yotrela Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας. Συγγνωμη αμα ποσταρα σε λαθος κατηγορια ή/και για τυχον ορθογραφικα λαθοι. Λοιπον,χρωσταω στην wind 120 euro περιπου! (κανονικα 60-90 αλλα για καποιον λογο ηρθε αυτος ο προσφατος λογαριασμος ενω δεν δουλευει internet+σταθερο τηλεφωνο. (Υ.Σ Κανονικα επρεπε να πληρωνω 26 ευρω μαζι με ΦΠΑ αλλα πληρωνω 30,οποτε με κοροιδεψαν. Εκανε την συνδεση μεσω τηλεφωνου) Τελοςπαντον,με πηραν σημερα τηλεφωνο και μου λεει Πρεπει να πληρωσετε τουλαχιστον 50 ευρω μεχρι την παρασκευη. (Δηλαδη σε 2 μερες) Και τις απανταω,δεν εχω λεφτα. Θα πληρωσω οταν μπορεσω (ο λογαριασμος ειναι απληρωτος εδω και 1-1μιση μηνα). Και μου απανταει με την εξης προταση... "αμα δεν πληρωσεις το ποσο που χρωστατε,θα υποστεις τις συνεπειες". Και μετα το κλεινει. Ειμαι σπουδαστεις και δεν εχω δουλεια ουτε λεφτα οποτε δεν μπορω να πληρωσω ακομη. Με το ζορι πληρωνω φαι εδω περα αλλα τελοςπαντον. Τι προτεινετε να κανω? 1η φορα μου συμβαινει τετοιο πραγμα. Και αποτι εψαξα ονλινε,εκαναν κατασχεση σε καποιον... http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/04/hrwstas-sth-wind-katashetai-h-perioysia-soy-pws-apantoyn-oi-ellh.html Λογικα θα αλλαξω δικτυο επειδη δεν γουσταρω να με απειλουνε οταν δεν μπορω να πληρωσω και να με γλυφουν οταν παω να πληρωσω.
Cuttel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι και πολύ φερέγγυα τα blogs για να βασίζεσαι σε αυτά (βλ. τον θάνατο του Τσάκωνα), μπορεί το άρθρο αυτό να είναι τελείως φτιαχτό, αλλιωμένο ή αντιγραμμένο από το εξωτερικό. Καλύτερα να συμβουλευτείς κάποιον οικονομικό σύμβουλο ή κάποιο δικηγόρο για να εξετάσεις αν είναι πράγματι νόμιμο να σου κάνουν κατάσχεση ή όχι. Εξάλλου αν είναι αλήθεια αυτό http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/04/hrwstas-sth-wind-katashetai-h-perioysia-soy-pws-apantoyn-oi-ellh.html τότε είναι και αυτό http://www.newsbomb.gr/prionokordela/ellada/story/152365/harizoyn-hrei-sto-rethymno!toy-esvisan-34000-eyro!
makfil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Λογικα θα αλλαξω δικτυο επειδη δεν γουσταρω να με απειλουνε οταν δεν μπορω να πληρωσω και να με γλυφουν οταν παω να πληρωσω. Αυτό δεν γίνεται γιατί όταν χρωστάς στον πάροχο δεν σου δίνει τη φορητότητα.
yotrela Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Αυτό δεν γίνεται γιατί όταν χρωστάς στον πάροχο δεν σου δίνει τη φορητότητα. Το ξερω. Λεω οταν και αμα πληρωσω θα αλλαξω κατευθειαν δικτυο. Το ποστ σου παρολα αυτα δεν με βοηθαει. Δεν είναι και πολύ φερέγγυα τα blogs για να βασίζεσαι σε αυτά (βλ. τον θάνατο του Τσάκωνα), μπορεί το άρθρο αυτό να είναι τελείως φτιαχτό, αλλιωμένο ή αντιγραμμένο από το εξωτερικό. Καλύτερα να συμβουλευτείς κάποιον οικονομικό σύμβουλο ή κάποιο δικηγόρο για να εξετάσεις αν είναι πράγματι νόμιμο να σου κάνουν κατάσχεση ή όχι. Εξάλλου αν είναι αλήθεια αυτό http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/04/hrwstas-sth-wind-katashetai-h-perioysia-soy-pws-apantoyn-oi-ellh.html τότε είναι και αυτό http://www.newsbomb.gr/prionokordela/ellada/story/152365/harizoyn-hrei-sto-rethymno!toy-esvisan-34000-eyro! Κανα τηλεφωνο ή ιστοσελιδα υπαρχει? Ευχαριστω!
z4rx07 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Αρχικά θα σου συνιστούσα ψυχραιμία. Έπειτα πρέπει να κάτσεις κάτω με προσοχή και να δεις τις αναλυτικές χρεώσεις. Δυστυχώς άμα βγεί και ο δεύτερος λογαριασμός τα πράγματα είναι σκούρα και σου ενεργοποιούν την φραγή. Μπορείς να συμβουλευτείς δικηγόρο για το εαν είναι επιτρεπτό να σου κάνουν κατάσχεση, αλλά εδώ σεν έχεις να πληρώσεις την σύνδεση, θα πληρώσεις δικηγόρο, εκτός αν βρείς κάποιον φίλο σου που είναι νομικός ή γνωρίζει νομικά θέματα. Πάντως αύτη ειναι η τακτικη τους, άμα δεν πληρώσεις στο κοβουν και θελουν καποιο ποσο για να το ενεργοποιήσουν ξανα. Μπορείς να ενίστασαι για τις χρεώσεις αν δεν συμφωνείς όπως λες, αλλά δεν μπορείς να ενίστασαι για την απαιτήσή τους να τα πληρώσεις.
