Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν τι λέτε; Εγώ προσωπικά (σαν die-hard AC fan) λέω οτι το παιχνίδι ΣΠΕΡΝΕΙ!!! Όλο το combat και τα λοιπά μου έκαναν εντύπωση και με έκαναν να εκτιμήσω τα 80+ ευρώ που έδωσα για την Freedom.
ICheats Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Το παιχνίδι τα σπάει! άριστα γραφικά, όπως είπες το combat τέλειο, το περιβάλλον τέλειο, η ιστορία πολύ ενδιαφέρουσα, και πολλά άλλα!
mtzs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Και εγω ειμαι AC fun αλλα το brotherhood παραμενει αξεπεραστο
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Και εγω ειμαι AC fun αλλα το brotherhood παραμενει αξεπεραστο Το 2 θέλεις να πεις.
mtzs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 οχι, ξερω καλα τι λεω θεμα γουστου ειναι, εξαιρετικο και το ACII αλλα εμενα μ αρεσε το brotherhood περισσοτερο. Δυσκολα side missions και πιο ωραιες τοποθεσιες.
f1vettel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 μ αρεσε το brotherhood περισσοτερο. πιο ωραιες τοποθεσιες. Υπαρχει η Κωνσταντινουπολη στο Revelations και συ μιλας για τη Ρωμη??? Και γω το ΙΙ προτιμω,μεγαλυτερο βαθος ιστοριας και επειδη ο Ezio δεν ειναι τοσο καλος στο ΙΙ εχει το ιδανικο επιπεδο στις μαχες(πρεπει να ζοριστει να τους καθαρισει,το λογικο δηλαδη)
mtzs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 .........επειδη ο Ezio δεν ειναι τοσο καλος στο ΙΙ εχει το ιδανικο επιπεδο στις μαχες(πρεπει να ζοριστει να τους καθαρισει,το λογικο δηλαδη) Συμφωνω απολυτα, και αυτος ειναι ακριβως ο λογος που δε μου αρεσαν τοσο τα Revelations και AC3 Ειδικα το 3 ηταν πανευκολο εως γελοιο το main story. Αυτο που προσεδωσε κατι διαφορετικο και μου αρεσε ηταν τα naval battles.
bill3179 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Συμφονό Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2013 από bill3179
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνω απολυτα, και αυτος ειναι ακριβως ο λογος που δε μου αρεσαν τοσο τα Revelations και AC3 Ειδικα το 3 ηταν πανευκολο εως γελοιο το main story. Αυτο που προσεδωσε κατι διαφορετικο και μου αρεσε ηταν τα naval battles. Όπως το πάρει κανένας. Η γνώμη μου για το 3 είναι οτι είναι η αποκορύφωση. Οκ το story είναι... Αλλά τα υπόλοιπα είναι τελειοποιημένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα