dimergr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μετα απο χρονια χρησης το πισι αρχισε να κλεινει μετα απο καποιες ωρες χρησης...Μεχρι που σταματησε να ξεκιναει γενικοτερα! Αναβει κανονικα το τροφοδοτικο και οι ψυκτρες απο επεξεργαστη και γραφικων λειτουργουν κανονικα αλλα δεν μπαινει καν στο BIOS... Καθαρισα την ψυκτρα του επεξεργαστη και ολο το συστημα γενικοτερα ξεκουμπωσα και ξαναεβαλα τα παντα αλλα και παλι ειχα το ιδιο αποτελεσμα...Δοκιμασα κ αλλη καρτα γραφικων αλλα παλι τπτ...Σκεφτομαι η μητρικη η επεξεργαστη...
dimergr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχει περιπτωση να δουλευουν οι ανεμιστηρες απο το τροφ. την καρτα γραφικων, τον επεξεργαστη και να καηκε το τροφοδοτικο?? Κατα την εκκινηση δεν κανει κανενα μπιπ παντως...
άδικος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δε χρειάζεται να καεί το τροφοδοτικό για να μη δουλεύει σωστά. Έλεγξε αυτό σε πρώτη φάση. Αν έχεις κάποιο άλλο δοκίμασε εκείνο.
veteranos123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μετά τον έλεγχο του τροφοδοτικού και αν βγει οκ δες και τις ram.
z4rx07 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Έλεξε το τροφοδοτικό, και έπειτα βάλε και τις μνήμες να τρεξουν με memtest. The longer, the best
άδικος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Αν δε ποστάρει το σύστημα, μόνο σε άλλο υπολογιστή μπορεί να ελέγξει τις μνήμες
z4rx07 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 @άδικε με αδικείς Τα ευκόλως εννοούμενα παρά και λείπονται
άδικος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Indeed... βιάστηκα να ποστάρω. Μετά όντως κατάλαβα πως εννοούσες το αυτονόητο. Guilty as charged
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 κοιτα το τροφοδοτικο νομιζω και εγω ειναι και πως να ελενξει μνημες αν δεν μπενει βιος??
άδικος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Απαντήθηκαν... gamer hd μη σπαταλάς ηλεκτρόνια, υδρογονάνθρακες, φαιά ουσία, ρεύμα, νερό, χρόνο, θερμίδες άσκοπα. Μια ανάγνωση κάνε.
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 ε ενταξει ρε φιλε ειπα να πω και εγω την αποψη μου ( συγνμωμη δεν διαβασα πιο πριν ). Και αδικε ηρεμησε λιγο..
veteranos123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 κοιτα το τροφοδοτικο νομιζω και εγω ειναι και πως να ελενξει μνημες αν δεν μπενει βιος?? Σε κάποιο άλλο pc μπορεί να δοκιμάσει τις ram
gamer hd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 δεν απαρχτηκα στεναχωρηθηκα πιο πολυ (δεν ειδες τι φατσουλα ). τις ραμ μπορει να τις δει και με memtest , ξερεις πως ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα