Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed 3

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν τι λέτε; Εγώ προσωπικά (σαν die-hard AC fan) λέω οτι το παιχνίδι ΣΠΕΡΝΕΙ!!!

Όλο το combat και τα λοιπά  μου έκαναν εντύπωση και με έκαναν να εκτιμήσω τα 80+ ευρώ που έδωσα για την Freedom.

Δημοσ.

Το παιχνίδι τα σπάει! άριστα γραφικά, όπως είπες το combat τέλειο, το περιβάλλον τέλειο, η ιστορία πολύ ενδιαφέρουσα, και πολλά άλλα!

Δημοσ.

οχι, ξερω καλα τι λεω :)

θεμα γουστου ειναι, εξαιρετικο και το ACII αλλα εμενα μ αρεσε το brotherhood περισσοτερο.

Δυσκολα side missions και πιο ωραιες τοποθεσιες.

Δημοσ.

μ αρεσε το brotherhood περισσοτερο.

πιο ωραιες τοποθεσιες.

Υπαρχει η Κωνσταντινουπολη στο Revelations και συ μιλας για τη Ρωμη???

Και γω το ΙΙ προτιμω,μεγαλυτερο βαθος ιστοριας και επειδη ο Ezio δεν ειναι τοσο καλος στο ΙΙ εχει το ιδανικο επιπεδο στις μαχες(πρεπει να ζοριστει να τους καθαρισει,το λογικο δηλαδη)

Δημοσ.

.........επειδη ο Ezio δεν ειναι τοσο καλος στο ΙΙ εχει το ιδανικο επιπεδο στις μαχες(πρεπει να ζοριστει να τους καθαρισει,το λογικο δηλαδη)

Συμφωνω απολυτα, και αυτος ειναι ακριβως ο λογος που δε μου αρεσαν τοσο τα Revelations και AC3

Ειδικα το 3 ηταν πανευκολο εως γελοιο το main story. Αυτο που προσεδωσε κατι διαφορετικο και μου αρεσε ηταν τα naval battles.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα, και αυτος ειναι ακριβως ο λογος που δε μου αρεσαν τοσο τα Revelations και AC3

Ειδικα το 3 ηταν πανευκολο εως γελοιο το main story. Αυτο που προσεδωσε κατι διαφορετικο και μου αρεσε ηταν τα naval battles.

Όπως το πάρει κανένας. Η γνώμη μου για το 3 είναι οτι είναι η αποκορύφωση. Οκ το story είναι... Αλλά τα υπόλοιπα είναι τελειοποιημένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...