overpower Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 http://www.amazon.de/SAPPHIRE-Radeon-DL-DVI-I-SL-DVI-D-DisplayPort/dp/B004R7MTPQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1357219474&sr=8-1 150 με μεταφορικα Απο digital βγενει φθηνοτερα. Οτι να'ναι.
gamer hd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 αμα δεν θελει ρε φιλε ας εχει και μια δευτερη
kostas.K Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ξεθάβω λοιπόν το θεμα και θάβω το digital-master που μετα απο 20 μερες που δεν ειχα καρτα γραφικων και 20μερες κοροιδίας με πήραν να μου πουν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...τεσπα δεν θα σκάσω κιόλας..οποτε ξαναγυρνάμε στο θεμα και λεω ανάλυση 1280χ1024 (μπορει να γινει eyefinity) ή 1440χ κατι...7850 ή 7770?δεν προβλέπετε αγορα οθόνης...
giokou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ξεθάβω λοιπόν το θεμα και θάβω το digital-master που μετα απο 20 μερες που δεν ειχα καρτα γραφικων και 20μερες κοροιδίας με πήραν να μου πουν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... Λοιπόν, μας τα λές όλα ή όχι? Απ' τα παραπάνω όπως τα έγραψες, προκύπτει ότι περίμενες να σ' ενημερώσουν αυτοί, έρμαιο του καταστήματος λοιπόν. Ή μήπως έκανες κάποια κίνηση μέσα στο 20ήμερο? Αν ναι, τότε αλλάζει το πράμα.
Th3_apollyon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ειμαι τοση ωρα στο ποστ και διαβαζω διαβαζω διαβαζω ανουσια μα ανουσια πραγματα!Ο φιλος @giokou προσπαθει πως και πως να πει κατι και τπτ!Δεν καταλαβαινω φιλε Κωστα οταν ζητας μια γνωμη απο ατομα ποιο εμπειρα γιατι δεν ακους παρα απλα να λες τα δικα σου?Δεν θελω να γινω κακος αλλα εχουν δικιο το να δωσεις 200 ευρω με τετοια οθονη δεν αξιζει!Οπως και να χει καλο ειναι για μενα αν ειναι να δωσεις 200 επειδη ετσι θες παρε 7850-70 οτι σου γυαλισει!Καλα θα ειναι διαφορα δεν θα δεις ομως μεγαλη απο την 7770!Αν μπορω να προσφερω μια καλυτερη γνωμη για μενα θα πηγαινα σε καμια καρτα τον 100-120 μεταχειρισμενη απο το site και καμια οθονη στα 100 που εχουν!Χιλιες φορες καλυτερα να παρεις ετσι για μενα και να δει το ματι σου τη διαφορα παρα 200 για μια καρτα που ουσιαστικα θα παει "χαμενη"!Στο site εχουν αρκετες και αγοραζω πολυ καιρο πραγματα!Δεν πιστευω να σου κατσει κατι που να μην ειναι καλο!Εστω και gtx550 ti που ειδα στα 100 στις αγγελιες και μια οθονη με αλλα 100 το θεωρω καλυτερη αναβαθμιση απο 200 για 7850-70! Φιλικα παντα!
kostas.K Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, μας τα λές όλα ή όχι? Απ' τα παραπάνω όπως τα έγραψες, προκύπτει ότι περίμενες να σ' ενημερώσουν αυτοί, έρμαιο του καταστήματος λοιπόν. Ή μήπως έκανες κάποια κίνηση μέσα στο 20ήμερο? Αν ναι, τότε αλλάζει το πράμα. σε ολοι αυτη τ περίοδο τους ειχα κανει καμια 10αρια τηλέφωνα..μου ελεγαν την τεταρτη εφτανε η τεταρτη δεν ειχε ερθει τιποτα μου λεγαν την αλλη τεταρτη μεχρι που φτασαν σε ενα απο τα 10 τηλ που τους εκανα να μου πουν ''δεν ξερω ποιος και γιατι σας ειπε τεταρτη,σαββατο θα παραλαβετε..και ξανα μανα το σαββατο.... Ειμαι τοση ωρα στο ποστ και διαβαζω διαβαζω διαβαζω ανουσια μα ανουσια πραγματα!Ο φιλος @giokou προσπαθει πως και πως να πει κατι και τπτ!Δεν καταλαβαινω φιλε Κωστα οταν ζητας μια γνωμη απο ατομα ποιο εμπειρα γιατι δεν ακους παρα απλα να λες τα δικα σου?Δεν θελω να γινω κακος αλλα εχουν δικιο το να δωσεις 200 ευρω με τετοια οθονη δεν αξιζει!Οπως και να χει καλο ειναι για μενα αν ειναι να δωσεις 200 επειδη ετσι θες παρε 7850-70 οτι σου γυαλισει!Καλα θα ειναι διαφορα δεν θα δεις ομως μεγαλη απο την 7770!Αν μπορω να προσφερω μια καλυτερη γνωμη για μενα θα πηγαινα σε καμια καρτα τον 100-120 μεταχειρισμενη απο το site και καμια οθονη στα 100 που εχουν!Χιλιες φορες καλυτερα να παρεις ετσι για μενα και να δει το ματι σου τη διαφορα παρα 200 για μια καρτα που ουσιαστικα θα παει "χαμενη"!Στο site εχουν αρκετες και αγοραζω πολυ καιρο πραγματα!Δεν πιστευω να σου κατσει κατι που να μην ειναι καλο!Εστω και gtx550 ti που ειδα στα 100 στις αγγελιες και μια οθονη με αλλα 100 το θεωρω καλυτερη αναβαθμιση απο 200 για 7850-70! Φιλικα παντα! απλα ήμουν σε δίλημμα και με την 6870 βρήκα τ μεση λύση...τωρα πλεον θα παω σε 7770 μπορείτε να μ προτείνετε τ πιο vfm υλοποίηση..(αγοράζω και απο amazon)
gamer hd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 μια τρελη τρελη ιδεα ειναι να παρει δυο 5850
kostas.K Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 μια τρελη τρελη ιδεα ειναι να παρει δυο 5850 και γιατι οχι 3?
giokou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 σε ολοι αυτη τ περίοδο τους ειχα κανει καμια 10αρια τηλέφωνα..μου ελεγαν την τεταρτη εφτανε η τεταρτη δεν ειχε ερθει τιποτα μου λεγαν την αλλη τεταρτη μεχρι που φτασαν σε ενα απο τα 10 τηλ που τους εκανα να μου πουν ''δεν ξερω ποιος και γιατι σας ειπε τεταρτη,σαββατο θα παραλαβετε..και ξανα μανα το σαββατο.... απλα ήμουν σε δίλημμα και με την 6870 βρήκα τ μεση λύση...τωρα πλεον θα παω σε 7770 μπορείτε να μ προτείνετε τ πιο vfm υλοποίηση..(αγοράζω και απο amazon) https://www.skroutz.gr/s/1801781/Asus-Radeon-HD7770-1GB-DirectCU-V2.html Κατά (πάρα) πολλούς είναι η καλύτερη και πιο ισορροπημένη υλοποίηση στη σωστή τιμή και με 3 έτη εγγύηση. Αυτήν έχω κι εγώ και δε σταματά να με ξαφνιάζει υπέροχα στα παιχνίδια! * Τσέκαρέ τη κι εδώ, αν τυχόν δεν υπάρχει σε κάποιο απ' τα άλλα (γιατί αρχίζει κι ανεβαίνει η τιμή): http://www.digital4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=11859&ref=bestprice.gr μια τρελη τρελη ιδεα ειναι να παρει δυο 5850 Μιλάμε για πολλή τρέλα όμως................
gamer hd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ρε παιδια η 7770 δεν σηκωνει το eyefinity..συμφωνω οτι ειναι καλη καρτα αλλα δεν κανει για αυτο που θελει
kostas.K Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 https://www.skroutz.gr/s/1801781/Asus-Radeon-HD7770-1GB-DirectCU-V2.html Κατά (πάρα) πολλούς είναι η καλύτερη και πιο ισορροπημένη υλοποίηση στη σωστή τιμή και με 3 έτη εγγύηση. Αυτήν έχω κι εγώ και δε σταματά να με ξαφνιάζει υπέροχα στα παιχνίδια! * Τσέκαρέ τη κι εδώ, αν τυχόν δεν υπάρχει σε κάποιο απ' τα άλλα (γιατί αρχίζει κι ανεβαίνει η τιμή): http://www.digital4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=11859&ref=bestprice.gr ωραια θα τ παραγγιλω απο you που εχω και στη περιοχή μου και ήμαστε κομπλε..μια τελευταία ερώτηση εχουν καμια διαφορα κατι OC & Ghz edition που βλεπω?
giokou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ρε παιδια η 7770 δεν σηκωνει το eyefinity..συμφωνω οτι ειναι καλη καρτα αλλα δεν κανει για αυτο που θελει Αφού Eytefinity γίνεται με τις 6850 και 5570/5670/5750/5770/ τότε ΝΑΙ μπορεί και η πολύ καλύτερή τους 7770. Διάβασε το site της AMD και σταμάτα να επιμένεις σε κάτι που ακόμα κι ο Κώστας δεν αναφέρει με ιδιαίτερη θέρμη πλέον... http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-eyefinity-technology/how-to/Pages/set-up.aspx ωραια θα τ παραγγιλω απο you που εχω και στη περιοχή μου και ήμαστε κομπλε..μια τελευταία ερώτηση εχουν καμια διαφορα κατι OC & Ghz edition που βλεπω? Σε αυτό το επίπεδο gpu όχι.
gamer hd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 εδω λεει οτι το crysis 3 θα μπορει να παιχτει με 4χχχ τελος παντων ας ελπισω οτι κανω λαθος
kostas.K Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Σε αυτό το επίπεδο gpu όχι. ok...κανε μ μια χαρη και μπες στο you.ειμαι ο μονος που δεν ανοίγει η σελιδα?
giokou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά πλοηγούμαι. Κάνε επανεκκίνηση του browser ή μπες με άλλον. * Μια εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης δε θα έβλαπτε επίσης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα