Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.amazon.de/Sapphire-Grafikkarte-GDDR5-Speicher-mini-DP/dp/B008RJZ5Z6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1357124249&sr=8-1 ποιο φτηνο απο Γερμανια και ναι η Saphire και το συγκεκριμενο μοντελο ειναι πολυ καλα (αμα θες βοηθεια με τα γερμανικα πες μου)

ειναι με 1GB αυτη....δηλαδη αμα τ παρω απο το digital master δικαιούμαι 2 παιχνιδια? :wacko:

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόσα χρήματα δίνεις συνολικά ? 

Επειδή τώρα κατάλαβα τι παίζει για πες ?

Η  γνώμη μου είναι :

AMD HD6870 1GB DDR5  (από digital master) 133€

και 

Philips 236V3LSB  (23" , full hd led, dvi)  (131€)

http://www.skroutz.gr/s/440369/Philips-236V3LSB.html

--------------------------------------------------------------------

Με τέτοια οθόνη που πας βρε φιλε ?

Δημοσ.

ας παει στω με μια 7770 οχι με 6870 μην παει σε παλι τεχνολογεια

Τι λες βρε? Η 6870 είναι 35% ποιο δυνατή από την 7770 ........... Τις ταμπέλες κοιτάτε εσείς ??

DX11 είναι και οι δυο οπότε για ποια νέα τεχνολογία μου μιλας ?

Και όπως θα δεις παρακάτω η 6870 δεν είναι πολύ πίσω από την 7850 !!! 10 fps κάτω στα 130 !!! 

capturefpn.png

Δημοσ.

με το ζορι πιάνω τα 200 και εχω και μια 19 αρα αλλα δεν την εχω βαλη επειδη δεν ειχα καρτα γραφικων της προκοπής....οποτε οθονη αποκλείεται να παρω τωρα....

Με τέτοια οθόνη που πας βρε φιλε ?

να αφήσεις την οθονήτσα μου ήσυχη!!!την ειχα παρει και τσαμπα

Δημοσ.

Ότι έχω πει εμφατικότατα από την αρχή, οι επόμενοι απλά το αναμασάτε, αλλά ο φίλτατος Κώστας κωφεύει!!

Τον τρώει ο πισινός του να δώσει 2 κατοστάρικα τσάμπα...

Μη συνεχίζετε πλέον, γιατί καταντάει πολύ ανούσιο, άσκοπο, άκομψο κι άλλα πολλά με στερητικό α.

Δημοσ.

Ότι έχω πει εμφατικότατα από την αρχή, οι επόμενοι απλά το αναμασάτε, αλλά ο φίλτατος Κώστας κωφεύει!!

Τον τρώει ο πισινός του να δώσει 2 κατοστάρικα τσάμπα...

Μη συνεχίζετε πλέον, γιατί καταντάει πολύ ανούσιο, άσκοπο, άκομψο κι άλλα πολλά με στερητικό α.

δηλαδη πες οτι παίρνω μια 7770 (εκει θα καταλήξω στο τελος) ποσο καιρο θα με βγάλει?πρότεινε κ=μου και μια....

Υ.Γ φαντάσου οτι αυτη τη στιγμή παίζω με την Radeon X1600 pro....

ευχαριστω

Δημοσ.

δηλαδη πες οτι παίρνω μια 7770 (εκει θα καταλήξω στο τελος) ποσο καιρο θα με βγάλει?πρότεινε κ=μου και μια....

Υ.Γ φαντάσου οτι αυτη τη στιγμή παίζω με την Radeon X1600 pro....

ευχαριστω

Η 7770 δεν εχει λόγο ύπαρξης όταν βρίσκεις 6870 με 130€ ! Αυτό προσπάθησα να σου πω παραπάνω. 

Εν τέλη αφού έχεις χαράξει στο μυαλό σου μια πορεία και δεν αλλάζεις γνώμη, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε !

Οταν το σύστημά σου το τρέχεις σε χαμηλές αναλύσεις το φορτίο στα παιχνίδια το αναλαμβάνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών ψιλοχωλαίνει ! 

Οταν ανέβεις ανάλυση πάνω από 1600x 1050 η κάρτα γραφικών δείχνει τα δόντια της !!!

Αντί λοιπό να κοιτάς τις δυοφορές των 10fps η οποίες κοστίζουν 80€ σε τιμή  κοίταξε να μαζέψεις λίγα παραπάνω χρήματα, ίσως πουλώντας την παλιά σου οθόνη και να πάριες μια νέα 23άρα full hd  να απολαμβάνεις ΚΑΙ  την ποιοτητα του πάνελ (χρωματική) και την υψηλή ανάλυση και να υπάρχει και λόγος για την κάρτα γραφικών !

Αυτά από εμένα ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...