aquadim3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 σκεφτομαι λιγακι σοβαρα να παω σε αγορα της συγκεκριμενης . Προς το παρον εχω την LG IPS237L Θα ηθελα τις γνωμες σας για το ΤV monitor αυτο και σε σχεση εικονας μονο με την IPS που εχω εχει διαφορα ??? Γιατι και η TV ειναι ΙPS ! (λογικα δεν εχει διαφορα) Σαφως ειναι πιο ομορφη αυτη που εχω τωρα αλλα δεν με απασχολη αυτο. Με ενδιαφερει η χρηση TV και γιαυτο την σκεφτομαι λογο και μια πολυ πολυ παλια τηλεωραση που ειχα στο δωματιο μου αρχιζει να τα παιζει και λεω για ενα Monitro TV να τα εχω ολα μαζι. Και ερωτώ για να μου φυγουν τυχον αποριες : Ο δεκτης που εχει πιανει ολα τα καναλια κανονικα , και τα HD ? οι ρυθμισεις της γινονται απο το τηλεχειρηστηριο και για οθονη PC ? Το 3D που εχει αξηζει ?? Μπορω να βλεπω 3D και απλες ταινιες και προγραμα τηλεωρασης κανονικο , γιατι λεει εχει μετατροπη απο 2D σε 3D ?? Αν την εχει καποιος και ξερει ας απαντησει και οτι αλλη πληροφορια δεκτη , γιατι το σκεφτομαι σοβαρα να την χτυπησω. Αξιζει η αναβαθμιση απο αυτην που εχω , αλλιως συνδεω σε αυτην που εχω ενα αποδηκοποιητη και κανω δουλεια μου , αλλα με μαγευει λιγο το 3D και γιαυτο την σκεφτομαι. Ευχαριστω.
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Τι 3d θα χρησιμοποιεις? Εχεις δει? Καινουρια ειναι αυτη που εχεις και δεν θα δεις διαφορα.Δεν πιστευω πως αξιζει να αλλαξεις.
Zergoulini Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εγω εχω την m2762dp-pz η οποια ειναι monitor tv. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι γενικα αξιζει η monitor tv αν χρειαζεσαι και tv στο δωματιο. Για τα HD δεν μπορω να πω κατι επειδη εδω στα Γιαννενα ακομα δεν εχει ερθει το ψηφιακο σημα. Ολες οι ρυθμισεις γινονται απο το τηλεχειριστηριο και για TV και για Monitor pc. Εχει βεβαια και κουμπακια πανω της αλλα εμενα ειναι αφης, και δεν τα γουσταρω καθολου τα αφης οποτε μονο απο τηλεχειριστιριο οτι κανω. Αυτα.
aquadim3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Για 3D τι εννοεις τι θα χρησιμοποιησω ? Υπαρχουν διαφοροι τυποι 3D ? Αυτη τι ακριβως εχεις , γιατι παλια ειχα δει σε μια 46" sasmung και μου αρεσε !! Οτι θελω ΤV στο δωματιο εννοειτε !!! αν η μικρουλα που εχω τα παιξει μπορει να αναγκαστω να παρω νεα τηλεωραση η να βαλω αποδικοποιητη σε αυτην που εχω τωρα την οθονη , αλλα δεν με βολευει και τοσο γιατι οι θυρες της ειναι πιασμενες. Γιαυτο μου καρφωθηκε η ιδεα για αυτην, να τα εχω ολα μαζι , αλλα να μην χασω ποιοτητα εικονας γιατι αυτη που εχω ειναι τουμπανο . Πηστευω οχι ,, γιατι τα ιδια χαραχτηριστικα εχουν ,, και οι δυο IPS ειναι , ισως παιζει και το monitor TV να ειναι ελαφρος καλυτερο λογο Hz ????
drgci Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μολις προσφατα πηρα την οθονη-τηλεοραση lg dm2352d ειμαι παρα πολυ ικανοποιμενος απο την εικονα και ευκρινεια που βγαζει η οθονη και το 3d επισης ειναι πολυ καλο αλλα οχι εντυπωσιακο λογω της μικρης οθονης(23ινσες) μπορεις ανετα π.χ να κατσεις στα 2-2.5 μετρα και το 3δ εφε να μην χανεται!! Για την τηλεοραση δεν ξερω τι γινεται γιατι δεν το χρησιμοποιω ως τηλεοραση αλλα εχω την εντυπωση πως καπου ειχα διαβασει πως το μοντελο lg dm2350d δεν υποστιριζει HD σημα στην τηλεοραση, δεν ξερω μπορει να ισχυει το ιδιο και για την lg dm2352d (αυτην που εχω εγω και που θελεις να παρεις και εσυ) Αυτα Καλη χρονια !
aquadim3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μολις προσφατα πηρα την οθονη-τηλεοραση lg dm2352d ειμαι παρα πολυ ικανοποιμενος απο την εικονα και ευκρινεια που βγαζει η οθονη και το 3d επισης ειναι πολυ καλο αλλα οχι εντυπωσιακο λογω της μικρης οθονης(23ινσες) μπορεις ανετα π.χ να κατσεις στα 2-2.5 μετρα και το 3δ εφε να μην χανεται!! Για την τηλεοραση δεν ξερω τι γινεται γιατι δεν το χρησιμοποιω ως τηλεοραση αλλα εχω την εντυπωση πως καπου ειχα διαβασει πως το μοντελο lg dm2350d δεν υποστιριζει HD σημα στην τηλεοραση, δεν ξερω μπορει να ισχυει το ιδιο και για την lg dm2352d (αυτην που εχω εγω και που θελεις να παρεις και εσυ) Αυτα Καλη χρονια ! Καλη Χρονια , ωραια ..... το 3D ειναι μονο για ταινιες 3D η μπορεις και βλεπεις και απλες ταινιες και προγραμα TV σε 3D? Λεει εχει μετατροπη απο 2D σε 3D !! Πηστευω οτι θα ειναι καλο το3D , νταξει 23"αρα ειναι μην θελουμε κατι παραπανω αλλα πηστευω σαν ποιοτητα ειναι το ιδιο με τις μεγαλες και ακριβες τηλεορασεις . Αλλωστε η αποσταση που καθομαι και βλεπω ειναι καπου στα 2 μετρα το πολυ γιατι ειναι μικρο το δωματιο μου. Αν ποτε μπορεσεις και δεις αν πιανεις HD καναλια ο δεκτης της καλο θα ηταν να ελεγες , ευχαριστω.
drgci Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Το 3d ναι ειναι μονο για να βλεπεις 3δ υλικο ταινιες, παιχνιδια, Το προιον ομως εχει την δυνατοτητα να μετατρεπει τις απλες ταινιες , παιχνιδια, εκπομπες σε 3δ αλλα μην περιμενεις πολλα για να μην σου πω μην περιμενεις καν να δεις διαφορα
aquadim3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Oι 3D ταινιες για την συγκεκριμενη ποιες ειναι ακριβως ? γιατι υπαρχουν και καποιες ταινιες που βλεπουμε δυο οθονες αλλα με τα γυαλια γινεται μια . Ρωταω γιατι δεν σκαμπαζω πολλα πολλα απο το 3D.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα