Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ναι στο πρωτο ποστ τα ελεγα αυτα γιατι εβλεπα λαθος reviews. Τελικα ειναι αναποδα τα "κλικ" στην ταξινομηση. Εαν ειναι ησυχη αυτη η Radeon που δειχνεις, τοτε στα 264 ευρω ειναι οντως: Χμμμ.... 59 σε ανθρωπινο κουτακι, να υπολογισω ενα 69ρι στο στενο μου ITX (φαινεται στο πρωτο ποστ), δηλαδη κανα 80-82ρι το καλοκαιρι. Μια χαρα. Το μονο που με ανησυχει ειναι μη τυχον και μετατρεψει το PCάκι μου σε... φουρνακι! Εαν τελικα την παρω εχω τα εξης να πω και να ρωτησω: 1) Πρεπει να κανω ξεχωριστο λογαριασμο στο amazon.fr ή πιανει και του .co.uk? 2) ΠΑΛΙ θα μου τη γλυτωσουν οι Direct CU 2 της ASUS, damn it! 3) Sapphire ε? Μηπως σε 1,5 χρονακι παραδωσει κι αυτη πνευμα? 4) Να φανταστω οτι υποστηριζει ρυθμιση τασης (με το trixx), ε? @Millennium: για πρωτη φορα μου ερχεται να πω "Μπραβο" στην AMD για τους Catalyst μετα το λινκ σου
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Οτι link σου δωσα ειναι καλο.Και ειναι Millennium με δυο n 2
Prospector8 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ναι στο πρωτο ποστ τα ελεγα αυτα γιατι εβλεπα λαθος reviews. Τελικα ειναι αναποδα τα "κλικ" στην ταξινομηση. Εαν ειναι ησυχη αυτη η Radeon που δειχνεις, τοτε στα 264 ευρω ειναι οντως: Χμμμ.... 59 σε ανθρωπινο κουτακι, να υπολογισω ενα 69ρι στο στενο μου ITX (φαινεται στο πρωτο ποστ), δηλαδη κανα 80-82ρι το καλοκαιρι. Μια χαρα. Το μονο που με ανησυχει ειναι μη τυχον και μετατρεψει το PCάκι μου σε... φουρνακι! Εαν τελικα την παρω εχω τα εξης να πω και να ρωτησω: 1) Πρεπει να κανω ξεχωριστο λογαριασμο στο amazon.fr ή πιανει και του .co.uk? 2) ΠΑΛΙ θα μου τη γλυτωσουν οι Direct CU 2 της ASUS, damn it! 3) Sapphire ε? Μηπως σε 1,5 χρονακι παραδωσει κι αυτη πνευμα? 4) Να φανταστω οτι υποστηριζει ρυθμιση τασης (με το trixx), ε? @Millennium: για πρωτη φορα μου ερχεται να πω "Μπραβο" στην AMD για τους Catalyst μετα το λινκ σου 1) Οχι δεν χρειαζεσαι αλλο account,αυτο το co.uk κανει μια χαρα. 2) ΝΑΙ παλι 3) Δεν το νομιζω,και παλι σχεδον οτιδηποτε παθει σε αυτα τα 2 χρονια,εχεις εγγυηση. Η sapphire 5870 παντως που ειχα απο το 2009 ΠΟΤΕ δεν μου εβγαλε προβλημα η καρτα γραφικων. 4) Ναι κανονικα υποστριζεται το trixx,με αυτο εκανα OC εγω,απλα να ξερεις οτι εχει κλειδωμενο 1.25V το ρευμα,δεν παει παραπανω,και δεν χρειαζεται παραπανω κατα την γνωμη μου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Το σκεφτομαι σοβαρα να την παραγγειλω, μολις μαθω νεοτερα απο το Πλαισιο που εχω αφησει τη δικη μου για εγγυηση. Με κουριερ τα στελνουν? Αν οχι, προς τι το 10ρικο των μεταφορικων?
Prospector8 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξερω προς τι το 10αρικο,αλλα εμενα μου ερχοταν σημειωμα απο το ταχυδρομειο να παω να την παραλαβω απο εκει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ξερουμε ποια εκδοση ακριβως ειναι? Απο τον κωδικο του Amazon βλεπω οτι ειναι η Dual-X Boost νομιζω. Για παρεμφερεις εκδοσεις (οχι boost) βρηκα reviews και ναι μεν δεν φτανει το DCU2, αλλα ειναι πολυ καλο συστημα ψυξης! Οριστε τι μας κανεις, μια μετρια καρτουλα με καλη ψυξη ηθελα, τερατακι θα παρω κατα πως φαινεται
Prospector8 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ναι η Dual X Boost edition einai. Mην ξεχασεις,ακριβως αυτην με κωδικο 11196-16-20G να παρεις,2 ανταπτορακια εχει μεσα και το crossfire,φτωχα παρελκομενα δλδ,αλλα εξου και η φθηνη τιμη. Καλα οταν κανεις και OC θα δουμε ποσο τερατΑΚΙ ειναι η καρτουλα xD Μην ξεχασεις οταν πατησεις το apply στο Trixx με τις ρυθμισεις του Oc, πρεπει να πεις: UNLEASH THE BEAST !!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ωραια, αναμενω νεοτερα απ το πλαισιο και τη δικη μου χαλασμενη λοιπον, εντος των ημερων...!
Millennium Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Για αυτην λετε? http://www.amazon.com/Sapphire-PCI-Express-version-Graphics-11196-10-40G/dp/B0082D58P4/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1352073456&sr=8-4&keywords=Sapphire+7950+oc&tag=hardfocom-20
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ναι αλλα στα 267 ευρω μαζι με τα μεταφορικα και τον ελληνικο ΦΠΑ απο το γαλλικο amazon.
saiz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 σε ολο τον πλανητη αγοραζουν nvidia πως εσεις βγαζετε καλυτερες τις ατι, εντυπωση μου κανει
Prospector8 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ομπβιους Τρολινγκ ιζ ομπβιους!! Χαχα Ναι ρε ολοι,ο Νικος ο Λειζερ,ο Γιαννης ο Φεηςμπουκ,ο Σπυρος ο Σκαηπ ολοι 1
Millennium Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 o saiz μιλαει εκ μερους αυτων και ολου του πλανητη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα