6xXx6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καλή Χρονιά!! παιδιά να ρωτήσω αν αγοράσω 3D γυαλιά passive από κάποιο κατάστημα θα μπορώ να βλέπω κανονικά 3d στα village ? απλά δεν θέλω να χρησιμοποιώ αυτά που δίνουν στο σινεμά συνηθως ειναι γρατσουνισμενα η βρώμικα.. εχω βάλει στο μάτι αυτά http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/accessories/3D-Accessories/Doop-3D-Glasses-Aviator-DL-A77C.htm αλλά θα μπορω να δω η είναι μονό για 3dtv
bnvdarklord Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 2 φορές που εχω πάει μου εδωσαν συσκευασμένα γυαλιά στο village και τα έχω κρατήσει. Δεν το κανουν πλέον; 1
6xXx6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 πάντα συσκευασμένα είναι αλλά δεν είναι καινούργια περνούν τα χρησιμοποιημένα και τα ξαναβάλουν σε σακουλάκι
bnvdarklord Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Λογικό δεν το σκεφτηκα. Πάντως δεν μου τα ζήτησαν πίσω οταν εφυγα.
RottenLungs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό το θέμα... Επίσης ρε παιδιά, απο ποια θέση του σινεμά βλέπεις καλύτερα; Το έχει ψάξει κανένας;
RottenLungs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Αυτά εδώ βρήκα εγώ http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006KSE4NU/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A1HU7VMSDMB85H. Με τα μεταφορικά σου έρχονται στα 18€... Το θέμα είναι θα έχεις καλύτερη ποιότητα;;; Σε ένα video που έβλεπα στο youtube με έναν τύπο που έχει φτιάξει οικιακό σύστημα real D, λέει πως τα γυαλιά των 10€ είναι 10 φορές καλύτερα απο τα απλά Real D. Ρε παιδιά το θέμα με τους υπότιτλους το έχω μόνο εγώ (μία τους βλέπω 3D, μία διπλούς κτλ);
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Αν μιλάμε για σινεμά, δεν βλέπω πώς μπορεί να αξίζει να αγοράσει κανείς γιαλιά από έξω. Εκτός από το γεγονος ότι μπορεί να μην είναι ίδια, μπορεί κάποιος απλά να κρατήσει αυτά που του δίνουν στην είσοδο, ποτέ δεν τα ζητάνε πίσω υποχρεωτικά. Το θέμα είναι, ποιό το νόημα, εφόσον δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να πληρώσεις λογότερο αν έχεις ήδη γιαλιά, πάλι ολόκληρο πληρώνεις, πάλι γιαλιά παίρνεις. Αν μπορύσαν να αφαιρεθούν από την τιμή του εισιτηρίου, κάτι γινόταν.
z4rx07 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μην πετάτε τα λεφτά σας αγοράζοντας γυαλiά από έξω. Πάτε στο cinema δείτε την ταινία και έπειτα κρατήστε αυτά που σας δίνουν. Simple.
RottenLungs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Για το σινεμά τα θέλεις τα γυαλιά (τα κλασσικά τα έχω πάρει κι εγω σπίτι μου, έτσι για αναμνηστικό). Γιατι αυτοί που το έχουν δοκιμάσει υποστηρίζουν οτι βλέπεις αρκετά καλύτερη εικόνα. Εμένα πχ. μου αρέσει το 3D αρκετά αλλα με χαλάει λίγο η εικόνα κάτι που είναι δεδομένο μιας και έχει κατα πολυ χειρότερη φωτεινότητα και ανάλυση η ίδια η τεχνολογία. Οπότε έλεγα μήπως με ένα λίγο καλύτερο γυαλί, να το βελτιώσω κάπως (βέβαια μπορεί και να μην συμβεί κάτι τέτοιο).
star12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 οσες φορες εχω κρατησει γυαλια 3d απο σινεμα δεν εβλεπα το 3d effect απο βιντεοs youtube 3d η ακομα και σε τρειλερ 3d .μηπως αυτα λειτουργουν μονο σε σινεμα η ειδικες τηλεορασεις;
RottenLungs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Τα σινεμά χρησιμοποιούν polarized 3D system ενω τα video youtube κτλ. το Anaglyph 3D system. Το κάθε ένα θέλει και τα αντίστοιχα γυαλιά. Για το youtube θέλεις αυτά. <<A polarized 3D system uses polarization glasses to create the illusion of three-dimensional images by restricting the light that reaches each eye, an example of stereoscopy. To present stereoscopic images and films, two images are projected superimposed onto the same screen or display through different polarizing filters. The viewer wears low-cost eyeglasses which contain a pair of different polarizing filters. As each filter passes only that light which is similarly polarized and blocks the light polarized in the opposite direction, each eye sees a different image. This is used to produce a three-dimensional effect by projecting the same scene into both eyes, but depicted from slightly different perspectives. Several people can view the stereoscopic images at the same time.>> <<Anaglyph 3D is the name given to the stereoscopic 3D effect achieved by means of encoding each eye's image using filters of different (usually chromatically opposite) colors, typically red and cyan. Anaglyph 3D images contain two differently filtered colored images, one for each eye. When viewed through the "color coded" "anaglyph glasses", each of the two images reaches one eye, revealing an integrated stereoscopic image. The visual cortex of the brain fuses this into perception of a three dimensional scene or composition.>> πηγές: 1 2
RottenLungs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Edit: Επίσης απο τα λίγα που έχω διαβάσει μην περιμένεις να δείς 3D στο σπίτι σου χωρίς να τα έχεις σκάσει σε οθόνες και αντίστοιχα γυαλιά (μπορείς να φτιάξεις και ένα σύστημα με ΛΙΓΑ λεφτά). Με το κόκκινο - μπλέ μπορεί να βλέπεις 3D (μέτρια) αλλα τα χρώματα είναι απαίσια.
oneofthem Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 τα γυαλιά που δίνουν κατά την είσοδο στην αίθουσα δεν είναι χρησιμοποιημένα γυαλιά που τα παίρνουν και τα βάζουν σε σακουλάκι.. είναι χρησιμοποιημένα γυαλιά που έχουν απολυμανθεί από την προηγούμενη χρήση.. και για αυτό τα βάζουν σε σακουλάκι ή σας τα δίνουν φορώντας γάντια.. κι εκτός κι αν κάνω λάθος δεν τα αγοράζετε, τα νοικιάζετε.. και δεν θα πρεπε να τα παίρνετε σπίτι σας ρε παιδιά.. και όταν δεν λειτουργούν με τις τηλεοράσεις σας δλδ τι στο διάολο τα παίρνετε να τα κάνετε? αφού τα χρησιμοποιημένα που σας δίνουν κανονικά θα πρεπε να είναι 1000 φορές πιο καθαρά από αυτά που παίρνετε σπίτι σας και που πάλι είναι χρησιμοποιημένα ούτως ή άλλως τι να πω, το κάνουν τόσοι πολλοί που αναρωτιέμαι αν εγώ είμαι ανάποδος ή οι υπόλοιποι είχε γραφτεί κι εδώ, ότι 'πάρτε τα γυαλιά γιατί τα πληρώνετε' δεν ξέρω ας απαντήσει κάποιος να ξέρω μήπως έχω κι άδικο κι όντως τα αγοράζεις τα γυαλιά αλλιώς που είμαστε στο μπαγκλαντές? δλδ κάνεις συνέδριο και φεύγοντας παίρνουν και τις καρέκλες, τα χαρτιά υγείας και τα ποτήρια που τους έδωσαν? εγώ τα λέω ανάποδα?
bnvdarklord Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 τι να πω, το κάνουν τόσοι πολλοί που αναρωτιέμαι αν εγώ είμαι ανάποδος ή οι υπόλοιποι είχε γραφτεί κι εδώ, ότι 'πάρτε τα γυαλιά γιατί τα πληρώνετε' Τι να σου πώ εγω είχα την εντύπωση οτι τα κρατάς τα γυαλια και εφόσον δεν υπήρχε κανεις να μου τα ζητήσει τα κράτησα. Ουτε καν μου το χαν πει οταν μου τα εδωσαν οτι πρεπει(αν πρεπει) να τα επιστρέψω.
RottenLungs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Αν θυμάμαι καλα το πλαστικό που είναι τυλιγμένα γράφει απλα να τα ανακυκλώσουμε μετά την προβολή της ταινίας και όχι να τα επιστρέψουμε. Σε ότι προϊόν αναφέρει οτι είναι ανακυκλώσιμο, εγω το πετάω στους κάδους ανακύκλωσης... Υ.Γ. Επίσης αν τα θέλαν πίσω απλα θα τα πέρναν πίσω, σιγά μην το άφηναν στην διάθεση του καθενός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα