iliopoulosn Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Αγαπητοί φίλοι κατ αρχάς καλή χρονιά, Επειδή το Baudtec του Connx μας άφησε χρόνους θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το ποιό αποτα δύο προαναφερόμενα modem-router να επιλέξω για αγορά. Με ενδιαφέρει κυρίως η εμβέλεια του wireless και η σταθερότητα. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει δυσκολία στο σετάρισμα τους για να δουλέψουν στο δίκτυο του Connx, καθώς απ' ότι ξέρω ο ΟΤΕ υποστηρίζει τεχνικά μόνο τα μηχανήματα που δίνει αυτός.
corrupted Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Διαβασε αυτο το θεμα που πιστευω θα σε βοηθησει... Αγορα νεου router,Netgear vs D-link Και δεν υπαρχει καμια δυσκολια στο σεταρισμα τους, εχουν φιλικό web interface και τα δυο.
iliopoulosn Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Διαβασε αυτο το θεμα που πιστευω θα σε βοηθησει... Αγορα νεου router,Netgear vs D-link Και δεν υπαρχει καμια δυσκολια στο σεταρισμα τους, εχουν φιλικό web interface και τα δυο. Ευχαριστώ πολυ.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 a.υπαρχουν και τα draytek αλλα ειναι ακριβα. β.για το σεταρισμα η τρεχεις wizard η πας απευθειας και βαζεις τα γνωστα vpi 8 vci 35 pppoe/llc .επισης οτι και να παρεις δες για firmware update πριν το σεταρεις για να εισαι up to date.
iliopoulosn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι αν υπερτερεί κάποιο από τα δύο στην κάλυψη του wireless. Επίσης σε ποιο είναι πιο χρηστικό το USB;Τι σημαίνει ας πούμε ότι μπορεί να συνδεθεί και printer στο μηχάνημα (2750 Β) έναντι μόνο του δίσκου (DGN 2200);
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 σε καλυψη δυσκολα να σου πει καποιος.και τα 2 100 mw ειναι.τωρα για την Usb εξαρτατε αν την θες η οχι.εγω πχ δεν θα την χρησιμοποιουσα .παντα δισκο και printer επερνα δικτυακο.λογικα στα manual θα γραφουν τι μπορει να παρει το καθενα σε Usb.πχ το Thomson παιρνει δισκο αλλα δεν εβλεπε ntfs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα