thessalonik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ενας φιλςο θελει αππο 7 φορματ και μετα 8 Προσπαθω 2 ωρες και δεν bootarei me thn kamia apo to cd/dvd μλλον ειναι και προβληματικο και επισης απο στικακι κανει 1000 ωρες να βοοταρει αλλα δεν μπορει να δει τα το hdd information Δεν μπορω με τιποτα καν να ξεκινησω να το φορμαρω για να του βαλω τα 8 Τι φταιει ρε παιδια? Πως θα γινει?
z4rx07 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Πολλά. Αρχικά δες από το BIOS αν έχεις βάλει ως αρχικη συσκευη bootαρισμοατος το cd rom για το cd και το usb drive για το usb κατά περίπτωση.
thessalonik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ναι IDE CD IDE HDD USB HDD οτι και να διλαεξω και αποτο boor order Φ12 δεν γινεται δουλεια.... απο στικακι γιατι δεν ξεκιναει φυσιολογικα και δεν δειχνει οτνα καταφερει να ξεκινησει καθολου τον σληρο δικσο ουτε σε IDE/AHCI mode.....
coolerman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 με αλλο στικακι δοκιμασες να τα περασεις;;
thessalonik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 τα ιδια και με το αλλο stik. αν βγαλω τον HDD του και τον τοποθετησω στο δικο μου λαπτοπ και τον partionarw kai tojn formarw kai perasw ta 8 και τον ξαναβαλω μετα πισω στο προβληματικο Acer θα bootarei σωστα και θα επαναπροσδιορισει το hardware του?
TheELF Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ακόμα και στα 8 για κάποιες μητρικές controller χρειάζεται εξτρά driver,για αυτό εκεί που διαλέγεις δίσκους υπάρχει και το κουμπάκι που λέει load drivers...
thessalonik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Οποτε και απο dvd των 8 να καταφερνε να ξεκινησει(αν δεν ειχε μηχανικο προβλημα το drive) παλι τα ιδια θα ελεγε? αν βγαλω τον HDD του και τον τοποθετησω στο δικο μου λαπτοπ και τον partionarw kai tojn formarw kai perasw ta 8 και τον ξαναβαλω μετα πισω στο προβληματικο Acer θα bootarei σωστα και θα επαναπροσδιορισει το hardware του? Για Acer Aspire 5920g μιλαμε....
z4rx07 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Πρέπει να βρείς τί προκαλεί το πρόβλημα. Αν δοκιμάσεις το ίδιο στικακι/cd σε άλλο δισκο, ξεκινάει κανονικά το φορμάτ.; Μπορεί να είναι προβληματικός ο δίσκος, μπορεί από την άλλη, η μητρική να θέλει εξτρα drivers.
thessalonik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Acer Aspire 5920 SATA Driver 7.0.0.1020αυτους θα δοκιμασω τωρα..... το στικακι παιζιε μια χαρα σε ολους τους αλλους υπολογιστες.... η μητρηικη μαλλον θελει εξτρα Sata AHCI driver http://support.acer.com/product/default.aspx?modelId=560 2 εχει εδω τους αποσυμπιεσα σε φλασαι το εβαλα στα 8 αλλα δεν δεχεται ακνενα απο τους 2 ο ενας ειναι για XP o αλλος για Vista εγω ομως 8 παω να βακω πως θα γινει?
TheELF Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ό,τι είναι για vista είναι και για όλα τα μετέπειτα λειτουργικά. Μπορεί ο driver που ψάχνεις να είναι και στο πακέτο του chipset.
thessalonik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ό,τι είναι για vista είναι και για όλα τα μετέπειτα λειτουργικά. Μπορεί ο driver που ψάχνεις να είναι και στο πακέτο του chipset. οχι μολιας κατεβασα vista και εκανα βοοτ με αυτα και στο σημειο που ειναι να δειξει τα partitios του σκληρου τα παρουσιαζει κανονικα! Ωραια μεχρι εδω! Τωρα πως θα κοροιδεψω τα Ωιστα ετσι ωστε αφου σβησω τα παρτιτιον και φτιαξω ενα νες να μπουν εκει τα 8? να συνεχιστει δηλαδη η διαδικασια με τα 8 αντι μετα vista. Πρεπει να γινεται!!!
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 παιζει να θελει και update το bios, εγω στο δικο μου παλιοτερα με τα 7 που ηθελα να βαλω ειτε με εσβηνε ειτε μου εδειχνε bsod και αναγκαστηκα να του κανω update το bios και ετσι καταφερα να περασω τα 7 edit: προσπαθησε μηπως μπορεις να το κανεις setup μεσα απο το λειτουργικο και μπουν τα 8 ετσι.
thessalonik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δεν ειναι θεμα Βιοs στην συγκεκριμενη περιπτωση.
coolerman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 οταν ειναι σε λειτουργια το laptop του βαλεις το usb/η το dvd κανονικα θα σου πει να κανει εγκατασταση κανονικα..το εχεις επιχειρησει αυτο;;
thessalonik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ναι μεσα απο τα 7 αλλα δεν το ξεκιναει το setup πεταει error και απο usb και απο dvd. Συνεχισα να διαωαζει εδω για να μην γραφω σε 5 forums τατοχρονα. http://www.eightforums.com/installation-setup/16956-sata-controller-driver-missing-form-wndows-8-acer-aspi-2.html#post168447 Μονος μου την βρηκα την λυση τελικα να και δνε πολυκαταλαβα πως ακριβως.... Σχολιασε εδω αν μπορεις να το εξηγησεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα