ektor7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Η μονη ενσταση μου,ειναι το home!Σ'ολα τ'αλλα λογισμικα,απλα πατας ενα κουμπι και πας ακαριαια στο home!Σ'αυτο,θα πρεπει καθε φορα να κανεις ολη αυτη τη κινηση προς τα κατω,για να επιστρεφεις στη home screen.Νωμιζω οτι θα ειναι καπως κουραστικο και ενοχλητικο! Ολα τα υπολοιπα μ'αρεσαν παρα πολυ και εννοειται αν μπορεσω,θα τα δοκιμασω! Πιστευω οτι σαν γενικη εμπειρια,θα ειναι παρα πολυ καλη!
aris1986 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Not really gonna happen.. ever. E ναι ποιος να βάλει στο iphone του ubuntu. Εδώ και στα mac αντε να βάλει ενας για να κάνει κανα review στο youtube! To ίδιο και σε περίπτωση iphone!
bigmom Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Στα υπάρχοντα λειτουργικά ως επίτοπλήστον (android) θα υπαρχει δυνατότητα "αλλαγής" μέσω επίσημης ρόμ η modded? ενδιαφέρον...πραγματικά
kilotakias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 3είςΕλεεινό το στυλάκι της παρουσίασης , όπως και του κ.Shuttleworth , όπως και του Ubuntu for Phones. To υφάκι Apple CEO και μπουρδες ala Apple "it's magical" δεν κολλάει με την κοινότητα του Ubuntu. Το πατένταρε και αυτό η apple;
kurkosdr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μιας και δεν μπορω να δω το βιντεο,μπορεικαποιος να μου εξηγήσει,τι γίνεται με τα ντοκ; Εγω που εχω μοτο χτ910 με το λαπντοκ,μπορω να τρεξω ουμπουντου οταν το συνδέω; Κατσε πρώτα να δεις αν το Ubuntu Phone θα παίζει στο XT910, και μετ'α βλέπεις τι γινεται με το dock. Προς το παρον υποστηρίζεται μια συσκευή: Galaxy Nexus.
pigeon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 πω πω τρελό lag έχει η beta έκδοση, με αρρώστησε το video. Το σταμάτησα όταν μ' έπιασε άγχος μια ώρα να χαιδεύει να βγεί το αριστερό μενού, κι εν τω μεταξύ να πατιούνται διάφορα από πίσω.. Καλή περίπτωση πάντως αν το φτιάξουν να τρέχει περισσότερο optimized από τα υπάρχοντα σαλιγκάρια-androids, γιατί αλλιώς είναι μονόδρομος.. iphone ή lumia!
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 γατάκια, εγώ πέρυσι είχα φορτώσει ubuntu και debian στο archos43 μου. (οχι vm, custom roms.) κόλλαγε σα να μην πω τι, αλλά δούλευε, και το usb host. απλά είχαν και τα δυο πολλά πράγματα μη ενεργά, όπως, δεν γυρνούσε η οθόνη για κανένα λόγο, δεν λειτουργούσε η hdmi θήρα, το bluetooth, και πολλά άλλα. τώρα που βγήκε και επίσημα θα το περάσω σίγουρα στο gamepad. επίσης, λέει το άρθρο: "Στηρίζεται σε αρκετά σημεία στο Android, καθώς χρησιμοποιεί τους drivers του." πρακτικά το android δεν έχει πάρει τους driver (οθόνης, ήχου κλπ) από τα linux; άρα μιας και τα ubuntu είναι linux είναι σα να μην έχουν αλλάξει πολλά στους drivers. διορθώστε με εάν κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα