Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μπορεί να το έχει ρωτήσει άλλο μέλος και να γίνομαι κουραστικός αλλά εγω θα ρώτησο..(για να μην ακούσω κραξιμο ο προλογος..:) ) λοιπόν έχω αυτή την μητρική Asus M4A89GTD PRO σε περίπτωση αναβάθμησης του επεξεργαστή χρειάζομαι και καινούργια μητρκική??

Δημοσ.

Αναγνωρίζει με BETA BIOS όλους τους FX πρώτης γενιάς 

AMD FX 8150/ 8120/ 6100/4170/4100

Πάντως αν θες την γνώμη μου δώσε την και αν κάνεις αναβάθμιση να πας σε έναν από τους 8350/ 8320 !

Δημοσ.

Αναγνωρίζει με BETA BIOS όλους τους FX πρώτης γενιάς 

AMD FX 8150/ 8120/ 6100/4170/4100

Πάντως αν θες την γνώμη μου δώσε την και αν κάνεις αναβάθμιση να πας σε έναν από τους 8350/ 8320 !

δηλαδή αν θέλω να παω για αναβάθμιση παμε για μοβο και επεξεργαστη μαζι??

Δημοσ.

Φιλε,αν θες να αναβαθμισεις το συστημα της υπογραφης σου,χωρις να αλλαξεις πλατφορμα και μητρικη,τοτε μιλαμε για αναβαθμιση με επεξεργαστες AMD FX 8150/ 8120/ 6100/4170/4100 με BETA BIOS (χωρις να ξερω τι ακριβως επιδοσεις θα εχει με αυτο το BIOS).

Απο εκει και περα,αν θες αναβαθμιση με επεξεργαστες 8350/ 8320 ή i5/i7,θα πας σε νεα μητρικη και επεξεργαστη.

Δεν σε καλυπτει ο 1055 που εχεις?

Δημοσ.

Φιλε,αν θες να αναβαθμισεις το συστημα της υπογραφης σου,χωρις να αλλαξεις πλατφορμα και μητρικη,τοτε μιλαμε για αναβαθμιση με επεξεργαστες AMD FX 8150/ 8120/ 6100/4170/4100 με BETA BIOS (χωρις να ξερω τι ακριβως επιδοσεις θα εχει με αυτο το BIOS).

Απο εκει και περα,αν θες αναβαθμιση με επεξεργαστες 8350/ 8320 ή i5/i7,θα πας σε νεα μητρικη και επεξεργαστη.

Δεν σε καλυπτει ο 1055 που εχεις?

οχι καλός είναι..απλά όταν τον αγόρασα τον αγόρασα την ίδια μέρα από το ίδιο μαγαζί με ένα φιλο..ο δικος του τα έπαιξε και φοβάμαι μην αφήσει και εμενα...:P

Δημοσ.

Μεινε εκει που εισαι και μην βλεπεις αν του φιλου σου τα`παιξε.Ο δικος σου θα κρατησει μια ζωη.

χαχα μακαρι..:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...