυπηρετησουν. Το mail μου στη διαθεση σου προς προωθηση ωστε να δεις το κειμενο του υπαλληλου, και τη φωτογραφια του Κινητό Τηλέφωνο Samsung Galaxy S III 16GB Metallic Blue ΚΩΔ.:234305 Copy paste απ το mail μου, για να μην εχεις αμφιβολλιες περι των οσων λεω.

Εγω προσπαθω να βοηθαω τους συμφορουμιτες μου, να αγορασουν οτι χρειαζονται στις καλυτερες τιμες. Γι αυτο καθησα και εγραφα σεντονια μπας και βοηθησω. Ακομη και ενας δυο να εξυπηρετουνταν, κερδος θα ηταν. Η λογικη σου να κριτικαρεις συνεχως υπερ αυστηρα καθε τι που κινειται, ειναι μεν σεβαστη, αλλα πρεπει να διαχωριζεις λιγο τα πραγματα και τις περιπτωσεις, γιατι αλλιως οπως σου ειπε και ο John, η κριτικη σου φαινεται ολιγον τι αστοχη.

Και το σταματαω εδω, μιας και ακομα η You ακομα δεν μου εχει κοψει μισθο για το χρονο που ξοδευω για χαρη τους, κοινως μη με πιανουν και Κωτσο :P

Alkerath να σαι καλα.

Γνωμη μου και συμβουλη ταυτοχρονα, την επομενη φορα, παρηγγειλε οτι χρειαζεσαι με αντικαταβολη. Οτι δεν θες δεν παραλαμβανεις. ;) για να μη ξανα χασεις προσφορα το λεω.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι δεν καταλαβες τι εγραψα δεν ξερω. Ειπα καπου οτι δεν ειναι προσφορα σε σχεση με τον ανταγωνισμο; Ισα-ισα που αν μπορουσα να παρω το ΟΝΕ Χ στα 339 θα το σκεφτομουν αρκετα σοβαρα. Απλα μια που λες για παροιμιες υπαρχει και αυτη με το καροτο (οχι αυτο που μπαινει απο πισω btw) και λεω οτι του εδωσαν μια προσφορα (αντε να πω και την λεξη για να καταλαβαινομαστε) που λιγες ωρες αργοτερα εδωσαν σε 'ολο τον κοσμο' (αμην αν καταφερε βεβαια καποιος να την παρει και πώς και πότε) και του την παρουσιασαν ως μοναδικο-τρομερο-προσωπικη εξυπηρετηση. Το τι κανουν οι αλλοι στην προκειμενη περιπτωση δε μας αφορα, εξεταζουμε το you.

Και λεω οτι το τελευταιο (η τρομερη προσωπικη προς τον christs εξυπηρετηση) ισχυει μονο εφοσον γινεται σκοπιμα απο το καταστημα η εμφανιση μηδενικης διαθεσιμοτητας στα crazy you ωστε να μην μπορει κανεις να παρει την τιμη που του εδωσαν.

Δεν ξερω τι απο τα δυο ισχυει αλλα στο 1ο σεναριο απλα τον κορόιδεψαν στα μουτρα του (μαλιστα απο την στιγμη που η προσφορα ειναι καλη τον κορόιδεψαν και χωρις λογο, εντελως ηλιθια δηλαδη) και στο 2ο κοροϊδευουν ολο τον κοσμο στα μουτρα μας και βγαζουν 1-2 υπερ-ικανοποιημενους πελατες (χωρις να λεω σε καμια περιπτωση οτι ειναι βαλτοί) ωστε να πετυχουν μια σχεδον δωρεαν διαφημιση.

Αν ουτε τωρα εγινε αντιληπτο τι εγραψα, λυπαμαι αλλα ανακαλυψατε την χαζομαρα.

To καρότο ισχύει όταν βγαίνεις χαμένος. Χαμένος δεν θα έβγαινε, οπότε βρες άλλη παροιμία.

Επιπλέον είναι άλλο να σου δώσουν έναν λαχνό του λόττο και άλλο να σου δώσουν τον λαχνό που κερδίζει. Μια χαρά προσωπική προσφορά ήταν από την στιγμή που δεν κάθισε να δώσει την.... μάχη με το F5 κάποιο ή κάποια βράδια, με την ελπίδα ότι θα του κάτσει το Χ (αν το έπαιρνε βέβαια το παιδί μιας και δεν τον ενδιέφερε). Και βέβαια αν τα προϊόντα αυτά σκάγανε μετά από μια βδομάδα δεν θα λέγαμε τίποτα. Και εγώ υποψιάστηκα ότι θα βγαίνανε στο crazy U μόλις διάβασα το post του, αλλά αν μου τα πρόσφεραν μέσω τηλεφώνου, προσφορά θα τα έλεγα, όχι καρότο.

Τέλος πάντων. Μια χαρά κατανοητός έγινες. Και εγώ τους έχω κράξει και με mails, αλλά το άσπρο είναι άσπρο, δεν θα κοιτάξω να το βαφτίσω μαύρο. Θα βγάλω τον σκασμό (η έκφραση πάει σε μένα) όπως κάνω με τα crazy sundays που αν και δεν χωνεύω το e-shop πρέπει να παραδεχτώ ότι βγάζει μερικές καλές προσφορούλες.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που με ποναει πιο πολυ ειναι οτι ειχα παραγγειλει το sole και μπορουσα ανετα να παρω το htc αλλα δεν το εκανα γιατι πιστευα οτι ειχε γινει η αγορα κανονικοτατα.... Και τωρα δεν εχω κανενα με την ... στο χερι εμεινα... :/ 

(μπαι δε γουει ευχαριστω πολυ christs.)

Τι ώρα έκανες παραγγελία..το sole ? έχω κλείσει και εγώ ένα τέτοιο αλλά δεν είχα δει διαθεσιμότητα αν και νομίζω ότι δεν είχε ακόμα πρόβλημα ( πες μου αν θες γιατί δεν τους έχω πάρει τηλ. ακόμα και αν είναι να φάω άκυρο να είμαι υποψιασμένος για να ζητήσω αντιπρόταση.)

Δημοσ.

Τι ώρα έκανες παραγγελία..το sole ? έχω κλείσει και εγώ ένα τέτοιο αλλά δεν είχα δει διαθεσιμότητα αν και νομίζω ότι δεν είχε ακόμα πρόβλημα ( πες μου αν θες γιατί δεν τους έχω πάρει τηλ. ακόμα και αν είναι να φάω άκυρο να είμαι υποψιασμένος για να ζητήσω αντιπρόταση.)

Κατα τις 1 τα ξημερωματα εκανα την παραγγελια εγω φιλε, παρτους ενα τηλεφωνο γιατι εμενα οπως προειπα ελεγε 1 κομματι και μολις το πηρα εγω πηγε στα 0 και παλι δεν μετρησε. :/ Καλη τυχη!!!

Δημοσ.

Επιπλέον είναι άλλο να σου δώσουν έναν λαχνό του λόττο και άλλο να σου δώσουν τον λαχνό που κερδίζει. Μια χαρά προσωπική προσφορά ήταν από την στιγμή που δεν κάθισε να δώσει την.... μάχη με το F5 κάποιο ή κάποια βράδια, με την ελπίδα ότι θα του κάτσει το Χ (αν το έπαιρνε βέβαια το παιδί μιας και δεν τον ενδιέφερε).

Αρα συμφωνεις με το #2 point μου οτι με τα crazy you μας δουλευουν ολους μας ψιλο γαζι! Δε βλεπω να λεμε κατι διαφορετικο, απλως εγω αφησα κι ενα παραθυρο σε αλλο σεναριο.

Δικαιωμα σου να το θεωρεις οπως θελεις εσυ, εγω ομως που βιωσα πρωτογνωρη για τα ελληνικα δεδομενα εξυπηρετηση, αναφερομενος στα:

1. συνεχεις απαντησεις στα mail μου μεσα σε 15 λεπτα

2. 4 κλησεις στο κινητο μου, με σκοπο να μου κανουν προσφορα αλλα κινητα χωρις να τους υποχρεωνει καποιος

3. και η ολη συμπεριφορα και ευγενεια

εσυ ισχυρισου οτι κατι τετοιο αποτελει καθημερινοτητα. Μαλλον ζεις σε αλλο πλανητη, και οχι στο Ελλαντα.

Τελος οσον αφορα το θεμα διαθεσιμοτητα που θιγεις, και που ουσιαστικα αμφισβητεις εμενα και τη φερεγγυοτητα μου

Καθημερινοτητα σιγουρα δεν ειναι, αλλα το οτι ετσι επρεπε να ειναι εξ αρχης για μενα (και πολλους αλλους εδω) δε σηκωνει χειροκροτημα (αν παλι ουτε ετσι ειναι, μεχρι και ο john-dr παραδεχθηκε οτι προκειται περι λαχειου -- για μενα τουλαχιστον απαραδεκτο --).

Λοιπον σημερα το πρωι και ενω ημουν συνδεδεμενος με το λογαριασμο μου στο you απο τον οποιο εχω κανει αρκετες αγορες, μερικων εκατονταδων ευρω, μπηκα στο chat, εδωσα και στον υπαλληλο τα στοιχεια της καρτελας πελατη μου κλπ και εθεσα καποια ερωτηματα σχετικα με οσα εθιξα και εδω (περι διαθεσιμοτητας, προβλματων στις τιμες κλπ τα μεσανυχτα και εως τη 1πμ που τα κοιταζα) κλπ κλπ κλπ...

Μια που ειχα πολλα πραγματα να κανω στον υπολογιστη, το chat εμεινε ανοιχτο αρκετη ωρα... παμε πολυ συνοπτικα...

11:27:01 Ο Χειριστής Grigoris ****** εισήλθε στην συνομιλία

11:31:02 Grigoris : Παρακαλώ περιμένετε...

11:32:16 Grigoris : δώστε μας παρακαλώ λίγο χρόνο να δούμε αν υπάρχει κάτι διαθέσιμο

11:34:07 Grigoris : μόλις ενημερωθώ θα σας καλέσω

(του εξηγω οτι θελω email ή τεσπα οχι τηλεφωνο)

11:51:20 Georgios: βρηκαμε κατι;

11:57:18 Grigoris : Δεν έχω κάποια ενημέρωση ακόμα

...

11:58:29 Georgios: δηλαδη γνωριζουμε οτι βγαινουν τα μεσανυχτα οι νεες προσφορες... αλλα με τοσα λαθη τι ωρα γινεται η επεξεργασια ωστε να μπορεσω να πετυχω καποια πραγματικη προσφορα;

11:59:09 Grigoris : δεν υπάρχει επεξεργα΄σία

(τον ξεφτιλιζω λιγο απλως παραθετοντας χωρις σχολια ολες τις αλλαγες που εγιναν απο την αρχικη αναρτηση στις πρωινες τελικα τιμες κλπ)

12:02:56 Grigoris : αναμένω ενημέρωση

14:40:21 Georgios: ειστε ακομα εδω;

14:40:27 Grigoris : μάλιστα

14:40:31 Grigoris : αναμένω ενημέρωση

14:40:49 Georgios: ναι ωραια λεω στειλτε την ενημερωση στο μειλ μου

...

3,5 ωρες "ανεμενε ενημερωση" (δηλαδη ουτε στο στρατό τοσο "πιο αργος πεθαινεις") και τωρα ακριβως 9 ωρες μετα δεν ειχα ουτε:

1) Emails

2) τηλεφωνο (δε ζητησα να με καλεσει αλλα ετσι να δειχνει ωραια απανεντι στα δικα σου #1-2-3 κλπ :))

3) Καποιο αλλο δειγμα που να φανερωνει οτι με σεβονται σαν παλιο πελατη και υποψηφιο να ξανααγορασω αρκετα πραγματα!

Οσο για το αλλο που λες ρε συ christs τι να σου πω ρε φιλε ή υποτιμας τη δικη μου νοημοσυνη ή την δικη σου δηλαδη απο αυτο (που φαινεται και ο john-dr κατα την αποψη μου να πιστευει εστω κι αν δεν το παραδεχεται ευθεως):

...2ο κοροϊδευουν ολο τον κοσμο στα μουτρα μας και βγαζουν 1-2 υπερ-ικανοποιημενους πελατες (χωρις να λεω σε καμια περιπτωση οτι ειναι βαλτοί) ωστε να πετυχουν μια σχεδον δωρεαν διαφημιση.

Καταλαβες οτι σε ειπα βαλτο αφερεγγυο κλπ; Τι να σου πω...  Ουτε θα αμφισβητησω οτι μπορει εσενα να σου φερθηκαν αψογα, εγω παντως δεν εχω οπως βλεπεις ιδια δειγματα.

Δημοσ.

Ρε φιλε "ΛΑΧΝΟ" δεν το χαρακτηρισες κι εσυ, άλλα γραφεις άλλα διαβαζω; Ειναι δυνατον να παιζουμε "λαχειο" μια προσφορα και να θεωρουμαστε σοβαροι;

edit: Για την ιστορια μολις αλλαξαν οι προσφορες και το μονο "τεχνολογικο" προϊον (λαπτοπ) εχει 7% εκπτωση και 1 τεμαχιο διαθεσιμο... Το λεω να δουμε τι θα βγαλει η "κληρωτιδα" το πρωι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...