internetakis1994 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα παιδιά σας γράφω αυτό το μήνυμα θα σας παρακαλούσα άμα μπορείτε να μου ανταπάντησε στα εξής άμα μπορείτε βεβαίως 1) Μπορώ να πλύνω το ανεμιστηρακι του λαπτοπ και μετά να το στεγνώσω καλά και να το τοποθετήσω στο λαπτοπ? 2)το λαπτοπ μου ζεσταίνεται αλά όχι πολύ μόλις ανοίγω το πληκτρολόγιο του ώμος πέφτει αισθητά η θερμοκρασία του.... μήπως έχει πρόβλημα αερισμού??? άμα ναι άμα μπορείτε να μου προτείνεται καποια λύση το λαπτοπ μου ειναι το εξής acer5732zg νομίζω ότι παιρνει αέρα μόνο από πανό γιατί μόλις ανοίγω το πληκτρολόγιο πέφτει αισθητά... 3) έχει σπάσει το γαντζακι από μια θήρα usb του λαπτοπ και δεν κάνει καλή επαφή πως θα μπορούσα να το φτιάξω? η θερμοκρασία του ειναι αυτή μόνο με το insomnia ανοιχτό
Acepower Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Το πρόβλημά σου βρίσκεται βαθειά μέσα στον αεραγωγό της ψήκτρας, ο οποίος έχει βουλώσει από σκόνη που έχει απορροφήσει από το περιβάλλον.Ο μόνος τρόπος να απομακρύνεις αυτήν την σκόνη, είναι να πας σε ένα βενζινάδικο και με το μηχάνημα του αέρα, να φυσήξεις καλά και δυνατά, τις γρίλιες, εκεί που αποβάλλεται ο ζεστός αέρας, από έξω προς τα μέσα και όχι το αντίθετο. Προσοχή μόνο, να έχεις ξεβιδώσει από πριν το κάτω καπάκι, ώστε η σκόνη να βγει έξω και να μην διασκορπιστεί και επικαθίσει μέσα στο υπόλοιπο μηχάνημα. Καθάρισμα με τον ίδιο τρόπο σε mainboard, μνήμες, κάρτα γραφικών και case με μειωμένη οπωσδήποτε δύναμη στον αέρα, μην ξηλώσεις και τίποτα, είναι καλοδεχούμενες, όχι όμως απολύτως απαραίτητες.
internetakis1994 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 οκ αυτό που λες αλά με είπανε ότι αυτό που φυσάμε στο βενζινάδικο εχει και νερό μαι και μπορεί να ρουφήξει υγρασια
Acepower Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μπα, δεν βγάζει και τόσο νερό, για σταγονίδια μιλάμε. Κάλυψέ το με ένα ύφασμα μπροστά, αν ανησυχείς τόσο, ώστε να απορροφήσει τα σταγονίδια. Εναλλακτικά αγόρασε μία φιάλη πεπιεσμένου αέρα, ειδικά για τον καθαρισμό laptop, τα computer shops έχουν...
coolerman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 συνηθως τα ποιο συνχρονα αεροσυμπιεστες δεν βγαζουν "νερο"..εκτος εαν εχεις χρημα και δεν σε νοιαζει να το πλήρωσεις πηγαινε παρε αυτο για να μην σου βγαλει νερο! τον αερα του βενζιναδικου δεν τον πληρωνεις..στο μπουκαλακι τον πληρωνεις!! εσυ αποφασιζεις http://www.skroutz.gr/c/599/analosima-katharismou.html?from=catspan&keyphrase=%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85
mariosCS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Όταν ανοίγει ο υπολογιστής, μπες μέσα στο bios menu, και δες την θερμοκρασία και από εκεί. Έτσι θα βεβαιωθείς πως δεν είναι κάποιο process στο windows που τρέχει στο background και ανεβάζει θερμοκρασία. Αν έχεις παρόμοιες θερμοκρασίες κι εκεί, τότε δοκίμασε να του φυσήξεις γερά με το μπουκαλακι πεπιεσμένου αέρα, όπου βλέπεις.. τρύπα. Κυρίως στις εξόδους από τις ψύκτρες. (λογικά στο πλάι και από κάτω). Επίσης μπορεί τίποτα από αυτά να φτάει και να είναι ελαττωματικός ο επεξεργαστής σου. Υπάρχει υπόλοιπο εγγύησης;
internetakis1994 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 όχι το έχω ήδη 2 χρόνια πως μπορώ να δω τη θερμοκρασια τη πατάω?
coolerman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 όχι το έχω ήδη 2 χρόνια πως μπορώ να δω τη θερμοκρασια τη πατάω? δεν ειναι τοσο δυσκολο;; σου εξηγησα στο μυνημα που μου εστειλες! κανε αυτα τα λιγα...η θερμοκρασιες σου ειναι μια χαρα!! αλλαξε παστες και φυσηξε το θα εισαι μια χαρα
internetakis1994 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 παιδιά μαλλον αυτό θα φταιει πριν λίγο καιρό δεν είχαμε ξυλόσομπα τώρα που βάλαμε με το δείχνει αυτό αλά οκ το max ine 60oC σε game και μετά από ώρες παι 60 πχ 3-4 ώρες οπότε είμαι καλά? αλλαγη πάστας λίγο πριν το καλοκαίρι και καθαρισμό? και τη πατέντα με τον ανεμιστήρα εννοείται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα