Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως διάβασες και στον τίτλο, ο σκληρός μου εδώ και δύο μέρες "χτυπάει" μέχρι να bootάρει επειδή δεν τον αναγνωρίζει.

Δεν ξέρω εάν πρόκειτε για ιό ή για κάποιο άλλο σφάλμα στον δίσκο, μιας και ο αδερφός μου δούλευε στον υπολογιστή την ώρα που άρχισε να χτυπάει (γαμώτοκερατόμου ρε Χρήστο).

Ο συγκεκριμένος δίσκος δεν είναι αυτός με το λειτουργικό σύστημα (με τον οποίο δουλεύω τώρα) αλλά μέσα είχα φωτογραφίες, κείμενα και τραγούδια που δεν κράτησα back up (ναι, ξέρω ότι έπρεπε να κρατήσω, σκάσε).

Το λειτουργικό είναι Windows Xp sp3 με 1,8 Ghz επεξεργαστή, ενώ ο εν λόγω σκληρός δίσκος είναι 20 Gb.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-D

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο μονόλογος του πικραμένου  :P τώρα στον δίσκο δεν μπορείς να μπεις? 

Αφού περιμένω τρεις περιστροφές της γης για να μπει τελικά στα windows, δεν μου εμφανίζει τον δίσκο, μόνο χτες το πρωι τον αναγνώρισε για λίγο (και μετά άρχισε να χτυπάει πάλι, ώσπου άρχισα να το χτυπάω και εγώ) και μετά κόλλησε.

Δημοσ.

δυο τροποι υπαρχουν ειδικα μαγαζια για αυτο το λογο τωρα στο Ελλαδισταν δεν ξερω αν υπαρχουν.. Δες και αυτο

Αφου δεν το κατεχεις το αθλημα, γιατι πριζεις ολο το φορουμ με τα ποστ σου?

Κατεβασε το active file recovery. αφου ειναι 20 gb θα σου παρει το πολυ 1 ωρα, Κανε scan και μετα οτι μπορεις παρε.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού περιμένω τρεις περιστροφές της γης για να μπει τελικά στα windows, δεν μου εμφανίζει τον δίσκο, μόνο χτες το πρωι τον αναγνώρισε για λίγο (και μετά άρχισε να χτυπάει πάλι, ώσπου άρχισα να το χτυπάω και εγώ) και μετά κόλλησε.

Hard Disc - Cuttel σημειώσατε 1 :P

Ελπίζω το ότι το χτύπησες να το είπες για πλάκα γιατί οι δίσκοι δεν τα σηκώνουν αυτά... 

Δημοσ.

Αφου δεν το κατεχεις το αθλημα, γιατι πριζεις ολο το φορουμ με τα ποστ σου?

Κατεβασε το active file recovery. αφου ειναι 20 gb θα σου παρει το πολυ 1 ωρα, Κανε scan και μετα οτι μπορεις παρε.

Το κατέβασα και σαν αποτέλεσμα μου βγάζει μόνο τον (c:), το ζητούμενο για μένα είναι ο (f:)

που δεν τον εμφανίζει http://i47.tinypic.com/n8i6r.png

Hard Disc - Cuttel σημειώσατε 1 :P

Ελπίζω το ότι το χτύπησες να το είπες για πλάκα γιατί οι δίσκοι δεν τα σηκώνουν αυτά... 

Όχι δεν τον χτύπησα εγώ... ακόμα :devil:

Δημοσ.

Το κατέβασα και σαν αποτέλεσμα μου βγάζει μόνο τον (c:), το ζητούμενο για μένα είναι ο (f:)

που δεν τον εμφανίζει http://i47.tinypic.com/n8i6r.png

Όχι δεν τον χτύπησα εγώ... ακόμα :devil:

Κράτα αποστάσεις ;)

Στην διαχείριση δίσκων σου δείχνει τίποτα? έστω και σαν άγνωστο μέσω... 

Δημοσ.

Έναρξη / εκεί που λέει Υπολογιστής δεξί κλικ / Διαχείριση / και αριστερά Διαχείριση δίσκων.

έχω Win Xp και άλλο θέμα στο taskbar, ή εσύ μπερδεύτηκες ή εγω είμαι υπερβολικά άχρηστος (τα λεφτά μου στο δεύτερο)

Δημοσ.

Καταρχην, τον βλεπει το bios?

Κάτσε ακόμα ψάχνουμε την Διαχείριση Δίσκων  :P

έχω Win Xp και άλλο θέμα στο taskbar, ή εσύ μπερδεύτηκες ή εγω είμαι υπερβολικά άχρηστος (τα λεφτά μου στο δεύτερο)

Με τρελένει η αυτοεκτίμησή σου XD

Δημοσ.

Με την διαχείριση δίσκων δεν το δείχνει http://i45.tinypic.com/2vkhp1g.png θα δοκιμάσω και με το everest ομως :rolleyes:

Καταρχην, τον βλεπει το bios?

Τις περισσότερες φορές ναι, μετα αρχίζει να "χτυπάει" μέχρι τον loading screen και απο κει μην τον είδατε τον (f:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...