Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

17 δεν επεμεινα δα για 7870 τοσο πολυ αλλα γενικοτερα η 7770 δεν θα τον καλυψει για αυτο που θελει

το eyefinity ξερεις τι ειναι?

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να μην μπερδευομαστε...ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη

για τετοιες αναλυσεις καλυτερο ειναι να παρει κατι στυλ 7770.παρολα αυτα αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να παει σε κατι καλυτερο ας παει.ποιος ο λογος να παει σε 7770 και οχι 7850 απο την στιγμη που εχει στο μυαλο του να παρει καινουργια οθονη?

επισης ναι αν υπαρχει οικονομικη στενοτητα περνεις την οποιαδηποτε καρτα στην οικονομικοτερη υλοποιηση της αλλα μην μου λετε οτι εχουν το ιδιο ΑΘΟΡΥΒΟ συστημα ψυξης

τελος αγαπητε gamer hd εχω την αισθηση οτι νομιζεις οτι βρισκεσαι αναμεσα απο καραβλαχους που δεν ξερονυν που πανε τα 4....ολοι εχουμε τις εμπειριες τις γνωσεις μας αλλα επισης πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας οτι

παντα θα υπαρχουν ποιο εμπειροι και γνωστες απο εμας

εδω και 5 σελιδες επιμενεις για 7850-7870....ξεκαθαρισε το παλικαρι τι θα την κανει την καρτα?τη την θελει? και στο κατω κατω προτεινεις μια ενερβοβορα καρτα το τροφοδοτικο τσεκαρες αν μπορει να την <<ταισει>> ?

• Like 1
Δημοσ.

Ο ένας δε ξέρει τι ακριβώς θέλει, δεν παραθέτει όλα όσα σκοπεύει να κάνει, κι αρνείται πεισματικά να ακούσει!

Ο άλλος παίζει γενικώς και στο τέλος μου λέει αν ξέρω τι είναι το Eyefinity.

Κι όσο για το Eyefinity, με τι και πόσες ακριβώς οθόνες θα το κάνεις φίλε Κώστα??? Έχεις 3 οθόνες και άνω με ανάλυση 1080p???

Μα παίζετε???

* 5 σελίδες γέμισαν, οι μισές και βάλε με ανούσια posts...

Δημοσ.

Χαχαχα .... παιζει να έφυγαν για διακοπες χριστουγέννων και οι ελαχιστοι σοβαροι χρήστες που έχουν ξεμεινει... και όλα τα θέματα εχουν καταντησει εντελώς rofl...

Χαρας το κουράγιο σας οι ενας δυο που προσπαθείτε να κρατησετε ενα επιπεδο!! (βλ. giokou πχ)   

Δημοσ.

ρωτάω για eyefinity γιατι εχω 3 17αρες στην αναλυση που ειπα και μια 19αρα 1440χκατι  αρα θελω η καρτα οταν θελήσω να βαλω και τα 3 17αρια μαζι να μπορω...

Ο ένας δε ξέρει τι ακριβώς θέλει, δεν παραθέτει όλα όσα σκοπεύει να κάνει, κι αρνείται πεισματικά να ακούσει!

σε μενα αναφέρεσαι?

TS αν καταληξεις σε radeon καρτα μη ξεχασεις και το κουπονι για παιχνιδι.

οσο γι αυτο απευθύνομε στην AMD ή στο Digital-Master?

Δημοσ.

αα οκ

λοιπόν πηρα τηλ στο digital master και δεν το σήκωναν και ετσι ειπα να ρίξω μια τελευταία ματιά και είδα στο amazon αυτη εδω,η οποια μου βγαίνει ακριβώς τα ιδια λεφτα...εχουν καμια διαφορα απο θεμα ψύξης και χρονισμού?http://www.amazon.fr/Sapphire-11200-07-20G-graphique-Radeon-PCI-Express/dp/B008HV63NM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1357120302&sr=8-2

Δημοσ.

Τι να σου πω τωρα...Παρε την 7850 για να παιζεις σε 1280x αναλυση...Δεν προκειται να την υχαριστηθεις την καρτα σε τοσο χαμηλη αναλυση.Ειτε με την 7770 παιξεις ειτε με την 7850 διαφορες δεν θα καταλαβεις εκει.Ειναι τρελο overkill.

Κανε μια χαρη στον εαυτο σου...αλλαξε οθονη οταν μπορεσεις με καλυτερη αναλυση να παιζεις σαν ανθρωπος.Η αν δεν μπορεις βαλε μια φτηνη 7770 και βλεπεις.

Δημοσ.

ο μιλλενιουμ εχει δικιο αν εχεις μια οθονη για eyefinity δεν κανει η  7770  Oσο για τα παιχνιδια η αμδ δινει παντου το  πακετο http://www.plaisio.gr/Campaign/20121123-VGA.htm αλλα oi digital master εχουν και τι δικια τους

http://www.amazon.de/Sapphire-Grafikkarte-GDDR5-Speicher-mini-DP/dp/B008RJZ5Z6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1357124249&sr=8-1 ποιο φτηνο απο Γερμανια και ναι η Saphire και το συγκεκριμενο μοντελο ειναι πολυ καλα (αμα θες βοηθεια με τα γερμανικα πες μου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...