fsbmaniac Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Παιδια γεια χαρα ,γινεται να εχω εναν εκτυπωτη σε ενα μερος Α μου ο οποιος ειναι δικτυακός υπαρχει συνδεση adsl και υπολογιστης... Σε αλλο μερος Β (3km) υπαρχει αλλος υπολογιστης με dsl ο οποιος τρεχει ενα λογιστικο προγραμμα . Θελω απο το μερος Α να μπαινω στον υπολογιστη Β και να μπορω να δινω εκτυπωσεις οι οποιες να εκτυπώνονται στον εκτυπωτη στο μερος Α ? Μπορω αυτο να το κανω με remote desktop ? Με remote desktop εχω προσβαση στο λογιστικο προγραμμα αλλα πως θα δωσω εκτυπωση στον εκτυπωτη μου ?....Ξερει καποιος να μου πει περιπου τι πρεπει να κανω ?
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 γιατι νομιζω οτι πρεπει να στησεις ενα μικρο vpn για να γινει αυτο.επισης γραφουν για το team viewer.για τσεκαρε εδω. http://superuser.com/questions/432783/how-to-print-through-remote-computer-with-teamviewer
lexmark Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ναι αλλά εκτύπωση από το teamviewer θα κάνει στον απομακρυσμένο εκτυπωτή. Όχι στον δικό του που θέλει. Βασικά γιατί εγώ πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από το λογιστικό πρόγραμμα που έχεις και αν μπορεί να δώσει εκτυπώσεις σε shared printer; Αν γίνεται κάτι τέτοιο, δες το vpn που είπε πρώτα ο Poulinos από πάνω μου.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ναι αλλά εκτύπωση από το teamviewer θα κάνει στον απομακρυσμένο εκτυπωτή. Όχι στον δικό του που θέλει. Βασικά γιατί εγώ πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από το λογιστικό πρόγραμμα που έχεις και αν μπορεί να δώσει εκτυπώσεις σε shared printer; Αν γίνεται κάτι τέτοιο, δες το vpn που είπε πρώτα ο Poulinos από πάνω μου. το team viewer κανει γενικοτερα vpn εχει μεσα τετοια επιλογη οποτε πιστευω οτι λογικα θα τον βοηθησει.δεν το εχω ψαξει παραπανω για να πω την αληθεια.εχω δει λογιστικα που το κανουν κανονικα.δηλαδη ο υπαλληλος ανοιγει Remote desktop μπαινει στο pc που ειναι το λογιστικο πχ μερος b και απο εκει βαζει τα προιοντα αλλα η εκτυπωση βγαινει στο μερος α.λογικα εκει πρεπει να παιζει ρολο και το προγραμμα.
ApSiMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 μπες απομακρυσμένα στον υπολογιστή β, εκτύπωσε σε αρχείο,μετεφερε το αρχείο στον δικό σου υπολογιστή κ εκύπωσε από εκεί. το εκύπωση σε αρχείο θα το βρεις στο παράθυρο εκτύπωσης του λογιστικού προγράτμματος. είναι ένα checkbox κοντά εκει που επιλέγεις τον εκτυπωτή. αυτό βέβαια αν το λογιστικό πρόγραμμα δίνει το κλασικό παράθυρο εκτύπωσης. Αυτό που προτείνω δεν απαιτεί vpn αλλά δεν είναι και η σωστή λύση (κατευθείαν εκτύπωση). Είναι η πιο γρήγορη/εύκολη λύση.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 απλα ειναι λιγο παιδεμα αυτο αν το θελει για μονιμη χρηση το να μεταφερει το αρχειο καθε φορα.ωραια λυση αλλα αν εχει μεγαλο ογκο θα εχει θεμα. 1
ApSiMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ισχύει. Αν θέλει όμως τα αρχεία που υποθέτω ότι θέλει (από την μικρή μου πείρα σε φίλο λογιστή), δεν είναι μεγάλα σε όγκο (mb). Σίγουρα δεν είναι το βέλτιστο. Αλλά πολύ πιο εύκολο από το να στήνει vpn (ειδικά αν δεν γνωρίζει).
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 για αυτο ειπα για το vpn του teamviewer και οχι απο ρουτερ κτλ γιατι πρεπει να ειναι αρκετα ευκολο .απλα πρεπει να δει αν παιζει κτλ.για αυτο και παρεθεσα το Link
lexmark Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Το vpn του teamviewer τελευταία φορά που το δοκίμασα δεν μου έπαιζε καλά. Βέβαια ήταν πριν κάτι χρόνια και από τότε δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει κάτι. Μπορεί να δοκιμάσει και με hanamchi
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 εχει βγει εκδοση 8 του teamviewer.αμα λες πριν χρονια παιζει να ησουν με την 6 ισως και πιο κατω version
lexmark Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ναι! Πιο κάτω ήταν σίγουρα. Το έχουν φτιάξει τώρα;
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 τωρα αν απο την 5 εκδοση δεν το εχουν φτιαξει στην 8 ε τι να πω.περα απο το κομματι του remote και το να μιλησω με μικροφωνο με την αλλη πλευρα διαμεσω team viewer δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο. πχ vpn
mpampir Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 !!! λογιστικό πρόγραμμα (δηλαδή ευαίσθητα οικονομικά δεδομένα) να περνάει μέσω teamviewer... αυτό που ιδανικά θα έπρεπε να κάνεις φίλτατε λέγεται point to point VPN το οποίο μπορεί να κρυπτογραφηθεί και να έχεις μόνιμη σύνδεση. Διαφορετικά μπορείς να σηκώσεις VPN στα γραφεία που είναι ο εκτυπωτής και με vpn client να μπαίνει ο απομακρυσμένος και να εκτυπώνει κανονικότατα μέσω shared εκτυπωτή. και τα δύο κοστίζουν όμως (αν δεν έχεις εξοπλισμό που μπορεί να το κάνει ήδη) περισσότερο απο ότι ένας εκτυπωτής :Ρ Το vpn στο teamviewer που έχω δοκιμάσει έπαιζε σχετικά σωστά, αλλά μην περιμένεις επιδόσεις ή απροβλημάτιστη συμπεριφορά όπως θα είχες πάνω απο μια πραγματική vpn σύνδεση. Άποψή μου, και το τονίζω αυτό, καλύτερα να κάνεις κάτι σωστά, παρά να δημιουργήσεις ένα δίκτυο - έκτρωμα που κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει βάση και για άλλες υπηρεσίες αργότερα (τρώγοντας έρχεται η όρεξη). Αλήθεια, ο εκτυπωτής σου υποστηρίζει e-print? αν ναι και θες ασφάλεια τύπου teamviewer, μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή του την λειτουργία και πρακτικά να εκτυπώνεις απο παντού. Για τέτοιες τζιμιτζουλίστικες χρήσεις ουσιαστικά το cute pdf ή αντίστοιχα προγράμματα σου λύνουν τα χέρια. Εκτύπωση στον εκτυπωτή που σου φτιάχνει οπότε πρακτικά έχεις στα χέρια σου ένα PDF Document. Με cute-pdf μπορείς επίσης να βάλεις dropbox και ότι αρχείο φτιάχνεις να συγχρονίζει ταυτόχρονα και στον άλλο υπολογιστή, και όποτε θες να τα εκτυπώνεις, να μπαίνεις στον φάκελο απο τον απομακρυσμένο υπολογιστή και να το κάνεις. Μπορώ να σου πω και πιο τραβηγμένες ιδέες με στήσιμο print server στην άλλη μεριά με linux και scripting που ότι συγχρονίζει στο dropbox να το εκτυπώνει αυτόματα και να το σβήνει μετά , αλλά νομίζω οτι χάνουν το νόημά τους, απλά τις αναφέρω επειδή έχω οίστρο! :Ρ
corrupted Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 !!! λογιστικό πρόγραμμα (δηλαδή ευαίσθητα οικονομικά δεδομένα) να περνάει μέσω teamviewer... To στηνεις και ελπιζεις να μην εχει παρει κανα χακερόνι τον ελεγχο του router / των routers απο τα οποια θα περασουν τα πακετα. Για να σοβαρευτω, VPN ειναι οντως η λυση. 1
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 αυτα με τα Hacking τα θεωρω λιγο μπουρδες.ολες οι εταιρειες που πουλανε τετοια προγραμματα το εχουν παρακανει λιγακι με ολα αυτα οτι και καλα firewall και 1002 μαμακιες απο το κακο ιντερνετ.και οι μισοι στο τελος την πατανε απο ευκολα password παρα απο τον hacker που θα κατσει να ασχοληθει.και να ειναι καμια μεγαλη εταιρεια να πω ναι ισως ασχοληθει καποιος αλλα να κατσει τωρα να ασχοληθει καποιος με το μικρο το γραφειακι που απλα στελνει μια εκτυπωση ..... τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω.οσους ξερω που λενε για hacking και με hackaran και με hackaran ειναι τιποτα ατομα που τους παιρνουν τα accounts απο το facebook επειδη εχουν βαλει κωδικο 123456 η κανα ευκολο secret question για το email.η ατομα τα οποια τρεχουν οτι βρουν.τους στελνει ο αλλος ενα αρχειο και το ανοιγουν.πεταει to antivirus Μυνημα οτι εχει ιο και ο αλλος επιμενει να το ανοιξει γιατι περιμενει κατι το σημαντικο απο τον αλλον.ειτε βλεπει κανα email εδω ειναι Oi nude φωτο και σε γουσταρω που σε ειδα και τρεχουν να το ανοιξουν.το εχω δει απειρες φορες αυτο με τα ματια μου.η περιεργεια σκοτωσε την γατα.η πχ να βλεπεις στο ιδιο μηχανημα που τρεχει το λογιστικο να εχουν βαλει απο mtorrent πανω μεχρι δεν ξερω τι.και μετα γιατι γεμισε ιους το pc.πιστευω οτι τα περισσοτερα προβληματα τα δημιουργουμε εμεις οι ιδιοι παρα ολοι εκει εξω οι hackers και οι wanna be hackers.και την παταμε επειδη δεν ξερουμε και δεν σκεφτομαστε ουτε τα βασικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα