xristos05 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και χρονια πολλα θελω να βαλω μια φωτογραφια background και να κανει repeat μονο y <Window.Background> <ImageBrush ImageSource="images/window_bg.png" ViewportUnits="Absolute" Viewport="0,0,186,2" TileMode="FlipY" Stretch="UniformToFill" AlignmentX="Left" AlignmentY="Top" /></Window.Background> Τι δε κανω σωστά?
ParhsG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 <ImageBrush Viewport="0,0,186,2" ViewportUnits="Absolute" ImageSource="images/window_bg.png" Stretch="None" TileMode="Tile" /> ή FlipY δοκιμασε μετα οπως ειχες για μονο Υ αλλα δεν ειμαι σιγουρος
xristos05 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 <ImageBrush Viewport="0,0,186,2" ViewportUnits="Absolute" ImageSource="images/window_bg.png" Stretch="None" TileMode="Tile" /> ή FlipY δοκιμασε μετα οπως ειχες για μονο Υ αλλα δεν ειμαι σιγουρος Δε θελω να μου το κανει repeat στο x Και τα 2 κανουν repeat και στο Y και στο X Κατι αλλο ... ΑΝ το φτιαξω με template ? γινεται και αν ναι πως ?
ParhsG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δε νομιζω πως γινεται .Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις ενα rectangle η κατι τελος παντως με background αυτη τη βουρτσα και περιοριζεις το width του.
xristos05 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δε νομιζω πως γινεται .Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις ενα rectangle η κατι τελος παντως με background αυτη τη βουρτσα και περιοριζεις το width του. ωραια το βαζω σε ενα grid και το περιοριζω στο width και βγαινει κατι τετοιο <Window x:Class="WpfApplication1.MainWindow" xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" Title="MainWindow" Height="350" Width="525"> <Window.Resources> <Style x:Key="mybg" TargetType="{x:Type Grid}"> <Setter Property="Width" Value="186" /> <Setter Property="Background"> <Setter.Value> <ImageBrush ImageSource="bg.png" ViewportUnits="Absolute" Viewport="0,0,186,2" TileMode="FlipY" Stretch="UniformToFill" AlignmentX="Left" AlignmentY="Top" /> </Setter.Value> </Setter> </Style> </Window.Resources> <Grid Style="{StaticResource mybg}" Width="186" HorizontalAlignment="Left"> </Grid> </Window> αυτο ομως τωρα μου περιοριζει και το πλατος της εφαρμογης μου εγω η εφαρμογη θελω να ειναι πχ 1000 και το grid ειναι 186 πως πανω απο αυτο μπορω να βαλω αλλο grid που να εχει width 1000???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα