Προς το περιεχόμενο

opel astra.....αξιζει?

spyros1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλη χρονια σε ολους με υγεια και οτι επιθυμειτε παιδια.ελεγα να παρω ενα νεο αυτοκινητο (μεταχειρισμενο γιατι για καινουριο δεν εχω λεφτα) και να απαλλαχτω απο το 1000αρακι που εχω...νομιζω πως καταληγω σε κατι τετοιο  http://crs-motors.car.gr/cars/view/3173584/  οι γνωμες που εχω ακουσει για τα οπελ γενικα φασκουν και αντιφασκουν.αλλοι του υψους αλλοι του βαθους.δεν ξερω γιατι αλλα εχω φαει κολλημα με το μοντελο λογω σχεδιασης λογω της στιβαροτητας που εμπνεει κλπ....ποια η γνωμη σας?αυτο που θελω απο ενα αμαξι ειναι οσο το δυνατο πιο αξιοπιστο (κοντρες,γκαζιες και τετοια δεν κανω) και οικονομικο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλη χρονια σε ολους με υγεια και οτι επιθυμειτε παιδια.ελεγα να παρω ενα νεο αυτοκινητο (μεταχειρισμενο γιατι για καινουριο δεν εχω λεφτα) και να απαλλαχτω απο το 1000αρακι που εχω...νομιζω πως καταληγω σε κατι τετοιο  http://crs-motors.car.gr/cars/view/3173584/  οι γνωμες που εχω ακουσει για τα οπελ γενικα φασκουν και αντιφασκουν.αλλοι του υψους αλλοι του βαθους.δεν ξερω γιατι αλλα εχω φαει κολλημα με το μοντελο λογω σχεδιασης λογω της στιβαροτητας που εμπνεει κλπ....ποια η γνωμη σας?αυτο που θελω απο ενα αμαξι ειναι οσο το δυνατο πιο αξιοπιστο (κοντρες,γκαζιες και τετοια δεν κανω) και οικονομικο

Δεν ξέρω γενικά για τα astra (service, αξιοπιστία κλπ) αλλά αυτό που έχω να σου πω είναι ότι ο twinsport 1.6 (115ps) δίνει άλλο αέρα σε αυτό το αυτοκίνητο καμία σχέση με το 1.4, και επίσης προσοχή στον έλεγχο που θα κάνεις γιατί τα περισσότερα astra είναι leasing, χρονομισθώσεις χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό

Περιπου θα ελεγα και εγω με τον φιλο παραπανω.

Αστρα και 1.4 πρεπει να τσεκαρεις αν τραβαει...γιατι δεν ειναι και ελαφρυ αμαξι.Αν το δικο μου κορσα '03 ειναι 1100 κιλα περιπου..αυτο θα ειναι παραπανω...οποτε πρεπει να δεις/μαθεις/διαπιστωσεις αν θα τραβαει ή αν θα πρεπει να προτιμησεις περισσοτερα κυβικα.

To συγκεκριμένο πάντως καλό θα ήταν να το αποφύγεις. Βλέπω ότι έχει ελειπή εξοπλισμό οπότε ή εταιρικό ήταν (όχι απαραίτητα κακό) ή νοικιάρικο (πάρα πολύ κακό).

Εγω αυτο το δεν θα το αγοραζα. Και μονο απο τα προβληματα που εχουν τα συγκεκριμενα με την ενεργητικη ασφαλεια ειναι σοβαροτατος λογος αποφυγης.

Εγω αυτο το δεν θα το αγοραζα. Και μονο απο τα προβληματα που εχουν τα συγκεκριμενα με την ενεργητικη ασφαλεια ειναι σοβαροτατος λογος αποφυγης.

τι προβληματα εχουν?

Έχω Astra GTC μοντέλο 08.Αρκετές ομοιότητες με αυτό που θές (βέβαια το δικό μου είναι 1.6 Τurbo).Είναι πολύ στιβαρό σαν αυτοκίνητο,με πολύ καλό εσωτερικό,λίγο συντηρητικό αλλά με μαλακά ποιοτικά,πλαστικά.Δύσκολα θα ακούσεις τριξίματα από εσωτερικό,βλάβες προσωπικά απόλυτο 0.

Για μένα μείον είναι ότι το Astra H αλλά και το J-ανεξαρτήτως κυβικών καίει πάνω από το μ.ο. λόγω του αυξημένου βάρους του.

αυτο ειναι θεμα αισθησης.. εχουν ομως πραγματικα θεματα ενεργητικης ασφαλειας? δηλαδη δε φρεναρουν ή τουμπαρουν?

δε νομιζω.. μια χαρα ειναι τα οπελ

αυτο ειναι θεμα αισθησης.. εχουν ομως πραγματικα θεματα ενεργητικης ασφαλειας? δηλαδη δε φρεναρουν ή τουμπαρουν?

Γενικά είναι ουδέτερο και σχετικά αδιάφορο οδηγικά σαν αυτοκίνητο.

Σε φρένα είναι η κορυφή της κατηγορίας κατά τη γνώμη μου.

Όλα τα opel είναι οδηγικά αδιάφορα ( δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει και για τα opc) αλλά είναι τίμια αυτοκίνητα. Αυτό με την ενεργητική ασφάλεια μου φαίνεται κουλό. Και μια 316 στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται αν το πάμε έτσι.

Προσοχη μιλαω για τη συγκεκριμενη φουρνια ετσι, δεν μιλαω για ολα τα Opel. Το συγκεκριμενο μοντελο το εχει ο αξας και εχω περασει μηνες ολοκληρους ζωντας μαζι του (1.6 επι ευκαιρια) ενω του ειχα δωσει το δικο μου εκει στο Greece για λογους οικονομιας (1.3 γαρ). Μπορω να πω με σιγουρια οτι το δικο μου οδηγικα αδιαφορο Corolla G6 δεν μου εδινε την εντυπωση οτι θα με σκοτωσει. Το opel ομως γενικα δεν ηθελε πολλα πολλα. Αν οδηγουσες με κατι παραπανω απο αργους ρυθμους σου δημιουργουσε τρελα προβληματα ενεργητικης (αν)ασφαλειας και το λεω αυτο σαν καποιος που ειναι γενικα χαλαρος και max απλα σβελτος οδηγος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...