kaka1987 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα και καλη χρονια! Πριν καποιες μερες το λαπτοπ μου εκλεισε καθως εβλεπα ενα video στο youtube. Οταν το ξανανοιξα τα γραφικα ηταν χαλια και δεν αναγνωριζε την καρτα γραφικων. Επειδη δεν ειμαι και expert σαυτα ,εκανα ενα format και εγκατεστησα τους drivers. Μετα απο 150 ενημερωσεις οταν ξανανοιξε τα γραφικα παρεμεναν χαλια. 2 φορες επιασε τελεια και νομιζα πως ειχε λυθει το προβλημα.Αλλα εκλεισε στο τεταρτο και τις 2 φορες. Τελος τις επομενες φορες η οθονη παρεμενε μαυρη απο τη στιγμη που το ανοιγα.Το εψαξα και ειδα οτι αν πιεσεις το πληκτρολογιο μπορει να επανελθει ,εαν η GPU δεν κανει επαφη με την καρτα γραφικων.Οταν το δοκιμασα τη μια δουλευε τελεια ,την αλλη με χαλια γραφικα και τις περισοτερες η οθονη παρεμενε μαυρη και δεν γινοταν τπτ.Ομως εχει ηχο , αναβουν και τα φωτακια ηχου ,bluetooth και απο αυτο καταλαβαινω οτι κανει boot κανονικα. Ελπιζω να μην σας ζαλισα αλλα δεν εχω λεφτα αυτη την περιοδο και αν καποιος μπορει να με βοηθησει να καταλαβω τι εχει και ακομα καλυτερα τι πρεπει να φτιαξω, αν γινεται κατι, θα ειμαι ευγνωμων. Ευχαριστω
coolerman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα και καλη χρονια! Πριν καποιες μερες το λαπτοπ μου εκλεισε καθως εβλεπα ενα video στο youtube. Οταν το ξανανοιξα τα γραφικα ηταν χαλια και δεν αναγνωριζε την καρτα γραφικων. Επειδη δεν ειμαι και expert σαυτα ,εκανα ενα format και εγκατεστησα τους drivers. Μετα απο 150 ενημερωσεις οταν ξανανοιξε τα γραφικα παρεμεναν χαλια. 2 φορες επιασε τελεια και νομιζα πως ειχε λυθει το προβλημα.Αλλα εκλεισε στο τεταρτο και τις 2 φορες. Τελος τις επομενες φορες η οθονη παρεμενε μαυρη απο τη στιγμη που το ανοιγα.Το εψαξα και ειδα οτι αν πιεσεις το πληκτρολογιο μπορει να επανελθει ,εαν η GPU δεν κανει επαφη με την καρτα γραφικων.Οταν το δοκιμασα τη μια δουλευε τελεια ,την αλλη με χαλια γραφικα και τις περισοτερες η οθονη παρεμενε μαυρη και δεν γινοταν τπτ.Ομως εχει ηχο , αναβουν και τα φωτακια ηχου ,bluetooth και απο αυτο καταλαβαινω οτι κανει boot κανονικα. Ελπιζω να μην σας ζαλισα αλλα δεν εχω λεφτα αυτη την περιοδο και αν καποιος μπορει να με βοηθησει να καταλαβω τι εχει και ακομα καλυτερα τι πρεπει να φτιαξω, αν γινεται κατι, θα ειμαι ευγνωμων. Ευχαριστω για να δεις εαν ειναι η καρτα γραφικων πρεπει να συνδεσεις με εξωτερικο καλωδιο απο λαπτοπ σε μια εξωτερικη οθονη με εισοδο vga! κανε αυτο και πες μας εαν βγαζει εικονα στην εξωτερικη οθονη σου..
kaka1987 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 για να δεις εαν ειναι η καρτα γραφικων πρεπει να συνδεσεις με εξωτερικο καλωδιο απο λαπτοπ σε μια εξωτερικη οθονη με εισοδο vga! κανε αυτο και πες μας εαν βγαζει εικονα στην εξωτερικη οθονη σου.. Αν το συνδεσω με hdmi στην τηλεοραση μετραει? Γιατι το εκανα αλλα μου δειχνει no signal.Ενω οταν δουλευε τo laptop εδειχνε κανονικα την εικονα.
coolerman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Αν το συνδεσω με hdmi στην τηλεοραση μετραει? Γιατι το εκανα αλλα μου δειχνει no signal.Ενω οταν δουλευε τo laptop εδειχνε κανονικα την εικονα. vga συνδεση στο λεω για να δουμε εαν δουλευει η καρτα γραφικων σου..εαν ειναι και εκει μαυρη εικονα μαλλον πας για καρτα γραφικων! με hdmi δεν πιστευω οτι δουλευει
kaka1987 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 vga συνδεση στο λεω για να δουμε εαν δουλευει η καρτα γραφικων σου..εαν ειναι και εκει μαυρη εικονα μαλλον πας για καρτα γραφικων! με hdmi δεν πιστευω οτι δουλευει hmm δεν εχω καλωδιο VGA αλλα θα ψαξω να βρω.Και θα επανελθω. Thanks!
kaka1987 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Το συνεδεσα με vga στην tv και δεν ειχα εικονα.Το πιο περιεργο ειναι οτι εκλεινε και η tv μετα απο λιγο .Βεβαια δεν ξερω μηπως ηθελε ρυθμιση γιατι η εικονα ειναι μαυρη και δεν βλεπω.Πατησα μερικες εντολες στα τυφλα,αλλα τπτ. Ομως το λαπτοπ λειτουργει γιατι το κλεινω πατωντας το κουμπι των windows, μετα δεξι κλικ και enter.Εικονα δεν εχει. Απο ψαξιμο ειναι ενα κοινο προβλημα (blank screen issue : over heating problem and this causes breakdown of Mother Board) των hp dv series και μαλλον η λυση θαναι το service ...Μεχρι και μηνυση εχουν κανει στην εταιρια. Συμβουλη ,Μακρια απο HP laptop!
coolerman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Το συνεδεσα με vga στην tv και δεν ειχα εικονα.Το πιο περιεργο ειναι οτι εκλεινε και η tv μετα απο λιγο .Βεβαια δεν ξερω μηπως ηθελε ρυθμιση γιατι η εικονα ειναι μαυρη και δεν βλεπω.Πατησα μερικες εντολες στα τυφλα,αλλα τπτ. Ομως το λαπτοπ λειτουργει γιατι το κλεινω πατωντας το κουμπι των windows, μετα δεξι κλικ και enter.Εικονα δεν εχει. Απο ψαξιμο ειναι ενα κοινο προβλημα (blank screen issue : over heating problem and this causes breakdown of Mother Board) των hp dv series και μαλλον η λυση θαναι το service ...Μεχρι και μηνυση εχουν κανει στην εταιρια. Συμβουλη ,Μακρια απο HP laptop! συνηθως απο θερμοκρασιες ξεκκολαει απο την μητρικη η καρτα γραφικων..πολλα περιστατικα και οχι μονο Hp! εαν δεν βγαζει εικονα και σε αλλη οθονη ειναι απο Vga!! αλλιως ψαξε για καινουρια μητρικη ebay..μην μπλεκεις με rebuilt της καρτας.. η γνωμη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα