georgegre21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 παιδια καλησπερα εχω αυτο το κινητο. εκανα ενα τεραστιο λαθος και ακολουθησα οδηγιες απο ενα site για να αναβαθμιστει η android σε 4.0 εκανα οτι ελεγε αλλα τεληκως οταν εμφανιζει το εικονιδιο samsung galaxy ace gt-s5830 σταματαει εκει και δεν κανει τιποτα αλλο.χρυαζομαι επειγοντος την βοηθεια σας για την επαναφορα του κινητου.χρονια πολλα καλη χρονια επισης αν και εμενα ξεκινησε στραβα.περημενω τα φωτα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Από ότι ξέρω στα κινητά της Samsung υπάρχει το Odin.Δυστυχώς δεν έχω το συγκεκριμένο κινητό οπότε δεν ξέρω τι χρειάζεται ακριβώς αλλά εάν γράψεις στο Google "unbrick samsung galaxy ace" λογικά θα δεις κάτι για Download Mode και εάν κοιτάξεις προσεκτικά τις οδηγίες το κινητό σου θα έρθει σε εργοστασιακή μορφή (δηλαδη όπως όταν το πήρες ).Θα το κοιτάξω και εγώ και θα επανέρθω με νέες πληροφορίες.Καλή χρονιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δώσε λινκ από τον οδηγό που ακολούθησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα