Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα ενσυρματο ρουτερ (με στατικη Ip) σε ενα χωρο. επειδη δεν υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης σε ασυρματου, μπορω με καποιο τροπο να συνδεσω μεσω ethernet πανω στο ενσυρματο ενα ασυρματο και να δημιουργησω ασυρματο ιντερνετ στο χωρο?

Δημοσ.

εχω ενα ενσυρματο ρουτερ (με στατικη Ip) σε ενα χωρο. επειδη δεν υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης σε ασυρματου, μπορω με καποιο τροπο να συνδεσω μεσω ethernet πανω στο ενσυρματο ενα ασυρματο και να δημιουργησω ασυρματο ιντερνετ στο χωρο?

Αυτό που σκέφτεσαι μπορείς να το πραγματοποιήσεις αγοράζοντας ένα access point όπου μπορείς να το συνδέσεις στο router και έπειτα να το ρυθμίσεις ώστε να έχεις WiFi internet!

Δημοσ.

ωραια να το θεσω τοτε αλλιως. μπορει ενα (οποιοδηποτε?) ασυρματο ρουτερ να παιξει το ρολο του AP?

Δημοσ.

Αν και δεν το έχω ψάξει το ζήτημα, ίσως και να γίνεται αυτό που λες. Το wireless router σου θα έχει το δικό του lan. Οπότε μετά λογικά απλώς θα πρέπει να ορίσεις ως default gateway το άλλο σου router ώστε να χειρίζεται την κίνηση σου με το internet.

Δημοσ.

ωραια να το θεσω τοτε αλλιως. μπορει ενα (οποιοδηποτε?) ασυρματο ρουτερ να παιξει το ρολο του AP?

Ναι. Εφοσον ρυθμισεις τις διευθυνσεις ετσι ωστε να ειναι στο ιδιο υποδικτυο και χωρις conflicts.

Και το αλλο μηχανημα που αναφερεις σε λινκ μπορει να σε εξυπηρετησει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...