Προς το περιεχόμενο

Nero + Pioneer 105 DVD-RW + Problems!!

NeTeD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok ξέρω ότι το nero είναι για πέταμα όσον αφορά τα dvd και το διαπίστωσα και μόνος μου!

Το nero το θέλω όμως για data-dvd γιατί δε βρίσκω κάποιο άλλο πρόγραμμα τόσο ευέλικτο! Μη μου πείτε για το RecordNOW που δε μπορείς να οργανώσεις καταλόγους εύκολα και γρήγορα, παρά μόνο με edit σε κάθε καινούργιο κατάλογο/αρχείο που προσθέτεις.

Έγραψα λοιπόν ένα data-dvd χτες με το nero και παρατηρώ κάτω απ'το dvd κάτι πιο σκούρες κηλίδες! Σαν κενά data, σημεία που δε γράφτηκαν ή αλλοιώθηκαν!

Χρησιμοποιώ Sentinel 4x δισκάκια τα οποία και τα γράφω σε 4x.

Επίσης έχω δισκάκια πάλι από nero που μου έχουν γράψει φίλοι τα οποία είναι πάλι με κηλίδες, όμως ορισμένα παίζουν κανονικά!

Έχετε παρατηρήσει εσείς κάτι τέτοιο στα δισκάκια σας?

Αυτό που έκανα μετά ήταν να φτιάξω απλώς το image από το nero και μετά να το κάψω με το DVD-Decrypter όπου η επιφάνεια τώρα του dvd από κάτω είναι καθρεύτης χωρία κηλίδες! :)

Τι να κάνω όμως τώρα? Θα κάθομαι να φτιάχνω 4gb iso κάθε φορά?

Και ας πάει στο καλό αυτό! Θέλω και multisession κόλπα!

Τι άλλα προγράμματα έχετε να προτείνετε? :?

Δημοσ.

???

Πριν από 3 μήνες είχα για 2 ημέρες στα χέρια μου ένα Pioneer 105 και στα 10 περίπου δισκάκια που έγραψα, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με το Nero. Τα δισκάκια που είχα στη διάθεσή μου ήταν κάτι SKC ταχύτητας 1x και κάτι Princo ταχύτητας 2x (ήταν Σαββατοκύριακο και δεν μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...