Προς το περιεχόμενο

HTC Desire X 199 Ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Advance φοράει την αρχαία AMOLED του παλιού Galaxy S. Που σημαίνει ότι τα χρώματα θα είναι ότι να'ναι. Έντονα αλλά ότι να'ναι. Επισης θα βλέπεις ξεκάθαρα τα pixels λόγω pentile matrix και χαμηλής ανάλυσης. Άσε που θα έχει όλα τα τερτίπια των AMOLED (burn-in, προβλήματα στη χαμηλή φωτεινότητα, image retention, κτλ).

Σε οθόνη το Desire X είναι καλύτερο. Έχει S-LCD οθόνη (δηλαδή πατέντα της Sony αντίστοιχη με την IPS της LG) και αν κρίνω από άλλες καλές S-LCD έχει και πολύ καλύτερα χρώματα από τις περισσότερες IPS του εμπορίου.

Και εννοείται και σε σχεδίαση είναι πολύ καλύτερο το Desire...

Συμφωνω απολυτα.........και επισης στα συν του σε σχεση με τον ανταγωνισμο στην κατηγορια βαζω :

1) snapdragon διπυρινος επεξεργαστης ( με διαφορα ταχυτεροι επεξεργαστες απο τις υπολοιπες εταιριες)

2) ολοκαινουργιο μοντελο δυο μηνων

3) εξαιρετικη μεταπωλητικη αξια τη στιγμη που μιλαμε και σε συγκριση με την τιμη που το εδινε ( εξαντληθηκε!!) το you καθως η αμεσως επομενη τιμη ειναι στα 280 ευρο παραεισαγωγη βεβαια και οχι ελληνικο....οποτε καμια συγκριση σε αυτον τον τομεα με το advance s η το ace 2 τα οποια παιζουν πολυ πιο κατω.

4) micro sd slot ( το λεω γιατι τα περισσοτερα της sony σε αυτη την κατηγορια δεν εχουν)

Συμπερασματικα, εξαιρετικη προσφορα τηρουμενων των αναλογιων και συνυπολογιζοντας τα παραπανω.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια γιατι σκεφτομουνα να παρω ενα κινητο το συγκεκριμενο το htc αξιζει αλλα  δεν ξερω πολα απο κινητα αλλα πιστευω ειναι καλη τιμη και απο τι διαβασα λιγο τα χαρακτηριστικα σε ενα σιτε ειναι καλα  πιστευετε οτι αξιζει η να το αφησω?

Δημοσ.

παιδια, αυτα που λετε για την "παλια" Amoled....δεκτα. Αν και υπερβολικα, ωστοσο δεχομαι οτι ο καθενας μπορει να ζηταει αλλα πραγματα απο την οθονη (οσον αφορα τη ζωντανια και την πιστοτητα που δεν πανε μαζι)

Αλλα αυτο το adreno 203 πως να το χωνεψεις? Τι της καυλωσε της HTC και το χαντακωσε ετσι στα γραφικα....δεν ειναι δυνατον να πιστεψει κανεις οτι αυτο το κινητο εχει κανονικη τιμη 280 ευρω...

Δημοσ.

παιδια, αυτα που λετε για την "παλια" Amoled....δεκτα. Αν και υπερβολικα, ωστοσο δεχομαι οτι ο καθενας μπορει να ζηταει αλλα πραγματα απο την οθονη (οσον αφορα τη ζωντανια και την πιστοτητα που δεν πανε μαζι)

Αλλα αυτο το adreno 203 πως να το χωνεψεις? Τι της καυλωσε της HTC και το χαντακωσε ετσι στα γραφικα....δεν ειναι δυνατον να πιστεψει κανεις οτι αυτο το κινητο εχει κανονικη τιμη 280 ευρω...

Ο εν λόγω S4 με την ασχετοσύνη μου στον τομέα των κινητών, μου έφερε στο μυαλό τα rebrands στις κάρτες γραφικών. 45nm και Adreno 203. Πάντως το quadrant που κοίταξα λίγο για το HTC δεν ήταν άσχημο (ήταν καλύτερο από το Sola για παράδειγμα με μόνη εξαίρεση το 3D). Πιθανολογώ, μέσα στην ασχετοσύνη μου, ότι η 203 είναι ή κάποια ποιο αργή 205 ή μια 200άρα που όμως κερδίζει πολύ από τον επεξεργαστή σε σχέση με τα benchmarks που έχουν βγει για αυτές.

Μέχρι τις 10 το πρωί ψαχνόμουν για το αν θα το αγοράσω και θα το αγόραζα αν θεωρούσα ότι θα αξιοποιούσα ένα κινητό, έστω και των 200€. Η τιμή αυτή είναι εξαιρετική πιστεύω για αυτό το κινητό. Τελικά το ακύρωσα διότι μέχρι να το αξιοποιήσω θα έχει βγει κινητό με 64bit ARM. Δεν τα πολύ σκαλίζω τα κινητά. Είμαι του desktop!

Δημοσ.

Πάντως εγώ τελικά έκλεισα ένα λευκό το πρωί, αν και είχα μία επιφύλαξη για τυχόν δυνατές προσφορές σε smartphones από τη Mediamarkt (και λόγω της σχετικής της διαφήμισης). Τελικά αποδείχτηκε ότι η πρώτη μέρα προσφορών της Mediamarkt ήταν μάλλον φιάσκο, οπότε 200€ για ένα κινητό όμορφο, αξιοπρεπές με 4" οθόνη (δεν ήθελα πιο μεγάλο γιατί η φορητότητα μετά πάει περίπατο) δεν είναι και τόσο άσχημα! :)

Δημοσ.

εκει στο you πρεπει να κανουν βουτιες στα ληγμενα

προσφορες με 0% εκπτωση που εξαντλουνται στα 5 λεπτα ενω ειναι ακριβες σε σχεση με το σκρουτζ?

http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/CC8C83728A4D084697667A5B34FD8F5F/444FF47F1722F64196506F538776B680

Δημοσ.

E αφου λενε να επικοινωνησεις μαζι τους ρε συ, παρτους κανα τηλεφωνακι να μας πεις κι εμας τι "ονειρεμενες" τιμες θα ακουσεις...!

πλακα κανα προφανως, τωρα ειτε θα "φτιαξουν" σε λιγο οι προσφορες ειτε τα εξαντλημενα ειναι τα γνωστα κραχτηρια που ποτε δεν υπηρξαν... παντως παιζει να ειναι το μονο μαγαζι που εχει το ΟΝΕ Χ ακριβοτερα απο τον Γαλαξια #3!!!

edit: το πιο ωραιο παντως ειναι οι αρνητικες εκπτωσεις που εμφανιζονται τωρα τελευταια... τιμη crazy you ακριβοτερη απο την κανονικη τιμη! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Προλαβατε να δειτε σε τι τιμη βγαλαν το S3? Η εξ αρχης ηταν στο 0? παντως, δυσκολο να παει κατω απο 399, απ οτι μου ειπαν.

Δημοσ.

με το που μπει η μερα,μετα τις 12:00 δλδ

Χαιρω πολυ το θεμα ειναι τι ωρα κληρωνει το ...λαχειο τους, γιατι πχ το ΟΝΕ Χ το αλλαξαν καποια στιγμη απο την μεσονυχτια τιμη των 499 ευρω (που ηδη ειχε καποια "εκπτωση" ~14% θεωρητικα) στα 339 (οσο μαλλον πραγματι το ειχαν προτεινει στον christs αντι του αλλου που δεν του εστειλαν) και δειχνει εξαντλημενο τωρα που το ειδα... επισης νομιζω αλλαξαν ολες οι τιμες σε σχεση με το βραδυ εκτος ισως απο τα ρολογια που ηδη ειχαν την "σωστη" εκπτωση... Αλλα ετσι δε γινεται.. εντελως στην τυχη και οποιου κατσει εκατσε (το S3 αραγε εγινε ποτέ διαθεσιμο?).

To pureview παντως το ειδα με 3τμχ διαθεσιμα τα οποια γρηγορα εγιναν... 1 (as we speak), αλλα η προσφορα του one x εαν ισχυε θα με ενδιεφερε...

Δημοσ.

Παιδια προσωπικα εξεπλαγην θετικα που τελικα ότι ακριβως μου ειχαν προτεινει χθες το πρωι σαν εξυπηρετηση, το προωθησαν τα μεσανυχτα σαν crazy you (εστω και σε ελαχιστα κομματια). Προφανως και μενα με ενοχλει αυτο το πραγμα με τη χαμηλη διαθεσιμοτητα και την κατασταση λαχειο που επικρατει καθε βραδυ για το ποτε θα αλλαξουν οι τιμες και θα μπορεις να παραγγειλεις κατι στην χαμηλη του τιμη, μιας και μιλαμε για λιγα κομματια- κραχτες. Μαλλον, αν το δουμε εντελως ψυχρα και ρεαλιστικα, καμια εταιρια δε θα μπορουσε να πουλαει μεγαλα αποθεματα σε τετοιες χαμηλες τιμες.

Παντως οπως και να χει, το συγκεκριμενο γεγονος μου απεδειξε ξανα οτι τουλαχιστον οι τυποι ειναι φερεγγυοι οσο ελαχιστοι στην Ελλαδα, και εξυπηρετικοι. Ειλικρινα σας μιλαω, μου προτειναν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτα τα μοντελα, εννοω ακομα και για το χρωμα της καθε συσκευης μου ειχε πει ο υπαλληλος (αρα προφανως ηξερε το επομενο crazy you :P ) .

Για την ιστορια, το One X στα 339 ευρω ηταν φοβερη τιμη - ευκαιρια, και οταν το ξανα σκεφτηκα, οφειλω να πω οτι μετανιωσα που δεν το αγορασα τελικα.

Δημοσ.

Δεν καταλαβα γιατι η "θετικη" εκπληξη; Σου πλασαραν κατι που ετσι κι αλλιως σε αυτη την τιμη θα το εδιναν σε οποιον "επεφτε" ο λαχνος (ειτε ηταν καποιος που εφαγε ακυρο και παραπονεθηκε ειτε καποιος που δεν ειχε ξαναπαραγγειλει ποτε τιποτα και το πετυχαινε στο σημερινο crazy). Δε σου εκαναν καποια σπεσιαλ προσφορα αποκλειστικα για εσενα οπως το βλεπω εγω (31/12 που ρωτησα μου ειπαν τι περιπου θα μπει το βραδυ --απο κινητα-- αρα ξερουν τι παιζει για να σου προτεινουν και να σου φανει 'wow'), εκτος αν και οι ιδιοι γνωριζουν οτι το ΟΝΕ Χ στα 339 θα ηταν αδυνατο να το παρει καποιος μεσω crazy you (αν σκοπιμα δηλαδη δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα). Δηλαδη τωρα την εχασες την ευκαιρια σου, δεν μπορεις να τους παρεις να τους πεις "παιδια θα παρω την προσφορα που μου προτεινατε χθες";;;

Δημοσ.

Παιδια ειναι ολα μουφα... 'νταξει μετα απο 2 μερες μου ακυρωσαν την παραγγελιά και αυτο επειδη πηρα τηλεφωνο... τι να πω, απογοητευτικα πληρως... Ηταν λεει το τελευταιο κομματι και η σελιδα αργει να ενημερωθει και το ειχε παρει αλλος πριν απο μενα!

Να προσθέσω οτι οταν εκανα την παραγγελια ειχε 1 κομματι και μολις την ολοκληρωσα εξαντληθηκε. Ουσιαστικα ο τυπος το πηρε λιγα δευτερα απο μενα?! Οτι να'ναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...