ntasis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Έχω μια ταινία avi xvid με κινεζικούς ενσωματωμένους υποτίτλους και έτσι δεν μπορώ να δω τους δικούς μου. Θέλω το αρχείο srt που έχω να έχει πλαίσιο γύρο από τους υποτίτλους μου
javavall Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Στο VLC πας εργαλεία->προτιμήσεις->υπότιτλοι & osd. Εκεί έχει διάφορες ρυθμίσεις. Πχ προσθήκη παρασκηνίου.θέση,πάχος περιγράμματος, μέγεθος γραμματοσειράς κλτ.
javavall Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μήπως να έκανες ενσωμάτωση τότε? πχ δες εδώ Υπάρχουν επιλογές για font size, outline size κλτ
RottenLungs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 τα περισσότερα dvd έχουν ειδικό menu για τους υποτίτλους, όπου μπορείς να αλλάξεις μέγεθος, χρώμα κτλ. Για τσέκαρε το γιατι και εγω που βλέπω έτσι ταινίες το κάνω. Μία άλλη λύση είναι να το subtitle workshop, όπου μπορείς να τους πειράξεις όπως θες.
ntasis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δεν είμαι αρχάριος να ξέρεται, και με το subtitle workshop έχω δουλέψει μάλιστα τότε μου είχε βγει το amazing spider man έγραψα μονός μου τους υποτίτλους με το χέρι μέχρι τα είκοσι λεπτά αλλά μετά δεν μπόρεσα άλλο(λόγο ποιότητας δηλ. κατέβασα από ελληνικό site με ελληνικούς ενσωματωμένους υποτίτλους και έγραφα για άλλο rip καλύτερης ποιότητας όπου δεν υπήρχαν στης αρχές αρχεία srt) αλλά ποτέ δεν χρόνισα τίποτα με το subtitle workshop και κάτι ακόμα δεν θέλω να κάψω τους υποτίτλους ψηλά, αλλά χώρια. δηλ. χώρια xvid με το αρχείο srt, έπεισες θα ήθελα να βάζω και χρώμα στους υποτίτλους και άμα γίνεται να μεταφράζω και ξένους υποτίτλους σε ελληνικά άλλα αυτά τα έχω ψάξει και μόνο με το avi recomp ενσωμάτωσα υποτίτλους χρονοβόρα μεν αλλά εντάξει και κάτι τελευταίο το DVD μου δεν έχει τέτοιες επιλογές το είχα ψάξει Δεν είμαι αρχάριος να ξέρεται, και με το subtitle workshop έχω δουλέψει μάλιστα τότε μου είχε βγει το amazing spider man έγραψα μονός μου τους υποτίτλους με το χέρι μέχρι τα είκοσι λεπτά αλλά μετά δεν μπόρεσα άλλο(λόγο ποιότητας δηλ. κατέβασα από ελληνικό site με ελληνικούς ενσωματωμένους υποτίτλους και έγραφα για άλλο rip καλύτερης ποιότητας όπου δεν υπήρχαν στης αρχές αρχεία srt) αλλά ποτέ δεν χρόνισα τίποτα με το subtitle workshop και κάτι ακόμα δεν θέλω να κάψω τους υποτίτλους ψηλά, αλλά χώρια. δηλ. χώρια xvid με το αρχείο srt, έπεισες θα ήθελα να βάζω και χρώμα στους υποτίτλους και άμα γίνεται να μεταφράζω και ξένους υποτίτλους σε ελληνικά άλλα αυτά τα έχω ψάξει και μόνο με το avi recomp ενσωμάτωσα υποτίτλους χρονοβόρα μεν αλλά εντάξει και κάτι τελευταίο το DVD μου δεν έχει τέτοιες επιλογές το είχα ψάξει τα περισσότερα dvd έχουν ειδικό menu για τους υποτίτλους, όπου μπορείς να αλλάξεις μέγεθος, χρώμα κτλ. Για τσέκαρε το γιατι και εγω που βλέπω έτσι ταινίες το κάνω. Μία άλλη λύση είναι να το subtitle workshop, όπου μπορείς να τους πειράξεις όπως θες. Μήπως να έκανες ενσωμάτωση τότε? πχ δες εδώ Υπάρχουν επιλογές για font size, outline size κλτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα