maxdore217 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δεν παίζουνε πάντα μπάλα τα χαρακτηριστικά ! Είναι πολλά που πρέπει να υπολογίσει κάποιος( γιαυτό όποιος μπορεί ας μου δανείσει ένα s advance -αυτό - και ένα s2 για να δω ποιο βολεύει ) Πάντως θα συμφωνήσω ότι το Xperia Sole ήταν σχετικά συμπαθητική τιμή αλλά μπορούν και καλύτερα
simone44 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδια......be οn market......χαχαχα....η επομενη καλυτερη τιμη για το συγκεκριμενο μοντελο απο ΕΛΛΗΝΙΚΟ τονιζω καταστημα ειναι στα 315 ευρο απο το πλαισιο με βαση το σκρουτζ http://www.skroutz.gr/s/2315178/HTC-Desire-X.html οποτε ειναι παρα πολυ καλη προσφορα κατα τη γνωμη μου.......και επισης εγω νομιζω οτι ειναι καλυτερο στα σημεια και απο το galaxy s advance και απο το galaxy ace 2 λογω του επεξεργαστη του ........οι snapdragon πετανε και εχω δουλεψει πολους διαφορςτικους επεξεργαστες οποτε νομιζω εχω γνωμη σοβαρη πανω σε αυτο και ελαχιστοι γνωστες θα διαφωνησουν πιστευω.................συν του οτι ειναι μολις 2 μηνες στην κυκλοφορια.....ολα αυτα μετρανε.
Millennium Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Η s lcd του παντως βγαζει πιο ακριβη χρωματα απο amoled. 1
deadp Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Εγω βλεπω οτι το you εχει βαλθει να ξεπουλησει ολα τα κινητα του... Προς οφελος του καταναλωτη βεβαια..
barman_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 μπραβο του.απο τα λιγα καταστηματα που ειμαι πολυ ευχαριστημενος...και βρισκεται κ σε πολλα μερη
christs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 1. η οθονη του Desire δεν ειναι χαμηλοτερου επιπεδου απο αυτην του samsung 2. εχει ελαφρως καλυτερη μπαταρια στα υπολοιπα, ειναι σχεδον ιδια εκτος της καμερας που του samsung ειναι καλυτερη και τραβαει και καλυτερο βιντεο, + οτι το Desire δεν εχει 2η καμερα. Ομως, στην αγορα ενος κινητου δεν παιζουν μπαλα μονο τα τεχνικα χαρακτηριστικα, μιλαμε και για design και για ανεση και για γουστο, αλλα και για μεταπωλητικη αξια, και ηλικια μοντελου (αυτο το τελευταιο συνηθως παιζει ρολο στις αναβαθμισεις απο τις εταιριες). Παντως, αν το σκεφτουμε καθαρα στιγνα, το galaxy μαζι με τα δωρα, στα 200 ειναι καλυτερο deal (αρκει να βγαλετε ακρη με τα παμπλικ).
john_dr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Το ψάχνω και το ψιλό σκέφτομαι για ακύρωση. Η Qualcomm έχει μπερδέψει τον S4 του εν λόγω κινητού με τους Krait S4 και προσωπικά πετάω σπυριά με τέτοιες τακτικές Marketing. 1
nk_surfer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Το σκέφτομαι και εγώ για το Desire X, αλλά κολλάω στη μικρότερη RAM, στη μη-υποστήριξη 720p, και στη GPU. Το Galaxy S Advance είναι ελαφρώς καλύτερο σε specs αλλά σαν κάτοχος Galaxy Ace, δεν θα αγοράσω κινητό που εμφανισιακά είναι σχεδόν ίδιο με ότι έχω 2 χρόνια τώρα. To Galaxy S3 mini είναι σίγουρα πιο σύγχρονο εμφανισιακά από το S Advance. Το Desire X όμως στα δικά μου μάτια είναι πιο ελκυστικό από όλα! Μπέρδεμα!!
Redshift Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 αυτο τον καιρο ψαχνω και εγω 4αρι διπυρηνο android και περιμενω το asus padfone στα 270€ απο multirama επειδη δεν νομιζω να το φερουν μαζι με το ταμπλετ και παιζει να σπαστω πολυ ψαχνω και για αλλες προσφορες το συγκεκριμενο htc ουτε καν στα 199 δεν το θεωρω καλη τιμη με βαση τα σπεκς του,γνωμη μου
simone44 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ξαναλεω ......η διαφορα του συγκεκριμενου κινητου με τα υπολοιπα της κατηγοριας ειναι ο snapdragon που φοραει..........η Qualcomm απο την εμπειρια μου εχει σαφως ανωτερους επεξεργαστες.
Thrylos7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 δεν υπαρχει καμια συγκριση, το Advance εχει Amoled οθονη και mali 400 gpu. Σε αυτα τα 2 σημεια η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη! Αποκει και περα, εχει και 8gb internal space, εχει και καλυτερη καμερα και τραβαει και video 720p. Πραγματικα το advance, αν ειχε αλλα 256 ram (1gb total) και λιγο πιο ελκυστικη εμφανηση θα ηταν απιστευτη αγορα... τωρα ειναι απλα μια πολυ καλη ευκαιρια τηρουμενου του ανταγωνισμου. Σε σχεση με το desire X που δεν ειναι καν ευκαιρια κατα τη γνωμη μου. Απλα μπορει να μην ισχυει το 199 του advance στα public...ισως ηταν μεχρι τελος της χρονιας ή εχουν τελειωσει τα κομματια.... Παντως και να μην ισχυει, εγω που ψαχνω κινητο στα 200ε δε το παιρνω το desire θα περιμνω προσφορα τουλαχιστον αναλογη του advance!
NteliX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Galaxy s advanceLinkpack 64.74 BrowserMark 81557 BenchmarkPi 530 Sunapider 2663 NenaMark 2 35.4 AnTuTu 5234 Ηtc desire xLinkpack 74.79BrowserMark 66147BenchmarkPi 639Sunapider 2259NenaMark 2 35.4AnTuTu 5177 4-3 υπερ του s advance ή και 3-2 και ισοπαλία στην gpu
john_dr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Όποιος θέλει το Black παραγγέλνει ΤΩΡΑ. Μόλις ακύρωσα. Τελικά θα περιοριστώ σε ένα φτηνότερο κινητό μιας και οι ανάγκες μου σε υπολογιστική ισχύ σε Android συσκευή είναι μάλλον λίγες.
mpokwsths Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 δεν υπαρχει καμια συγκριση, το Advance εχει Amoled οθονη και mali 400 gpu. Σε αυτα τα 2 σημεια η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη! Αποκει και περα, εχει και 8gb internal space, εχει και καλυτερη καμερα και τραβαει και video 720p. Πραγματικα το advance, αν ειχε αλλα 256 ram (1gb total) και λιγο πιο ελκυστικη εμφανηση θα ηταν απιστευτη αγορα... τωρα ειναι απλα μια πολυ καλη ευκαιρια τηρουμενου του ανταγωνισμου. Σε σχεση με το desire X που δεν ειναι καν ευκαιρια κατα τη γνωμη μου. Απλα μπορει να μην ισχυει το 199 του advance στα public...ισως ηταν μεχρι τελος της χρονιας ή εχουν τελειωσει τα κομματια.... Παντως και να μην ισχυει, εγω που ψαχνω κινητο στα 200ε δε το παιρνω το desire θα περιμνω προσφορα τουλαχιστον αναλογη του advance! Το Advance φοράει την αρχαία AMOLED του παλιού Galaxy S. Που σημαίνει ότι τα χρώματα θα είναι ότι να'ναι. Έντονα αλλά ότι να'ναι. Επισης θα βλέπεις ξεκάθαρα τα pixels λόγω pentile matrix και χαμηλής ανάλυσης. Άσε που θα έχει όλα τα τερτίπια των AMOLED (burn-in, προβλήματα στη χαμηλή φωτεινότητα, image retention, κτλ). Σε οθόνη το Desire X είναι καλύτερο. Έχει S-LCD οθόνη (δηλαδή πατέντα της Sony αντίστοιχη με την IPS της LG) και αν κρίνω από άλλες καλές S-LCD έχει και πολύ καλύτερα χρώματα από τις περισσότερες IPS του εμπορίου. Και εννοείται και σε σχεδίαση είναι πολύ καλύτερο το Desire... 1
Errik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά αν το έχει παραγγείλει κανένας και δεν το θέλει, το παίρνω εγώ! Ο πατέρας μου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τίποτα χωρίς το Sense... Στείλτε μου pm... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα