john-anto Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα σε ολο το forum εχω ενα προβλημα το βραδυ κλεινω τον υπολογιστη και το πρωι που παταω το κουμπι και ανοιγει για 3 sec και μετα κανει μονοσ του επανεκιννηση αμα τον αφισω αυτο θα γινεται για παντα με το που βγαζω τισ ram ενοιγει αλλα τιποτα η οθονη!!pls help me!!!
john-anto Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 inter core 2 quad ram ddr3 3 gb pata 12 gb asrock g31ms nvidia 9800 gt
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 οχι οχι ειναι ενα προγραμα στο internet το οποιο το κατεβαζεις το κανεις bootable κανεις βοοτ απο αυτο και τισ ελενχει για λαθοι
john-anto Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 μα το θεμα ειναι οτι ο υπολογησισ μου δεν ανοιγει καθολου!
john-anto Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 ναι και εγω......κατι λεω απλα θα ηθελα να καλυψω ολες τισ εκδοχες πριν δωσω 30 ευρο ευχααριστω παντως... φιλος ακυρο μολις αλλαξα τροφοδοτικο και ττιποτα τα ιδια!!!! pls help me
baskon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καταρχας κανει post? Δηλαδη δειχνει τις πληροφοριες του Bios? Δε κανει το ενα κλασσικό μπιπ που κανουν ολα τα συστηματα οταν ξεκινανε σωστα; Αν δε κανει τιποτα απο αυτα για αρχη θα εβγαζα τη μπαταρια της μητρικής 5 λεπτα και μετα θα την ξαναεβαζα. Επισης θα κοιταγα αν η τροφοδοσία της μητρικής (24 pin καλωδιο) + του επεξεργαστη (4 pin καλωδιο ) ειναι συνδεδεμενα καλα. Αν και παλι τιποτα τότε είναι μαλλον τροφοδοτικό ή μητρική. Αν απο την αλλη ξεκινά και βλεπεις τις πληροφοριες του Bios προσπαθησε να μπεις στο Bios πρωτου κανει επανεκιννηση ωστε να δεις αν θα κανει αμεσως επανεκινηση. Αν ξεκινα να φορτωσει τα windows και τοτε κανει την επανεκινηση τότε πες το μας, να σου προτεινουμε λυσεις..
john-anto Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 οχι δεν κανει μπιμπ και δεν κανει post τιν ειχα βγαλει τιν μπαταρια αλλα μοθ περναει κατι αλλο αποτο μιαλο ι 9800 gt ειναι μεγαλη και το τροφοδοτικο μου 350 λετε να παιζει κανα ρολο??
baskon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ε καλα με 350 τροφοδοτικό(και μαλλον no name) και 9800 δε πας πουθενα..Κατα πασα πιθανοτητα αυτο ειναι το προβλημα. Βγαλε την 9800 και προσπαθησε να το ξεκινησεις με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων..Λογικά θα ξεκινησει και αρα θα εισαι 99% σιγουρος οτι το προβλημα σου ειναι το τροφοδοτικο... Αν δε ξεκινησει ουτε τοτε ε τότε ισως είναι και μητρικη. Οπως και να εχεις το τροφοδοτικό το χρειαζεσαι σιγουρα,ειδικα αν ειναι no name..
john-anto Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 οκ το προσπαθω και ξανα γραφω σε 10 λεπτα! τπτ παλη τα ιδια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα