Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 , πολύ τραβηγμένο το να σε χακέψουν , αλλά είναι και πόσο μεγάλο ψάρι είσαι... πες εσύ στην γκρεκοτέλ (που δουλεύω) οτι αν πάρουν την βάση του SAP δεν τρέχει τίποτα. και γω με τον λογιστή μου με dropbox επικοινωνούμε αλλά θεωρώ οτι η λογιστάρα μου δεν επικοινωνεί με την coca cola με dropbox...

τέλος πάντων , θεωρώ οτι καταλαβαίνεις την σκέψη μου πίσω απο την ασφάλεια δικτύου, που μπορεί να μην φτάνει τις θεωρίες συνωμοσίας όπως του φίλου corrupted αλλά σαφώς και όταν κάτι αφορά οικονομικά στοιχεία και λογιστικά προγράμματα δεν είναι και όλα αγγελικά πλασμένα σε αυτόν τον κόσμο, ώστε να τα στέλνεις αβέρτα κουβέρτα στο διαδίκτυο. Πάντα, η αλήθεια είναι κάπου στην μέση ;)

Δημοσ.

θεωρώ οτι καταλαβαίνεις την σκέψη μου πίσω απο την ασφάλεια δικτύου, που μπορεί να μην φτάνει τις θεωρίες συνωμοσίας όπως του φίλου corrupted αλλά...

Απο ποτε τα "man in the middle" attacks ειναι θεωριες συνωμοσιας και οχι πραγματικοτητα? :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Απο ποτε τα "man in the middle" attacks ειναι θεωριες συνωμοσιας και οχι πραγματικοτητα? :rolleyes:

δεν είπα αυτό, απλά έτσι όπως το έθεσες (χιουμοριστικά πριν) με την γενικότερη ορολογία Χακέψουν ακούστηκες λίγο σαν τον Μόλντερ ;)

Δημοσ.

+1 , πολύ τραβηγμένο το να σε χακέψουν , αλλά είναι και πόσο μεγάλο ψάρι είσαι... πες εσύ στην γκρεκοτέλ (που δουλεύω) οτι αν πάρουν την βάση του SAP δεν τρέχει τίποτα. και γω με τον λογιστή μου με dropbox επικοινωνούμε αλλά θεωρώ οτι η λογιστάρα μου δεν επικοινωνεί με την coca cola με dropbox...

τέλος πάντων , θεωρώ οτι καταλαβαίνεις την σκέψη μου πίσω απο την ασφάλεια δικτύου, που μπορεί να μην φτάνει τις θεωρίες συνωμοσίας όπως του φίλου corrupted αλλά σαφώς και όταν κάτι αφορά οικονομικά στοιχεία και λογιστικά προγράμματα δεν είναι και όλα αγγελικά πλασμένα σε αυτόν τον κόσμο, ώστε να τα στέλνεις αβέρτα κουβέρτα στο διαδίκτυο. Πάντα, η αλήθεια είναι κάπου στην μέση ;)

grecotel κατι μου θυμιζει αυτη η εταιρεια.πρεπει να εχω παει μια βολτα για καμια δουλεια εκει.αλλα δεν μπορω να θυμηθω κατι παραπανω.ναι εννοειται δεν ειναι ολα αγγελικα πλασμενα.οπως ειπες.η αληθεια ειναι καπου στην μεση απλα πιστευω οτι σε Home use παντα πολυς κοσμος την παταει μονος του επειδη δεν ξερει να προστατευτει ,ειτε σκεφτεται αθωα ειτε αλλα τοσα πραγματα.χαζο hacking δηλαδη απο wanna be hackers boys που κανουν ενα dictionary attacκ σπανε κανα wep βρισκουν κανα secret question Κτλ.

οπως ας πουμε ατομο που σου λεγε μου κανει καποιος attach επειδη ειδε οτι εγραφε αυτο το firewall.τελικα του εκανε attack o dns του isp.απλα νο comment.εκει του λες πεταξε το το firewall δεν εχει νοημα αφου δεν ξερεις τι κανει.πολυς φοβος πολυ ημιμαθεια κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...