coolerman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 αυτο μ'αρεσε και εμενα και ψηθηκα.....κανενα προβλημα που του βγηκε???και για τα lenovo δεν γνωριζω κατι,ειναι καλα??? ασε αφου το ζητησα και δεν μου το εδινε ο "αλητης"..οντως ειναι πολυ καλο μηχανακι! IBM πριν χρονια.. την εξαγορασε η Lenovo παρολο κινεζικη οπως και τα ποιο πολλα λαπτοπ που κυκλοφορουν στην αγορα.. ειναι απο της κορυφαιες εταιριες κατασκευης ηλεκτρονικων υπολογιστων!!
gusy25o4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Αγαπητοί insomniades γεια σας ξανά ... σήμερα τελικά αγόρασα το laptop μου ήμουνα ανάμεσα σε ένα lenovo και ένα dell αλλα το μάτι mou πήρε ένα toshiba satellite εδώ και 3 ώρες που του αλλάζω τα φώτα μου φαίνεται super .... και εδώ συνέβη το εξής περίεργο πως εξηγείται εσείς στον δείκτη χαρακτηριστικών τον windows το satellite με εμφανή λιγότερο δυνατά χαρακτηριστικά σε cpu gpu radeon να πήρε 6,6 ενώ το turbo x με χαρακτηριστικά ποίο καλά i5 επεξεργαστή ivy bridge nvidia gm640 2048 mb και 4,4 στα υπόλοιπα είχανε τα ίδια χαρακτηριστικά :/
xristoforos89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Προφανως το turbox δεν ειχε ενημερωμενους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα