Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

είχα κάνει συμβόλαιο τον Απρίλιο,μόνο για τηλέφωνο,στον ΟΤΕ αλλά έκλεισα το κατάστημά μου.

σε αυτή την περίπτωση τι γίνετε;θα μου ζητήσει ο ΟΤΕ να πληρώσω πρόστιμο σπασίματος συμβολαίου;

Δημοσ.

αν σου πουν για προστιμο πες τους...οκ, κανω μια αιτηση για αρθρο 99 και θα τα παρετε το μηνα που δεν εχει σαββατο! :P

Δημοσ.

Το συμβολαιο σου τι λεει; Λογικα εαν δεν σου εχουν δωσει κατι σε στυλ δωρου (οπως δωρεαν ρουτερ για adsl) η καλυτερης τιμης στον λογαριασμο σου τοτε το συμβολαιο σου ειναι αοριστου, το σταματας οποτε θες εσυ. Εαν οχι πληρωνεις τα παγια μεχρι να κλεισει χρονος.

Μπορεις επισης να το μεταφερεις το νουμερο σε αλλη διευθυνση, εαν εχεις στο νεο σπιτι και αλλο νουμερο οτε στο ονομα σου η μεταφορα ειναι ατελως.

Δημοσ.

το απεριοριστα plus ειχα βαλει(6 μηνες χαμηλοτερο παγιο)μονο τηλεφωνια.

το νουμερο τι να το κανω;ηταν του μαγαζιου και δεν μου χρειαζεται πλεον για ευνοητους λογους.

θα κοπει η γραμμη δηλαδη

Δημοσ.

το απεριοριστα plus ειχα βαλει(6 μηνες χαμηλοτερο παγιο)μονο τηλεφωνια.

το νουμερο τι να το κανω;ηταν του μαγαζιου και δεν μου χρειαζεται πλεον για ευνοητους λογους.

θα κοπει η γραμμη δηλαδη

Σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι πληρώνεις τέλος διακοπής γραμμής περίπου 40-50€ (για να διακοπεί η γραμμή) και δεν ξέρω αν προκύπτει κάποιο υπόλοιπο λόγω διακοπής του συμβολαίου που έχεις κάνει επειδή δεν έχεις κλέισει χρόνο.

Δημοσ.

νομιζω χωρις να δινω ορκο οτι οταν εχειςμονο τηλεφωνο δεν υπαρχει τελος διακοπης στον οτε.εκτος αν πραγματι ειχες κανει καποιο συμβολαιο του ενος χρονου.καλυτερα θα ηταν να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις να σου πουν σιγουρα.γιατι δεν ειναι οτι εχεις παρει δωρεαν ρουτερ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπόν,

Πήγα εχθές σε ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας για διακοπή και παρόλο που είπα ότι έκλεισα το μαγαζί λόγο οικονομικών δυσκολιών,η υπάλληλος δεν μου λεγε τίποτα άλλο παρά μόνο ότι η διακοπή συμβολαίου(είχα κάνει συμβόλαιο  απεριόριστα plus μόνο τηλεφωνεία )έχει 70€ πρόστιμο!

μου είναι αδύνατον να πιστέψω ρε γαμώτο ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό.λέτε να υπολόγιζα πότε θα κλείσω το μαγαζί μου;

έχω αποφασίσει να μην το πληρώσω γιατί με πνίγει το δίκιο.

ευχαριστώ όλους σας  για την βοήθεια

Δημοσ.

αν πραγματι ισχυει αυτους δεν τους νοιαζει οτι το εκλεισες λογω δυσκολιων.αυτοι ξερουν οτι εσυ υπεγραψες ενα συμβολαιο.

Δημοσ.

αν πραγματι ισχυει αυτους δεν τους νοιαζει οτι το εκλεισες λογω δυσκολιων.αυτοι ξερουν οτι εσυ υπεγραψες ενα συμβολαιο.

Λογικο δεν ειναι αυτο; Αλλιως θα αγοραζα ενα αυτοκινητο με δοσεις και θα πηγαινα μετα απο εξι μηνες να τους πω οτι απολυθηκα απο την δουλεια μου. Υπαρχει περιπτωση ο επιχειρηματιας να μου πει "ε τοτε μην πληρωσεις το υπολοιπο αυτοκινητο";

Δημοσ.

αυτο πηγα να πω και εγω σαν παραδειγμα.οτι κοινως κανεις δεν σε λυπατε.υπεγραψες κατι και να πεινας που λεει ο λογος θελουν ναπληρωθει ειτε ειναι αμαξι ειτε σπιτι ειτε δεν ξερω τι

Δημοσ.

Λογικο δεν ειναι αυτο; Αλλιως θα αγοραζα ενα αυτοκινητο με δοσεις και θα πηγαινα μετα απο εξι μηνες να τους πω οτι απολυθηκα απο την δουλεια μου. Υπαρχει περιπτωση ο επιχειρηματιας να μου πει "ε τοτε μην πληρωσεις το υπολοιπο αυτοκινητο";

θεωρώ ότι παράδειγμά σου δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση μου.Δεν δανείστηκα χρήματα!

Και με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού είχα συμβόλαιο αλλά δεν θα πληρώσω κάποιο πρόστιμο!

μετά έμαθα ότι είχα σύμβαση 12 μηνών.ο υπάλληλος στην αλυσίδα δεν μου είχε πει κάτι για δέσμευση.απλά ότι θα έχω 6 μήνες έκπτωση σε αυτό το πρόγραμμα και μετά θα επανέλθει στο κανονικό η χρέωση.Δηλαδή 27.9€

από 23.90/μήνα στα 27.90/μήνα.

στην ουσία για αυτήν την έκπτωση των 24€ ο Ο.Τ.Ε μου ζητάει να πληρώσω 70€.

πουλινος

γιατί "αν πράγματι ισχύει"

Δημοσ.

γενικως οι περισσοτερες εταιρειες πλεον κανουν συμβολαιο για ενα χρονο ειδικα οταν παιζουν και εκπτωσεις στην μεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...