efkola Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καλή χρονιά σε όλες/όλους!Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει τον ασχετούλη...εδώ και ένα μήνα περίπου που πήρα το νέο μου laptop,το chrome δεν κατεβάζει κανονικά τις σελίδες δηλαδή δε φαίνονται οι εικόνες/φωτο ή τα γράμματα και οι λέξεις βγαίνουν όπως να'ναι είναι...στην άκρη και με μπλε χρώμα και όχι με τα γραφικά που έχει η εκάστοτε ιστοσελίδα ή forum.Χρειάζεται να πατήσω refresh(τουλάχιστον μια φορά) για να εμφανίσει κανονικά όλα τα γράμματα και τις εικόνες.Μοιάζει σαν να μην έχει καλή ταχύτητα το internet αλλά επειδή ήθελα να τσεκάρω ότι δεν ευθύνεται αυτό,πήγα με το laptop σε άλλο σπίτι και το πρόβλημα εξακολουθούσε.Άλλωστε με το smartphone δεν είχα ποτέ πρόβλημα από το router του σπιτιού οπότε αυτή η εκδοχή αποκλείεται.Σήμερα μου κάνει και το άλλο κουφό:δεν ανοίγει καθόλου το mozilla ενώ το int.explorer ανοίγει αλλά σέρνεται.Τί μπορεί να φταίει για όλα αυτά;Μήπως να πάρω μπλε μπογιά; ΥΓ 1:Αν έχει σημασία,φοράει win.8 και την trial έκδοση του norton που λήγει σε κάποιες μέρες. ΥΓ 2:Πώς μπορώ να βγάλω φωτο μια τέτοια εικόνα για να σας δείξω τί ακριβως συμβαίνει;Νομίζω πως αυτό λέγεται screenshot και προσπάθησα να το κάνω πατώντας το πλήκτρο των windows μαζί με το insert/prt sc αλλά τζίφος ενώ και το snipping tool που μου πρότεινε κάποιος γνωστός,δεν το βρήκα κάπου δεωρεάν για download
iniohos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Φταιει ο συνδιασμος τους (win8+chrome). Κατι δεν εχει κατσει καλα, οποτε ενα ξηλωμα του chrome και επανεγκατασταση, ισως να βοηθουσε (ομοιως και για τον mozilla) . ΥΓ2, το Snipping tool ειναι ενσωματωμενο στα windows 8. Πατησε WinKey για να βγεις στο metro UI και ξεκινησε να το πληκτρολογεις. Θα στο εμφανισει στα προγραμματα.
efkola Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ηνίοχε,σ'ευχαριστώ για τη βοήθειά σου!Προσπάθησα να επισυνάψω το αρχείο με την εικόνα...ελπίζω να φαίνεται τώρα τι είδους πρόβλημα αντιμετωπίζω.
efkola Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Αυτό το συνημμένο που έχω στο προηγούμενο μήνυμα είναι από το gazzetta.gr.Έτσι μου τη βγάζει αρχικά τη σελίδα και πρέπει να πατήσω ανανέωση για να έρθει στα κανονικά της. To ίδιο και με το insomnia όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα. Καμιά ιδέα;;
thomasG4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Καθάρισε την προσωρινή μνήμη του chrome όπως περιγράφει εδώ (επέλεξε μόνο την προσωρινή μνήμη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα