martinoff Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 pmav για πες κάνα καλό editor να αρχίσω να μαζεύω τα post παίρνουμε άδεια αν δεν είναι δικά μας η τα θεωρούμε open source ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 τι editor ψάχνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 δεν έχω ιδέα, κάτι που να μετατρέπει το κείμενο έτοιμο για το wiki θα έχει και link,bold,head,list κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Τι ερωτήσεις είναι αυτές? Ένας είναι ο EDITOR. Εκτός και αν εννοείς για editor που να υποστηρίζει MediaWiki markup οπότε δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι. Εγώ με το χέρι τα βάζω συνήθως πάνω στον Editor της Wikipedia. Αλλά έχω κάνει και εξάσκηση στο link της υπογραφής μου οπότε ξέρω τι να περιμένω Το πολύ markup εν γένει θεωρείται κακό στυλ, αλλά εγώ είμαι και LaTeX-ας οπότε έχω τις παραξενιές μου Σιγά μην ζητάμε και αριθμό πρωτοκόλλου για ένα post που εξηγεί πως να εγκαταστήσεις το linux. Άμα βαριέσαι πέτα το κείμενο όπως είναι για την ώρα και το διαμορφώνουμε σιγά σιγά. Τα links είναι ένα θεματάκι. Όσα είναι για εξωτερικές σελίδες, μπορούμε να τα βάλουμε από τώρα χωρίς πρόβλημα. Όσα είναι references σε άλλα σημεία του οδηγού δε γίνεται ακόμα γιατί δεν έχουμε ακόμα άλλες σελίδες. όταν καταλήξουμε στο πως ακριβώς θα γίνει η κατηγοριοποίηση της ύλης θα προσθέσουμε και αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Στο section "Security" βαλτε αυτο το screenshot να ξενερωσει λιγο ο boobας που θελει να βαλει Linux για να γλυτωσει απο την "ανασφαλεια των Windows"... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 όποιος με τρολλάρει να φανερωθεί τώρα bitches Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Άνοιξα ένα thread και στο adslgr. Αν συμμετέχετε σε άλλες κοινότητες ή είστε σε κάποια σχετική mailing list διαφημίστε το. όποιος με τρολλάρει να φανερωθεί τώρα Ρε martinoff, γραφουμε οδηγο Linux για αρχαριους και εσυ η πρώτη διανομή που βάζεις μέσα είναι ο οδηγος εγκαταστασης του Slack? Τωρα ποιος τρολλαρει δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ρε martinoff, γραφουμε οδηγο Linux για αρχαριους και εσυ η πρώτη διανομή που βάζεις μέσα είναι ο οδηγος εγκαταστασης του Slack? Τωρα ποιος τρολλαρει δηλαδη? κατσε ο τριτωνας εχει ετοιμο εναν οδηγο εγκαταστασης gentoo...το τρολλαρισμα ακομα δεν ξεκινησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 @pmav η μαιρούλα έχει άλλη άποψη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μόλις τελειώσουμε αυτόν ξέρετε τι θα κάνουμε έ? Οδηγός για Linux from Scratch for dummies in 21 hours 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εγω το ειχα προτεινει..να φτιαξουμε δικη μας διανομη...newbie-friendly κλπ....ενας οδηγος στην πραξη δηλαδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εύκολο είναι αυτό. Debian stable με ενεργοποιημένα τα non-free ( ) και ένα ωραίο θεματάκι. Πόσο πιο user friendly? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Άνοιξα ένα thread και στο adslgr. Αν συμμετέχετε σε άλλες κοινότητες ή είστε σε κάποια σχετική mailing list διαφημίστε το. Ρε martinoff, γραφουμε οδηγο Linux για αρχαριους και εσυ η πρώτη διανομή που βάζεις μέσα είναι ο οδηγος εγκαταστασης του Slack? Τωρα ποιος τρολλαρει δηλαδη? Αυτό ένα link ειναι βρε, το τρολλαρισμα παει σε όποιον μου πήρε το nick τον οδηγό του imitheos να το διαβάσετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ωραιος ο οδηγος του ημιθεου..αλλα απο καποιο σημειο και μετα γινεται κουραστικος σε επιπεδο gentoo Επισης για οδηγο που απευθυνεται σε οχι πολυ εμπειρους γνωστες λινουξ αναφερεται σε αρκετα εξεζητημενα θεματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 παίρνουμε άδεια αν δεν είναι δικά μας η τα θεωρούμε open source ? απο το osarena.net μου εχουνε πει να παρουμε οτι θελουμε. καλυτερα να ρωταμε πρωτα.. ε οχι και "Αλλάξτε την ζωή σας!" παλι στο facebook θα μπαινουν πως βαζω εικονες στο wiki? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα