madtaz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καλύτερα να πας σε ένα μαγαζί αποκλειστικα με υπολόγιστες να αγοράσεις κάτι και όχι σε τέτοια πολυκαταστήματα αμφιβόλου ποιοτητας και με δευτέρας διαλογής προιοντα. Επίσης πιστέυω οτι τα λεφτά που κάνει το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολλά και ότι με 700ευρώ παίρνεις ένα αρκετά σοβαρό λαπτοπ για να καλύπτει τις απαιτήσεις σου! 1
iwannart Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ...αλλά Όταν πας στο μανάβη για να πάρεις κρέας... μη περιμένεις και κάτι διαφορετικό αστα να πανε εγω θα παω πεμπτη λογικα που θα ανοιξουν και θα ζητησω τα χρηματα μου πισω εφοσον το κανουν εντος 14 ημερων και αμα ξαναπατησω εκει....να μη με λενε Ιωαννα 2
άδικος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 αστα να πανε εγω θα παω πεμπτη λογικα που θα ανοιξουν και θα ζητησω τα χρηματα μου πισω εφοσον το κανουν εντος 14 ημερων και αμα ξαναπατησω εκει....να μη με λενε Ιωαννα Χμμμ αφού έχεις ακόμα αυτή τη δυνατότητα κάντο ασυζητητί. Η πιο σωστή επιλογή. 1
άδικος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 ...και αμα ξαναπατησω εκει....να μη με λενε Ιωαννα Ωχ! Μόλις συνειδητοποίησα το λογοπαίγνιο που έχεις κάνει με το nickname σου. Ρούλεζ!
iwannart Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Χμμμ αφού έχεις ακόμα αυτή τη δυνατότητα κάντο ασυζητητί. Η πιο σωστή επιλογή. Καλημερα!!! Σημερα που το ανοιξα δε μου το κανε καθολου...Τωρα δε ξερω τι να κανω πραγματικα να το κρατησω να δοκιμασω κανα δυο μερες ακομα μπας και το ξανακανει;;;;
iniohos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Οχι, γιατι θα εχει περασει το διαστημα που δικαιουσε αντικατασταση. Καλο θα ηταν να το πας και να ζητησεις αντικατασταση σαν DOA. Αν και το επομενο, κανει τα ιδια, επικοινωνεις με την επισημη αντιπροσωπεια. Δεν ξερω αν μπορεις να παρεις τα χρηματα σου πισω. Καλυτερα να σε διαφωτισει καποιος αλλος που να γνωριζει περισσοτερα απο μενα.
iwannart Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ωχ! Μόλις συνειδητοποίησα το λογοπαίγνιο που έχεις κάνει με το nickname σου. Ρούλεζ! iwannart = iwanna art = Ιωαννα Τεχνη iwannart = i wanna art = θελω τεχνη Οχι, γιατι θα εχει περασει το διαστημα που δικαιουσε αντικατασταση. Καλο θα ηταν να το πας και να ζητησεις αντικατασταση σαν DOA. Αν και το επομενο, κανει τα ιδια, επικοινωνεις με την επισημη αντιπροσωπεια. Δεν ξερω αν μπορεις να παρεις τα χρηματα σου πισω. Καλυτερα να σε διαφωτισει καποιος αλλος που να γνωριζει περισσοτερα απο μενα. αντικατασταση ετσι και αλλιως δε μπορουν να κανουν γιατι ηταν το εκθεσιακο τελευταιο κομματι...και τωρα που δε το κανει τι να τους πβ δωστε τα χρηματα πισω γιατι απλα μου τη καρφωσε;;;γαμωτο δηλαδη...
lexmark Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δεν αφήνετε τις τέχνες και να κατεβάσεις κάποιο live cd να δεις μήπως στο κάνει και εκεί πέρα; Edit: Εκθεσιακό κομμάτι; Ξέχνα το Live cd. Αμέσως πίσω. 2
άδικος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 ...δε ξερω τι να κανω... αστα να πανε εγω θα παω πεμπτη λογικα που θα ανοιξουν και θα ζητησω τα χρηματα μου πισω εφοσον το κανουν εντος 14 ημερων και αμα ξαναπατησω εκει....να μη με λενε Ιωαννα Χμμμ αφού έχεις ακόμα αυτή τη δυνατότητα κάντο ασυζητητί. Η πιο σωστή επιλογή. I said my piece
iwannart Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Πηρα τωρα στη dell και μου στειλε ενα driver για το touch της οθονης...μου λεει αν ειναι λειτουργικο το θεμα δε θα εχω προβλημα αν το ξανακανει παω για αλλη οθονη....αλλα αν τυο ξανακανει πισω τα λεφτα μου Το οτι ειναι ,ade in china παιζει ρολο;;;; γκρρρρρ
άδικος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Τελικα μου φαινεται θα παω το λαπτοπ πισω και θα παρω τα χρηματα μου γιατι εχω ταλαιπωρηθει γενικως. αγορασα λαπτοπ πριν μια βδομαδα απο τα media markt και ολο εκει ειμαι μια το ενα δε δοθλευε το σιντι μετα κατι αλλο μοθ δωσανε λαθος φορτιστη οταν το πηρα με αποτελεσμα να μη φορτιζει να κλεινει ο θπολογιστησ και να κρασαροθν τα windows το ξαναπαω για recovery και ολα αυτα μεσα σε μια βδομαδα που το χα αγορασει και τωρα αυτο ε δε πα να πνιγουνε δε ξαναψωνιζω μου φαινεται εχουν ολα τα ελλατωματικα και ελεγα απο την αρχη να μη παω εκει αλλα... Ου μπλέξεις. Το βλέπεις πως είναι μπελάς απ'την αρχή. Πάρε τα λεφτά σου πίσω τώρα που γυρίζει και φύγε τρέχοντας. Μην αγχώνεσαι για το τι θα τους πεις. Αυτό που κάνει θα τους πεις συν όλα τα υπόλοιπα που έγιναν ήδη και θα απαιτήσεις επιστροφή. 3
iwannart Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μολις περασα τους οδηγους για να δω τωρα αν το ξανακανει τι να κανω γμτ
iwannart Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Και ναι τελικα ΔΕΝ δουλευει πηρα στη dell ξανα και μου ειπε οτο ισως να ναι καποιος κρυσταλλος και θα χρειαστει οθονης. επισης επειδη ηταν το εκθεσιακο δε μπορει να μου δωσει καινουριο παρα μονο να ερθει ο τεχνικος σπιτι να μου αλλαξει την οθονη...Πολυ εξυπηρετικοι στη dell πολυ καλο αυτο. αλλα της ειπα ευχαριστω πολυ αλλα εφοσον εχω τη δυνατοτητα επιστροφης χρηματων αυριο πρωι πρωι εχω παει να παρω τα λεφτακια μου πισω που τα μαζευα ποσο καιρο να τους τα σκασω μετρητα αντε τωρα 2
lexmark Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα να δεις, η DELL είναι από τις καλές εταιρίες και σε θέματα service είναι πολύ αυστηροί - εξυπηρετούν άμεσα. Εσένα σου έκατσαν οι στραβές πιο πιθανό (κατά 90% για μένα) επειδή ήταν εκθεσιακό. Αν πάρεις κάτι άλλο, προτείνω πάλι DELL. Ότι και να πάρεις όμως μακριά από εκθεσιακά!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα