Cuttel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Όπως διάβασες και στον τίτλο, ο σκληρός μου εδώ και δύο μέρες "χτυπάει" μέχρι να bootάρει επειδή δεν τον αναγνωρίζει. Δεν ξέρω εάν πρόκειτε για ιό ή για κάποιο άλλο σφάλμα στον δίσκο, μιας και ο αδερφός μου δούλευε στον υπολογιστή την ώρα που άρχισε να χτυπάει (γαμώτοκερατόμου ρε Χρήστο). Ο συγκεκριμένος δίσκος δεν είναι αυτός με το λειτουργικό σύστημα (με τον οποίο δουλεύω τώρα) αλλά μέσα είχα φωτογραφίες, κείμενα και τραγούδια που δεν κράτησα back up (ναι, ξέρω ότι έπρεπε να κρατήσω, σκάσε). Το λειτουργικό είναι Windows Xp sp3 με 1,8 Ghz επεξεργαστή, ενώ ο εν λόγω σκληρός δίσκος είναι 20 Gb. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1
evoracing Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ο μονόλογος του πικραμένου τώρα στον δίσκο δεν μπορείς να μπεις?
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 δυο τροποι υπαρχουν ειδικα μαγαζια για αυτο το λογο τωρα στο Ελλαδισταν δεν ξερω αν υπαρχουν.. Δες και αυτο
Cuttel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ο μονόλογος του πικραμένου τώρα στον δίσκο δεν μπορείς να μπεις? Αφού περιμένω τρεις περιστροφές της γης για να μπει τελικά στα windows, δεν μου εμφανίζει τον δίσκο, μόνο χτες το πρωι τον αναγνώρισε για λίγο (και μετά άρχισε να χτυπάει πάλι, ώσπου άρχισα να το χτυπάω και εγώ) και μετά κόλλησε.
overpower Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 δυο τροποι υπαρχουν ειδικα μαγαζια για αυτο το λογο τωρα στο Ελλαδισταν δεν ξερω αν υπαρχουν.. Δες και αυτο Αφου δεν το κατεχεις το αθλημα, γιατι πριζεις ολο το φορουμ με τα ποστ σου? Κατεβασε το active file recovery. αφου ειναι 20 gb θα σου παρει το πολυ 1 ωρα, Κανε scan και μετα οτι μπορεις παρε. 1
evoracing Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Αφού περιμένω τρεις περιστροφές της γης για να μπει τελικά στα windows, δεν μου εμφανίζει τον δίσκο, μόνο χτες το πρωι τον αναγνώρισε για λίγο (και μετά άρχισε να χτυπάει πάλι, ώσπου άρχισα να το χτυπάω και εγώ) και μετά κόλλησε. Hard Disc - Cuttel σημειώσατε 1 Ελπίζω το ότι το χτύπησες να το είπες για πλάκα γιατί οι δίσκοι δεν τα σηκώνουν αυτά...
Cuttel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Αφου δεν το κατεχεις το αθλημα, γιατι πριζεις ολο το φορουμ με τα ποστ σου? Κατεβασε το active file recovery. αφου ειναι 20 gb θα σου παρει το πολυ 1 ωρα, Κανε scan και μετα οτι μπορεις παρε. Το κατέβασα και σαν αποτέλεσμα μου βγάζει μόνο τον (c:), το ζητούμενο για μένα είναι ο (f:) που δεν τον εμφανίζει http://i47.tinypic.com/n8i6r.png Hard Disc - Cuttel σημειώσατε 1 Ελπίζω το ότι το χτύπησες να το είπες για πλάκα γιατί οι δίσκοι δεν τα σηκώνουν αυτά... Όχι δεν τον χτύπησα εγώ... ακόμα
evoracing Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Το κατέβασα και σαν αποτέλεσμα μου βγάζει μόνο τον (c:), το ζητούμενο για μένα είναι ο (f:) που δεν τον εμφανίζει http://i47.tinypic.com/n8i6r.png Όχι δεν τον χτύπησα εγώ... ακόμα Κράτα αποστάσεις Στην διαχείριση δίσκων σου δείχνει τίποτα? έστω και σαν άγνωστο μέσω...
Cuttel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Κράτα αποστάσεις Στην διαχείριση δίσκων σου δείχνει τίποτα? έστω και σαν άγνωστο μέσω... http://i49.tinypic.com/348rcli.png Ούτε άγνωστο ούτε τίποτα, δεν τον εμφανίζει
evoracing Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Έναρξη / εκεί που λέει Υπολογιστής δεξί κλικ / Διαχείριση / και αριστερά Διαχείριση δίσκων.
Cuttel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Έναρξη / εκεί που λέει Υπολογιστής δεξί κλικ / Διαχείριση / και αριστερά Διαχείριση δίσκων. έχω Win Xp και άλλο θέμα στο taskbar, ή εσύ μπερδεύτηκες ή εγω είμαι υπερβολικά άχρηστος (τα λεφτά μου στο δεύτερο)
evoracing Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Κάνεις το ίδιο απλά κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο My Computer. Για δες με το Everest τον βλέπει?
evoracing Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καταρχην, τον βλεπει το bios? Κάτσε ακόμα ψάχνουμε την Διαχείριση Δίσκων έχω Win Xp και άλλο θέμα στο taskbar, ή εσύ μπερδεύτηκες ή εγω είμαι υπερβολικά άχρηστος (τα λεφτά μου στο δεύτερο) Με τρελένει η αυτοεκτίμησή σου XD
Cuttel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Με την διαχείριση δίσκων δεν το δείχνει http://i45.tinypic.com/2vkhp1g.png θα δοκιμάσω και με το everest ομως Καταρχην, τον βλεπει το bios? Τις περισσότερες φορές ναι, μετα αρχίζει να "χτυπάει" μέχρι τον loading screen και απο κει μην τον είδατε τον (f:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα