Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι συσκευές που θα το ενσωματώνουν θα μπορούν να μετατρέπονται πολύ εύκολα σε desktops, 

Δηλαδή από μια Android συσκευή θα εχεις ολοκληρο desktop? Ωρε μπράβο ...

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ κατάλαβα τα εξής:

1. Η Cannonical μπήκε τιμητικά στο πιο αναπτυσσόμενο κομμάτι της αγοράς. Τα android smartphones/tablets.

2. H Microsoft έφαγε γκολ από τα αποδητήρια. ΟΛΟΙ όσοι τρέχουν Linux θα τα εγκαταστήσουν στα κινητά και tablets.

3. Τα κινητά θα αυξήσουν τη χρηστική τους αξία και άρα και την αξία απόκτησης.

4. Το dock αργά ή γρήγορα θα βγείτε σε κινέζικο με € 10-15 στο amazon και eBay κλπ.

5. Το Ubuntu θα πειραματιστεί αρκετά. Πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρει καλύτερα από το δύδυμο win 8/ win RT (που δεν βλέπω να βγάζει παρέλαση...).

6. Πιστεύω ότι μοιραία τα Ubuntu θα περάσουν και στα iOS προϊόντα. Σαν πρώτο υποψήφιο βλέπω τα iPad των 7".

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δηλαδή από μια Android συσκευή θα εχεις ολοκληρο desktop? Ωρε μπράβο ...

Οχι μονο αυτο αλλα σε νεα κινητα οπως SGS III και HTC One X θα μπορεις να τρεχεις οτι ετρεχες και σε εναν σταθερο Η/Υ ακομα και Wine!

Δημοσ.

Το έχω ακουστά αλλά είχε θέματα

Κανένα απολύτος θέμα δεν έχει....Στο δικό μου είχα windows mobile 6.5, έβαλα Americandroid το οποιο κράτησα 1 χρόνο και έπαιζε μπαλα, το άλλαξα σε windows phone 7.5 και τώρα σε windows phone 7.8....μια χαρα σφεντονα παει!

Το έχω 3 χρόνια, καθε χρόνο αλλάζω λειτουργικό και παει μια χαρα....

η μόνη διαφορά ειναι η διαρκεια της μπαταρίας που είναι λογική αφού κάνει πολυ περισσότερα στο background

Δημοσ.

Μ'αρεσε το λογογισμικο,σε τηλεφωνα,αλλα μια παρουσιαση,πως θα ειναι σε tablet και το διπλο χαρακτηρα του(desktop&tablet),θα ολοκληρωνε τη ολη εικονα για τ'ολο project!

Δημοσ.

Μου αρέσει τρελά η είδηση δεν λέω και ας μην έχω δουλέψει ποτέ Linux στους υπολογιστές μου. Μόνο μια απορία ρε παιδιά γιατί εσείς εδώ το ψάχνετε πιο πολύ το θέμα από εμένα, εγώ που έχω το HTC Wildfire S να ελπίζω καθόλου ή όχι;

Δημοσ.

Με μια πρώτη ματιά μου άρεσε. Η παρουσίαση του κινητού, στο βίντεο που έχει το link της είδησης, δείχνει κάτι πραγματικά ενδιαφέρον. Σίγουρα θα προτιμούσα το κινητό μου να λειτουργεί κάπως έτσι από οτιδήποτε έχω δει ως σήμερα στο android.

ΑΛΛΑ επειδή canonical είναι αυτή... ας περιμένουμε να βγει πρώτα... να δούμε τι θα κάνουν και στην πράξη..

Δημοσ.

3είςΕλεεινό το στυλάκι της παρουσίασης , όπως και του κ.Shuttleworth , όπως και του Ubuntu for Phones.

To υφάκι Apple CEO και μπουρδες ala Apple "it's magical"  δεν κολλάει με την κοινότητα του Ubuntu.

Δημοσ.

Συμφωνώ σε αυτό. Το κακό με την canonical είναι πως έχει αρχίσει να υιοθετεί σε μεγάλο βαθμό κανόνες και πρακτικές της αγοράς εις βάρος κύριων χαρακτηριστικών που παραδοσιακά έχει η κοινότητα του linux.

Αλλά αφού με τις επιλογές μας τους δίνουμε την εντύπωση ότι αυτό το στιλάκι μας αρέσει έτσι κάνουν.

Και φυσικά το υφάκι επίσης δεν κολλάει σε καμία περίπτωση με αυτό που έχουν φτιάξει προς το παρόν. Ας το κάνουν να λειτουργεί στην πραγματικότητα όπως λέει ο κος στην παρουσίαση και μετά το συζητάμε.

Τα φτιασίδια και τα φαντεζί χρώματα και λόγια τους μάραναν όλους. Ας κάνουν τη δουλειά σωστά και όλα αυτά δεν χρειάζονται.

Τα πολλά φρου φρου κι αρώματα είναι για να καλύπτουν τη "γύμνια"... Ας κρατάμε μικρό καλάθι λοιπόν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...