Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα γυαλιά που έχουν στα village είναι polarized. Τα ίδια γυαλιά χρησιμοποιείς και στις τηλεοράσεις 3D που λειτουργούν με passive γυαλιά (αυτά που δεν χρειάζονται μπαταρία). Για παράδειγμα εγώ έχω LG 3D tv  που ήρθε πακέτο με 4+1 ζευγάρια passive γυαλιά. Έχω δοκιμάσει να δω 3D στην τηλεόραση και με τα γυαλιά που δίνουν στα village και δεν έχουν διαφορά παρα μόνο στο ότι είναι πιο μικρά, o σκελετός τους είναι περισότερο αισθητός την ώρα που τα φοράς και δεν έναι τόσο άνετα όσο αυτά της LG. Αν τώρα θέλεις να αγοράσεις δικό σου ζευγάρι πήγαινε σε ένα κατάστημα με 3D τηλεοράσεις και δοκίμασε τα passive γυαλιά να δείς ποιά προτιμάς και τα παραγγελνεις από web.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να σου πώ εγω είχα την εντύπωση οτι τα κρατάς τα γυαλια και εφόσον δεν υπήρχε κανεις να μου τα ζητήσει τα κράτησα. Ουτε καν μου το χαν πει οταν μου τα εδωσαν οτι πρεπει(αν πρεπει) να τα επιστρέψω.

Αν θυμάμαι καλα το πλαστικό που είναι τυλιγμένα γράφει απλα να τα ανακυκλώσουμε μετά την προβολή της ταινίας και όχι να τα επιστρέψουμε.

Σε ότι προϊόν αναφέρει οτι είναι ανακυκλώσιμο, εγω το πετάω στους κάδους ανακύκλωσης...

Υ.Γ. Επίσης αν τα θέλαν πίσω απλα θα τα πέρναν πίσω, σιγά μην το άφηναν στην διάθεση του καθενός.

χμμ, μάλλον είναι διαφορετικά γυαλιά λόγω διαφορετικής τεχνολογίας στον κινηματογράφο, οπότε μάλλον είναι άλλη περίπτωση

εκεί που πάω έχει πάγκους απ'έξω που περιμένουν άνθρωποι για να τα επιστρέψεις και στα ζητάνε αλλά συνήθως τα πιτσιρίκια περνάνε μπουλούκι και δεν τα δίνουν, αλλά αυτά τα γυαλιά φαίνεται ότι δεν είναι φθηνιάρικα

τώρα θα μου πεις αν κάποιος έχει πάει πρώτα στη μία περίπτωση και μετά πάει στην άλλη μπορεί να μην ξέρει ότι τα δίνουν πίσω όντως

αλλά βέβαια αυτό πώς κολλάει και έκανε και like στο προηγούμενο post?

πάντα συσκευασμένα είναι αλλά δεν είναι καινούργια

περνούν τα χρησιμοποιημένα και τα ξαναβάλουν  σε σακουλάκι 

αν δεν τα παίρνουν πίσω πως στο καλό παίρνουν τα χρησιμοποιημένα? ή τα παίρνουν πίσω ή δεν τα παίρνουν..

έχουμε μπερδέψει τα γυαλιά μου φαίνεται

Δημοσ.

Ποσο μπορει να κοστιζουν, ή μαλλον σε τι τιμη τα παιρνουν τα village και δε τα ζητανε υποχρεωτικα πισω; 50 λεπτα; 

Αλλα να μου πεις το εισητηριο σε 3d ταινια ειναι 5 ευρω παραπανω, οποτε βγαζουν τρελο κερδος, ακομα και τα γυαλια να μην επιστρεφουν.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά είπαμε, δεν τα παίρνουν πίσω υποχρεωτικά, αλλά και να τα έχεις, δεν σου μειώνουν το εισιτήριο στην επόμενη 3D που θα δεις. Οπότε ποιό το νόημα της συζήτησης; Να έχετε κι άλλα γιαλιά για τις 3DTV; Πάσο. Εγώ τα επιστρέφω γιατί αν τα κρατήσω εγώ είναι άλλο ένα πλαστικό σκουπίδι, δεν έχει νόημα να επιβαρύνω το περιβάλλον για να κάνω τον πόλεμό μου στην κακή πολυεθνική Village (στην οποία έχω μόλις σκάσει 15+ ευρώ σε εισητήριο και ποπκορν).

Δημοσ.

Στα Village δεν στα ζητούν πίσω, απλώς έχουν δίπλα στην έξοδο ένα μεγάλο κάδο ανακύκλωσης και μπορείς να τα αφήσεις εκεί. Όταν είχα πάει στο Cosmopolis πριν από 2 χρόνια όμως, στην έξοδο τα ζητούσαν.

Η διαφορά ήταν πως στα Village χρησιμοποιούν σύστημα RealD, τα γυαλιά του οποίου είναι πολύ φθηνά. Αντίθετα, στα Cosmopolis χρησιμοποιούσαν σύστημα Dolby3D που χρησιμοποιεί πιο ακριβά γυαλιά. Γι' αυτό τα ζητούσαν πίσω μετά την προβολή.

Επειδή έχω να πάω χρόνια στο Cosmopolis, δεν ξέρω αν εξακολουθεί να ισχύει το ίδιο και τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...