kostask91 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα Προσπαθω με ενα φιλο μου να κανουμ φορματ στο laptop του. Επειδη εχει χαλασμενο driver θα το κανουμε με usb. Το εχουμε κανει bootable αλλα εχουμε ενα θεμα. Δε μπαινει στο bios. Κανουμε restart και δεν αναφερει πουθενα τα κουμπια για boot η για το bios κτλ αν και προσπαθησαμε πατωντας delete , F10, F12 κτλ. Υπαρχει κανας τροπος αλλος να μπουμε στο bios μεσω των windows ? Υποψην το λαπτοπ ειανι πολυ ταλαιπωρημενο
άδικος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ποιός φορητός είναι; Γιατί ρε συ με άλλο πληκτολόγιο;
evoracing Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Έτυχε και σε εμένα αυτό το πρόβλημα και με εξωτερικό μπήκε. Δεν ξέρω το λόγο απλά μπήκε...
άδικος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 F2 δοκίμασες? Δε δούλεψε? Αν όχι δες F1, F11 evo περίεργο...
kostask91 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δεν ειναι οτι δεν αναγνωριζει τα πληκτρα , δεν αναφερει καν τα πληκτρα για να μπει στο bios κτλ και δεν περιμενει καθολου σε εκεινο το σημειο οπως θα επρεπε Κανας αλλος τροπος για να μπουμε στο bios ?
άδικος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 F2 για bios ή esc για boot menu. Αλλά με λίγη βιασύνη βρε 2
kostask91 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Οκ τα καταφεραμε με αυτα που ειπες . Απλα επειδη αλλαζει αμεσως επρεπε να το πατησουμε πολυ γρηγορα, με την τριτη προσπαθεια τα καταφεραμε . Ευχαριστω για τη βοηθεια
PETROS13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ε, άμα είναι γλήγορο το μηχάνισμα... αν έχεις δηλαδή και ssd δεν ξανακάνεις ποτέ format
lexmark Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Not really. Αποσυνδέεις τον δίσκο, μπαίνεις bios, απενεργοποιείς το fast boot ή όπως θα το λέει το bios σου και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα