agipaok Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα και καλη χρονια...! Μηπως κανεις μπορει να με βοηθησει με το θεμα που εχω με το Jdownloader ??? Στα Windows εχει ενα plugin το οποιο οταν τελειωσουνε τα αρχεια που κατεβαζεις κανει αυτοματο shutdown ... 1ον Στον mac δεν το εχω βρει .. ! 2ον Το Jdownloader εμποδιζει 2-3 προγραμματα που κανουνε αυτοματο shutdown τον Mac .. Κανεις καμμια βοηθεια ? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Στο MacOS υπάρχει κανονικά το plugin. Μόνο που, όπως κι εσύ, δεν έχω καταφέρει ποτέ να το κάνω να δουλέψει. Επιπλέον, το JDownloader ως διεργασία όντως δεν αφήνει τον υπολογιστή να κάνει shutdown. Αν θες να κάνεις shutdown, πρώτα φροντίζεις να έχεις κλείσει τον JDownloader. Sad but true... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Στο MacOS υπάρχει κανονικά το plugin. Μόνο που, όπως κι εσύ, δεν έχω καταφέρει ποτέ να το κάνω να δουλέψει. Επιπλέον, το JDownloader ως διεργασία όντως δεν αφήνει τον υπολογιστή να κάνει shutdown. Αν θες να κάνεις shutdown, πρώτα φροντίζεις να έχεις κλείσει τον JDownloader. Sad but true... I know....! Αλλα ελεγα να δω πως να λειτουργησει...! γιατι αφηνεις το βραδυ να κατεβαζει .... και μετα μενει ανοιχτο..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 I know....! Αλλα ελεγα να δω πως να λειτουργησει...! γιατι αφηνεις το βραδυ να κατεβαζει .... και μετα μενει ανοιχτο..! Μην το συζητάς, το ίδιο ακριβώς θέμα έχω κι εγώ. Λύση δεν έχω βρει έως τώρα, οπότε το αφήνω ανοιχτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Χωρίς να έχω αντιμετωπίσει το θέμα, έρχομαι να πω την ιδέα μου: Να δημιουργήσετε ένα automator script το οποίο, αν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να συνεργαστεί άμεσα με το jdownloader, να ανιχνεύει την κίνηση στο δίκτυο και όταν δεί οτι πέσει για αρκετή ώρα κάτω απο κάποιο ελάχιστο όριο (που θα σημαίνει οτι έχουν τελειώσει τα downloads) θα στέλνει εντολή quit στο jdownloader και shut down στον υπολογιστή. Μια ιδέα ειπα, ελπίζω να βοηθήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 δοκίμασε να βάλεις τον jdownloader 2 αν και είναι ακόμα σε beta μορφή έχουν διορθωθεί πολλά από αυτά τα προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Πολυ καλες και οι 2 ιδεες..! Για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Η λύση υπάρχει και λέγεται DownloadThemAll plugin για τον Firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Και τι κανει αυτο ακριβως ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Η λύση υπάρχει και λέγεται DownloadThemAll plugin για τον Firefox. Για όσους χρησιμοποιούν Firefox... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Με το apple script θα μπορούσε κανείς να χειριστεί αυτή την λειτουργία πάρα πολύ εύκολα. Δείτε στον applescript editor και στο dictionary που έχει εάν παρέχει το λογισμικό που θέλετε πρόσβαση από το applescript. Θα σας δείξει τι μεθόδους έχει εάν έχει. Εάν έχει τότε θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πολύ πιο απλά από το να κάνετε automator script (νομίζω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Για όσους χρησιμοποιούν Firefox... Εντάξει μια χαρά παίζει ο firefox στον mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει μια χαρά παίζει ο firefox στον mac. Δεν αντιλέγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα