Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω windows 7 και θα ήθελα να βάλω της  ρύθμισης για ένα δίκτυο  χειροκίνητα  και  συγκεκριμένα θα ήθελα να βρω  που βάζεις  την DHCP διεύθυνση  χειροκίνητα και την διεύθυνση  του υποδίκου  να μου γράψτε μου το μενού η ακόμα καλυτέρα στείλετε e-νχειριδιο

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά,  θέλεις σε ένα PC με Windows 7 να δηλώσεις στατική διεύθυνση IP (Χειροκίνητα).

Στα παρακάτω Link θα βρεις αναλυτικά την διαδικασία 

Link.png Site: http://blog.mclaughlinsoftware.com/2009/11/26/windows-7-static-ip/">Link 1

Link.png Site: http://www.howtogeek.com/howto/19249/how-to-assign-a-static-ip-address-in-xp-vista-or-windows-7/">Link 2

• Like 2
Δημοσ.

dhcp η αλλιώς Dynamic Host Configuration Protocol δεν ειναι κάποια συγκεκριμένη ip που την βγάζεις κάπου αλλα ειναι η ρύθμιση στο ρουτερ σου να κατανέμει δυναμικά τις ip στο δίκτυο π.χ. Αν το ρουτερ σου έχει ip 192.168.1.1 το dhcp θα δίνει δυναμικά τις ip 192.168.1.2 εώς 192.168.1.50 ( τα νούμερα μπορεί να διαφέρουν από ρουτερ σε ρουτερ αλλα με όριο το 192.168.1.254) αν έχεις απενεργοποιησει το dhcp θα πρέπει να βάλεις μέσα απο τα windows καρφωτη ip αλλιώς δεν θα έχεις πρόσβαση στο ρουτερ. Οπότε διευκρινήσε τι ειναι αυτό που θες ακριβώς για να σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

εχω αυτο το access point

http://www.cisco.com/en/US/docs/wireless/access_point/csbap/wap200e/administration/guide/WAP200E_V10_UG_C_web.pdf

και θελω να πας στο κεφαλαιο 5:Quick Configuration Overview και να κανω αυτα που λεει στο 1 βημα

για να μπορεσω να κανω μετα και τα υπολοιπα βηματα

Δημοσ.

θα σου εξηγησω τη καταλαβα.

1) βημα μου λεει να παω στον πινακα ελενχου και να παω στο (δυκτιο και μειρασμα καιντρο)

2) βημα μου λεει να παω (αλλαγη μετατροπη ρυθμησεων)

3) βημα μου λεει να παω (τοπικες δικτια συνδεσης) και να κανω δεξι κλικ (ιδιοτητες)

4) βημα μου λεει να παω ( internet προτοκολο εκδοση 4 (TCP/IPv4) και να πατησω το κουμπι (ιδιοτητες)

5) βημα μου λεει να παω (να πατησω της χειροκηνητες ρυθμησης (Use the following IP address) και να βαλω την ip (δεν μου εξηγη πoυ να βαλω dhcp) και να πατησω το κουμπι ok

6) βημα μου λεει να παω  και μετα να επιλεξω (πελατη για microsoft δυκτια)

7) βημα μου λεει να παω και να επιλεξω το πρωτη επιλογη (για διαγνωση δυκτιον windows)

δεν μου λεει  που να βαλω dhcp ετσι οπως τα καταλαβα,  αν καταλαβα καπου λαθος εξηγησε μου που εκανα το λαθος.

Δημοσ.

δεν μου εξηγη πoυ να βαλω dhcp

Σωστά όλα τα κατάλαβες. Στο σημείο που εσύ το λες dhcp (έτσι όπως το εννοείς τουλάχιστον), κανονικά λέγεται static ip. Το (6) και το (7) δεν χρειάζονται. 

Φτάνεις στο (5) βάζεις τις διευθύνσεις που σου λέει το manual και μετά ανοίγεις τον browser της επιλογής σου και πληκτρολογείς τη διεύθυνση ip (την βλέπεις και αυτή από το manual) στη γραμμή διευθύνσεων. Πατάς enter δίνεις username/pass και μπήκες στη σελίδα ρυθμίσεων  του ΑΡ σου.

Δημοσ.

κατι ακομα  που ηθελα να ρωτησω  την ωρα που θα πατησω την ip στον browser πειραζει να συνδεθω με το connex η πρεπει να ειμαι συνδεμενος με το δυκτιο του access point ; και κατι ακομα την πρωτη ip θα την βαλω στης τοπικες ρυθμισης του δικτιου η την δευτερη η πρωτη τελιωνει σε 245 και η δευτερη σε /24 πιστευω οτι πρεπει να βαλω την 245 απλως σε ρωταω για συγουρια την πρωτη πρεπει να βαλλω ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...