Raijin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Πάντα ήθελα ένα 17αρι laptop ώστε να μπορώ να παίζω άνετα video games και να αντικαταστήσω τον desktop μου μια και καλή. Ύστερα από αρκετό ψάξιμο κατέληξα σε αυτό το sony vaio. Πρώτη φορά αγοράζω sony, έχω ακούσει διάφορα αλλά εμπιστεύτηκα τον φίλο μου που έχει και αυτός sony. Το έχει δουλέψει κανένας σας αυτό το laptop? Θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις και περισσότερες πληροφορίες. http://www.skroutz.gr/s/2501979/Sony-Vaio-SV-E1712P1E-i5-3210M-4GB-640GB.html
lti Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το έχω δουλέψει και ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτό αλλά είχα αλλά 2 σονυ λάπτοπ και ήμουν αρκετά ευχαριστημένη. το ένα ήταν 5 χρόνια σκυλί και έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω νομίζω, δε μου παρουσίασε πότε κάποιο πρόβλημα παρά μόνο πρόσφατα και το είχα ταλαιπωρίσει αρκετα μπορω να πω. πάντως δες και σε άλλες εταιρίες όπως η dell γιατί αν το θες για gaming με ίδια λεφτά θα βρείς καποιον με αρκέτα καλύτερη καρτα γραφικών.
Raijin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Κάτι HP laptops βρήκα λίγο πιο φθηνά αλλά επειδή το προηγούμενο μου ήταν hp και δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος κοίταξα γι αυτό το sony. Το είδα και από κοντά στα public και μου άρεσε πολύ ο σχεδιασμός του, το πληκτρολόγιο (που στο σκοτάδι έχει αισθητήρα-φωτισμό,αυτό δεν είδα πως φαίνεται από κοντά) και το touchpad Τα dell εμφανισιακά μου φαίνονται λίγο φτηνιάρικα , τι να πω!
harry_fyt Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Παντως εγω θα σου προτεινα να αποφυγεις τις φτηνες σειρες της Sony. Αυτο που ποσταρες ειναι απο τα φτηνα της. Εχω 2 γνωστους μου που τους ψηθηκαν Vaio και το χειροτερο ειναι οτι περιμενεις για κανα μηνα μεχρι να στο παρουν - φτιαξουν - φερουν γτ δεν εχουν service στην Ελλαδα. Αντιθετα η Dell εχει service εδω και μαλιστα κατα κοινη ομολογια ενα απο τα καλυτερα και γρηγοροτερα. It's up to you.
tiniakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Από προσωπική εμπειρία θα έλεγα ότι η dell παίζει χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα στο servise.
Raijin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. θα με ενδιέφεραι αν κάποιος ήδη το έχει να έγραφε την αξιολόγησή του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα