ALXIOA Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ubuntu k πάλι Ubuntu .....!!! Sent from my iPhone using Insomnia
alexatreides Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Τι ωραίο όνειρο! Να ονειρεύομαι parallels for iOS με Ubuntu, DLNA και AirPort συνεργασία του iPad με την Samsung τηλεόρασή μου! Να μπαίνω σπίτι και να γίνεται sync αυτόματα το κινητό μου. Το metro UI να αλλάζει με android με το χτύπημα δύο δακτύλων! Οι συσκευές μου να επικοινωνούν πραγματικά και όλα να αποτελούν ένα NFS δίσκο! Τι ωραία όνειρα! Sent from my iPhone using Insomnia
stevchrly Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 έχουμε γεμίσει ανακοινώσεις επί των ανακοινώσεων άσχετο ένα από τα καλύτερα λειτουργικά αν όχι το καλύτερο ήταν τo web os 2
CosmosKGR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Γενικότερα πάντως, θεωρώ ότι είναι προτιμότερο το να επαινούμε καθετί νέο που προστίθεται στον στίβο του ανταγωνισμού της τεχνολογίας. Ειδικά αν δείχνει ότι έχουν κάνει σοβαρές προσπάθειες να προσφέρουν με αυτό, το κάτι ακόμα στον χρήστη τους. Όπως και να το κάνουμε, υπέρ μας καταλήγει όλο αυτό. Κάθε νέα ιδέα, όταν βρίσκει τον δρόμο της και υλοποιείται, πρέπει να είναι, αν μη τι άλλο, αξιέπαινη...
NOTIOS1981 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 οτιδηποτε καινουργιο καλοδεχουμενο. Ο ανταγωνισμος σιγουρα ειναι υπερ μας. Απο εκει και περα μακαρι να ειναι το πρωτο βημα για το Linux να γινει κσπου πρωτο (Smartphones) και να μην εχει απο πισω καποιο κολλοσο τυπου google/apple που επισης ειναι unix based. Αυτο που με τσαντιζει ειναι γιατι πρεπει παντα να ερχετε το Linux τελευταιο; Αν ειχε κανει σωστα και πριν την google αυτη την κινηση τωρα θα μιλαγαμε για σιγουρη πρωτια του linux. Οσο για το Ubuntu desktop νομιζω οτι δεν μπορει να ανταγωνιστει την MS. Με 40€ παιρνεις ενα λειτουργικο (Windows 8) που δεν εχει περιορισμους, το γνωριζεις, δεν εχει συμβιβασμους και εχει μακραν πιο φτηνη συντηρηση. Ισως στο μελλον να αλλαξει και αυτο θα ειναι επισης υπερ μας. ποιος ηρθε?!! Για σκεψου λιγο... α) 40€ με επιτηδες ανοιχτο και για αυτους που ειχαν πειρατικα (σ.σ. δεν ξερω αν διορθωθηκε) β) Τα ποσοστα των windows στα desktop τα λενε ολα (~91,5% εναντι ~2%) γ) συγκρινεις linux με windows σε ευκολια για τον απλο χρηστη; δ) Το fragmentation που δημιουργουν οι πολλες εκδοσεις του linux το σκεφτηκές; ε) Το κοστος συντηρησης απο τον απλο χρηστη (ή μια μεση εταιρια ακομα περισσοτερο) το σκεφτηκές; Τι τεχνογνωσια υπαρχει στο ενα και τι στο αλλο;;; ζ) Αν βγαλουμε τον πανικο του support μεσω φορουμ τι support προσφερει η canonical σε σχεση με την MS δωρεαν; στ) Αν ανακαλυφθει μια τρυπα ή μου λειπει ενας driver πρεπει να κανω τον σταυρο μου να βγει συντομα μια λυση και μπορει να περιμενω και μηνες. Αν για καποιο λογο πετυχε η apple, και ειναι απο τα λιγα πραγματα που της πιστωνω, ειναι οτι πολυ απλα ο χρηστης εχει μια συσκευη που κανει 5 πραγματα και τα κανει καλα. Καταλαβες τωρα γιατι ακομα και η apple, παροτι ειναι πανακριβη και πολυ κλειστη, εχει μεγαλυτερο μεριδιο αγορας;;; [MacOS/iOS στην ουσια βασιζεται στον ιδιο πυρινα με το linux (unix-based OS)] Τα windows προφανως δεν ειναι το αγιο δισκoποτηρο των λειτουργικων. Εχει προβληματα. Ομως συνολικα εχει καταφερει εδω και τουλαχιστον 20 χρονια να ειναι πρωτη. Κατι τετοιο δεν ειναι τυχαιο και αν καποια στιγμη υπαρξει κατι καλυτερο θα στραφουμε ολοι εκει εστω και καθυστεριμενα. 1
gio_b27 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Παιδία να ρωτήσω κάτι δεν κατάλαβα; Το Ubuntu Phone θα μπαίνει και στα tablet πχ nexus 7, ή είναι μόνο για smartphone;
aris1986 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Τα windows προφανως δεν ειναι το αγιο δισκoποτηρο των λειτουργικων. Εχει προβληματα. Ομως συνολικα εχει καταφερει εδω και τουλαχιστον 20 χρονια να ειναι πρωτη. Κατι τετοιο δεν ειναι τυχαιο και αν καποια στιγμη υπαρξει κατι καλυτερο θα στραφουμε ολοι εκει εστω και καθυστεριμενα. Καλά αυτά τα 20 χρόνια που λες, έγινε από ένα σημείο και μετά γιατί ήταν ψόφια η apple με τα προβλήματα της. (από win 95-μέχρι xp προς vista) Εκεί πάτησε η MS πάνω απ' όλα. Γι αυτό και κατηγορήθηκε για μονοπώλιο τότε και έφαγε πρόστιμο. Aλλα αυτό είναι άλλη κουβέντα. Τώρα: θετικό το βλέπω αυτό OS για κινητα. Όμορφο και μ' αρέσει και το unity που εχει!
NOTIOS1981 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Καλά αυτά τα 20 χρόνια που λες, έγινε από ένα σημείο και μετά ήταν ψόφια η apple με τα προβλήματα της. (από win 95-μέχρι xp προς vista) Εκεί πάτησε η MS πάνω απ' όλα. Γι αυτό και κατηγορήθηκε για μονοπώλιο τότε και έφαγε πρόστιμο. Aλλα αυτό είναι άλλη κουβέντα. Τώρα: θετικό το βλέπω αυτό OS για κινητα. Όμορφο και μ' αρέσει και το unity που εχει! Το οτι ηταν ψοφια η apple δεν μου λεει κατι. Η Apple ειχε μια στρατηγικη που δεν της βγηκε απεναντι στα windows. Γιατι το linux δεν πηρε την θεση της MS; Περι μονοπωλιου δεν διαφωνουμε, ουτε για τις τρικλοποδιες που εβαλε στο linux. Ομως τον απλο χρηστη δεν τον απασχολει αυτο. Δεν ειπε κανεις ποτε οτι η MS ειναι παναγιτσα ουτε οτι δεν εχει κανει και κακα στον χωρο. Για το Mobile OS και εγω περιμενω. Μακαρι να γινει καλυτερο κι απο το android και θα ειμαι απο τους πρωτους που θα αγορασουν συσκευη. Δεν εχω κοληματα ουτε ειμαι fanboy.
thomasG4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kXWnMTm7We8 http://www.youtube.com/watch?v=sLtcj7FdIYA Ακόμα είναι σε αρχικό στάδιο βέβαια για να κριθεί
Giorgos09 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Αρα θα μπορουμε να τρεχουμε και εφαρμογες windows μεσω wine?
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Για σκεψου λιγο... α) 40€ με επιτηδες ανοιχτο και για αυτους που ειχαν πειρατικα (σ.σ. δεν ξερω αν διορθωθηκε) β) Τα ποσοστα των windows στα desktop τα λενε ολα (~91,5% εναντι ~2%) γ) συγκρινεις linux με windows σε ευκολια για τον απλο χρηστη; δ) Το fragmentation που δημιουργουν οι πολλες εκδοσεις του linux το σκεφτηκές; ε) Το κοστος συντηρησης απο τον απλο χρηστη (ή μια μεση εταιρια ακομα περισσοτερο) το σκεφτηκές; Τι τεχνογνωσια υπαρχει στο ενα και τι στο αλλο;;; ζ) Αν βγαλουμε τον πανικο του support μεσω φορουμ τι support προσφερει η canonical σε σχεση με την MS δωρεαν; στ) Αν ανακαλυφθει μια τρυπα ή μου λειπει ενας driver πρεπει να κανω τον σταυρο μου να βγει συντομα μια λυση και μπορει να περιμενω και μηνες. Αν για καποιο λογο πετυχε η apple, και ειναι απο τα λιγα πραγματα που της πιστωνω, ειναι οτι πολυ απλα ο χρηστης εχει μια συσκευη που κανει 5 πραγματα και τα κανει καλα. Καταλαβες τωρα γιατι ακομα και η apple, παροτι ειναι πανακριβη και πολυ κλειστη, εχει μεγαλυτερο μεριδιο αγορας;;; [MacOS/iOS στην ουσια βασιζεται στον ιδιο πυρινα με το linux (unix-based OS)] Τα windows προφανως δεν ειναι το αγιο δισκoποτηρο των λειτουργικων. Εχει προβληματα. Ομως συνολικα εχει καταφερει εδω και τουλαχιστον 20 χρονια να ειναι πρωτη. Κατι τετοιο δεν ειναι τυχαιο και αν καποια στιγμη υπαρξει κατι καλυτερο θα στραφουμε ολοι εκει εστω και καθυστεριμενα. σορρυ βλακεια μου, δεν σου απανταω για να μην γινει παλι ενα linux vs windows flame 1
kurkosdr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μπορώ πχ σε ένα android phone όπως το LG O2X να περάσω ubuntu?Φυσικα! Μονο αν αυτο το Ubuntu phone υποστηρίζει τον kernel και τους drives που φοράει το Optimus 2X. Δηλαδή χλωμό αν σκεφτούμε οτι ο kernel του O2X ειναι πανάρχαιος (πολύ πιο παλιός απο του Galaxy Nexus). Μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις παλιούς drivers σε καινουριο kernel, αλλα συνήθως οταν γινεται αυτο υπάρχουν προβλήματα. Οποτε γενικα χλωμο το κοβω αυτο που ζήτησες. Μην δινουμε ψευτικες ελπίδες στο παιδί. Ναι, "υπάρχει περίπτωση", όπως υπάρχει περίπτωση να είσαι γενετικός διάδοχος του Donald Trump και μια μερα να κληρονομήσεις εκατομύρια. Αλλα μην ποντάρεις σε αυτο το ενδεχομενο. Εγώ απλά αποφάσισα να μην αφήσω να με κρατήσει ομηρο κανένας CEO κανενός κατασκευαστη, και απο δω και πέρα μονο Nexus.
Plug Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μιας και δεν μπορω να δω το βιντεο,μπορεικαποιος να μου εξηγήσει,τι γίνεται με τα ντοκ; Εγω που εχω μοτο χτ910 με το λαπντοκ,μπορω να τρεξω ουμπουντου οταν το συνδέω;
argirisparxas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Καλή κίνηση των Ubuntu μένει να το δούμε στην πράξη πόσο γρήγορο είναι. 1
polaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Εγώ κατάλαβα τα εξής: 6. Πιστεύω ότι μοιραία τα Ubuntu θα περάσουν και στα iOS προϊόντα. Σαν πρώτο υποψήφιο βλέπω τα iPad των 7". Not really gonna happen.. ever. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα