Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα σκληρο 180g αρκετα παλιό(μέρες λειτουργειας γύρωο στα 5 χρονια..) τώρα τευλεταία αρχίζει και κανει περιέργους θορύβους και δεν λειτουργει σωστα..Τι εννοώ...κάθε φορα που πάω να μεταφερω η να διαβάσω αρχείο μέσα απο αυτόν αρχιζει και κανει τσακ τσκου τσακ τσουκ..:P (δηλαδή σαν να παίρνει και να σβήνει)..απο hd sentiel που είδα ολα τα έχει 100% νορμαλ θερμοκρασίες...αλλα όταν πηγα στα διαγράματα χρήσησ του εχεί μια 100% μια 0%...να τα πάρω όλα απο μέσα και να τον δώσο δρόμο...?? (ευκαρία να πάρω καινούργιο γτ δν έχω αλλο σλοτ σε σατα..:P)

Δημοσ.

Μήπως ακούγεται περισσότερο σαν "κλικ" αυτός ο ήχος; Αν ναι δώστου δρόμο— θα σε αφήσει κάποια μέρα στα ξαφνικά.

Δημοσ.

δεν μπορώ να πώ οτι ακούγεται έτσι..στο βίντεο είναι πιο συχνός ο θόρυβος...αλλα ψιλλομοιάζει..ακούγετε πιο δυνατά εμένα..σαν πως όταν πατάτε τερματίσμο το pc και λίγο πριν κλέισουν τα fans ακούγοντε οι σκληροί να σβήνουν ετσι...*στις μεταφορές αρχείων υπάρχει μεγάλη αυξομείωση στην ταχύτητα όποτε ακούγεται ο ήχος..

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να το βγαλεις βιντεο να το ακουσουμε , κοιτα μπορει να ειναι και κανονικος θορυβος

θα το βγάλω και θα το ποστάρω το βραδυ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...