argirisparxas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Πολύ μπερδεμένη κατάσταση. Πρώτα θα πρέπει να κοιτάξεις του λογαριασμούς σου για να δεις ότι εσύ είσαι σε όλα οκ.
alexpro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα φιλε μου.καταρχην μη φοβασαι με τετοιου ειδους τηλ. Δικηγορος που να ασχολειται με τετοια θεματα δεν ειμαι,και δεν εχω σπουδασει ελληνικο δικαιο,αλλα το να φτασεις στην κατασχεση ειναι πολυυυυυ μακρια απο σενα.Χωρις να επεκταθω και κουραζω,μην τους δειχνεις φοβο,αλλα δειχνε αδιαφορος & κανονισε εσυ ποτε θα καταβαλεις το ελαχιστο ποσο που μπορεις.Μην υπογραψεις τπτ φυσικα Σκεψου δεν εισαι ο μονος που χρωστα κατι(καλα εσυ τπτ δεν χρωστας) & ουτε να νιωθεις ασχημα που δε μπορεις.Εχεις κατι σπουδαιο μπροστα σου πουναι το πτυχιο σου. Πραγματικα μη φοβασαι.Καταφευγουν σε τετοια τηλ γιατι δε μπορουν να σου κανουν τπτ.Να το θυμασαι αυτο
Cuttel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Κανα τηλεφωνο ή ιστοσελιδα υπαρχει? Ευχαριστω! Δυστυχώς φίλε ή φίλη μου, όσο έψαξα στο ιντερνέ βρήκα μόνο συμβούλους επί πληρωμή, απο δικηγόρους δεν είδα καν, μιας και δεν έχω καποια εμπειρία με τα δικηγορικά, λυπάμαι που δεν μπορω να βοηθησω
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Καταρχήν μιλάμε για αστικής φύσεως διαφορά μεταξύ εσού και της wind.Το να φτάσουν να καταφύγουν σε αστικά δικαστήρια, ατομικά για σένα δεν θα το κάνουν, γιατί δεν τους συμφέρει.Αν είναι θα κάνουν ομαδική προσφυγή για ένα σύνολο ατόμων που χρωστάνε.Το κακό για σένα δεν είναι που θα σου κόψουν το τηλέφωνο-ίντερνετ,αλλά πως και κομμένα να είναι, οι μηνιαίοι λογαριασμοί θα τρέχουν,δίχως εσύ να μπορείς να τα κόψεις,γιατί χρωστάς.Ο μόνος τρόπος είναι να πάτε σε κάποιον είδους "διακανονισμό". Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί η wind δεν είναι υποχρεωμένη για κάτι τέτοιο.Δεν χρειάζεται τσαμπουκάς,κατανόηση από μέρους της wind χρειάζεται,αρκεί να μπορείς να πείσεις πως έχεις σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Κατ' εμέ στείλε e-mail,όχι από την φόρμα επικοινωνίας του site της wind,αλλά από το προσωπικό σου mail.για να μπορεί να θεωρηθεί "έγγραφο" όπως ορίζει το άρθρο 13 Π.Κ.Εξήγησε το τι συμβαίνει και πρότεινε να επικοινωνήσουν μαζί σου για να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση.Μην προτείνεις εσύ κάτι,άσε την εταιρία να το πράξει.Τι είδους λύση;Π.χ Να κοπεί η σύνδεση γιατί αδυνατείς να πληρώσεις και άλλους μήνες,και να δίνεις ένα ποσό τον μήνα μέχρις ότου εξοφληθεί το ποσό. Επίσης,αν αμφισβητείς χρεώσεις,γιατί δεν έκανες αίτηση αμφισβήτησης του λογαριασμού;Αν έχεις τεχνικά προβλήματα και δεν σου παρέχονται για κάποιες μέρες οι υπηρεσίες,γιατί δε ζήτησες να γίνει πίστωση ποσού για τις αναλογούντες ημέρες;Αν συμβαίνουν αυτά,τώρα να πάρεις τηλέφωνο για να το διευθετήσεις. Πάντως σε τέτοιου είδους περιπτώσεις,όσο ανεβαίνει το ποσό,η εταιρία θα κόψει τις υπηρεσίες από μόνη της όταν αυτή κρίνει πως δεν πρόκειται να πληρωθεί το ποσό.Θα σε ενοχλούν από την εταιρία για να το πληρώσεις και αν δε το κάνεις,αναθέτουν την υπόθεση σου σε ένα δικηγόρο,ως διαμεσολαβητή, ο οποίος λογικά θα σου προτείνει την μηνιαία καταβολή ενός συμφωνηθέντος ποσού για να μην προχωρήσουν σε αγωγές.
yotrela Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! Θα προσπαθησω να ξεπληρωσω το ποσο και να διακόψω την συνδεση μου μιας που ειναι αχρηστη προς το παρον(Εννοω δυσκολο να πληρωνετε απο εδω και πλεον) + (Εχω σοβαροτερα θεματα οπως να πληρωσω τα πτυχια μου μιας που σπουδαζω κτλπα). Αμα θελει καποιος να προσθεσει κατι,ας το κανει. Θα χαρω να το διαβασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα