Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία οδηγού Linux για αρχάριους

pmav99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξανακοιτώντας χτες το θέμα με την βοήθεια μου ήρθε και η ιδέα του IRC. 

Μήπως να βάζαμε και τα κανάλια του IRC στην βοήθεια και στην λίστα με τις κοινότητες των διανομών;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αμέ.

Όσον αφορά τη σελιδοποίηση, νομίζω ότι κάπως έτσι θα είναι ωραίο. Δηλαδή να υπάρχει μία κεντρική σελίδα που θα παραπέμπει στις υπόλοιπες. Το θέμα είναι να είναι κατάλληλοι οι τίτλοι των υποσελίδων. Αυτοί εδώ πως σας φαίνονται; Χρειάζεται μήπως να έχουμε μικρότερα (και περισσότερα) κεφάλαια;

• Like 2

τα de θα έλεγα να είναι έξω, δικά τους σελίδα

μάλλον πιο καλά θα είναι μικρά κείμενα σε περισσότερα κεφάλαια για να είναι και πιο εύκολα τα link αλλά να μην τους φαίνεται και βουνό

[[/link_of_the_new_page|Το κείμενο που θες να εμφανίζεται]]

Πρόσεξε τις διπλές αγκύλες. Υποδηλώνουν εσωτερικό link στην wikipedia. Το αρχικό "/" δηλώνει relative link σε σχέση με την αρχική σελίδα του βικιβιβλίου. Μόλις γράψεις το παραπάνω και κάνεις commit τότε θα δημιουργήσει ένα κόκκινο link. Κάνεις κλικ και θα σου ανοίξει μία καινούρια σελίδα όπου μπορείς να κάνεις edit. Μόλις προσθέσεις περιεχόμενο, το link θα γίνει από κόκκινο μπλε.

για μενα οσο λιγοτερες οι φορτωσεις σελιδων, τοσο το καλυτερο. δεν καταλαβαινω που χρησιμευει στο να φορτωνεις καινουρια σελιδα καθε φορα και να πηγαινεις μπρος - πισω... εξ'αλλου το ιδιο πραγμα εχεις παλι οπου πανω πανω εχεις τις κατηγοριες και οταν πατας την ενοτητα που θες αντι να ανοιγει νεα σελιδα σε παει προς τα κατω.. οποτε ποιος ο λογος? και στο wiki αμα πατησεις πισω παλι στις κατηγοριες σε πεταει ετσι οπως ειναι τωρα, δεν χρειαζεται τρελο σκρολινγκ δλδ.. εκτος και αν ειναι τοσο ασχετοι πια που δεν μπορουν να διαβασουν ενα wiki..

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Προσέθεσα κάποια templates που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στο archWiki και τα οποία νομίζω ότι είναι πολύ βολικά. Χρησιμοποιούνται ως ακολούθως.

{{ic|Inline code}}

{{bc|block code}}

{{hc|header|block code with header}}

{{Tip|Text that should be considered}}

{{Warning|Text that should be heeded}}

{{Note|Text that should be noted}}

Με μία προεπισκόπηση θα δείτε πως φαίνονται. Αν έχετε απορίες ρωτήστε.

https://el.wikibooks.org/wiki/Linux_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82_%28Partitions%29

Πιο καλό παιδάκι θα γράψει για SWAP?

Μπορεί κάποιος να τσεκάρει λίγο τις ενότητες

και να μου βγάλει λίγο αν γίνεται ένα screenshot του παραδείγματος 1 για να δω αν κάτι οφείλεται στα fonts μου ή στο css των wikibooks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...