POLITIS35 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ΧΡονια πολλα σε ολους, καλη χρονια να εχουμε !! Λοιπον πριν λιγες ημερες αγορασα απο ΠΛΑΙΣΙΟ ενα GS3-32GB. Πατωντας στο Dialer το 1234 κτλ μου εβγαλε τα παρακατω. AP : I9300XXDLIH CP: I9300BUDLI2 CSC : I9300VFGDLJ1 Δεν μου κανει για Ελληνικο ομως !! Γνωριζει κανεις χωρα προελευσης συμφωνα με τα παραπανω ;; Ευχαριστω !
kouklakis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 I9300XXDLIH Base Firmware: I9300XXDLIH (4.1.1) Region Europe Country: Sweden Carrier: Telenor Build Date: 28 September 2012 Modem: XXDLIH CSC: VDSDLI1 Change List: 256827
vrwmiaris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι ελληνικό, είναι παρά εισαγωγής. Και το πήρες νωρίτερα από ότι γράφει ο φίλος
POLITIS35 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μπορω να το παω πισω και να κανω φασαρια Η δεν εχω κανενα δικαιωμα ;; Απο ποια χωρα ειναι τελικα ; 8 ημερες το εχω παιδια .
RcManiac Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Έχει σημασία από ποια χώρα είναι ; Ελληνικα έχει ; Έχει κάποιο πρόβλημα ;
POLITIS35 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Έχει σημασία από ποια χώρα είναι ; Ελληνικα έχει ; Έχει κάποιο πρόβλημα ; Σημασια καμια απλα μου το ΠΟΥΛΗΣΑΝ για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΜΕ !!! Παιδια μπορω να το γυρισω και να παρω αλλο Ελληνικο ;;
Meraklis56 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά θα με πείραζε η έκδοση λογισμικού και όχι η προέλευση.Πάντως πρόσφατα είχε γίνει μια διαμάχη στο insomnia οτι τα μαγαζιά στο skroutz για αυτό πουλάνε συσκευές όπως το S3,καμια 150 Ευρώ παρακάτω απο οτι μεγάλα καταστήματα, επειδή είναι παρα-εισαγωγής.Εγώ πάντως όταν το πήρα απο το πλαίσιο,αν δεν κάνω κάποιο λάθος είχα αυτό I9300XXALE8Base Firmware: I9300XXALE8 (4.0.4)Region EuropeCountry: United KingdomCarrier: UnbrandedBuild Date: 13 May 2012Modem: XXLE8CSC: OXAALE8Change List: 554452 Πάντως,με την μία αναβάθμισε το.Η έκδοση που έχεις πάνω είναι άθλια.Με την 4.1.2 το κινητό θα πετάει
POLITIS35 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ελληνικο manual ειχε? ναι κανονικα ολα ελληνικα φιλε ντιναρα Προσωπικά θα με πείραζε η έκδοση λογισμικού και όχι η προέλευση.Πάντως πρόσφατα είχε γίνει μια διαμάχη στο insomnia οτι τα μαγαζιά στο skroutz για αυτό πουλάνε συσκευές όπως το S3,καμια 150 Ευρώ παρακάτω απο οτι μεγάλα καταστήματα, επειδή είναι παρα-εισαγωγής. Εγώ πάντως όταν το πήρα απο το πλαίσιο,αν δεν κάνω κάποιο λάθος είχα αυτό I9300XXALE8 Base Firmware: I9300XXALE8 (4.0.4) Region Europe Country: United Kingdom Carrier: Unbranded Build Date: 13 May 2012 Modem: XXLE8 CSC: OXAALE8 Change List: 554452 Πάντως,με την μία αναβάθμισε το.Η έκδοση που έχεις πάνω είναι άθλια.Με την 4.1.2 το κινητό θα πετάει Μια χαρα παει το κινητο φιλε. Η 4.1.2. δεν βγηκε ακομα για το δικο μου . Εξαλλου ειναι η 2η φορα που αγοραζω GS 3 - εδωσα 16 και πηρα το 32αρι. Απλα μου εκανε εντυπωση οτι το πλαισιο πουλαει εισαγωγης. Τελικα ειναι Ελληνικο το δικο μου ;
jimex Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ναι κανονικα ολα ελληνικα φιλε ντιναρα Μια χαρα παει το κινητο φιλε. Η 4.1.2. δεν βγηκε ακομα για το δικο μου . Εξαλλου ειναι η 2η φορα που αγοραζω GS 3 - εδωσα 16 και πηρα το 32αρι. Απλα μου εκανε εντυπωση οτι το πλαισιο πουλαει εισαγωγης. Τελικα ειναι Ελληνικο το δικο μου ; Μην σε ανησυχεί που λέει Σουηδία. Χώρες της ΕΕ είναι όλες. Οι εγγυήσεις και τα σχετικά ισχύουν παντού. Ελληνικό τηλέφωνο δεν υπάρχει, υπάρχει παρτίδα που προορίζεται για την Ελλάδα και διαφέρει μόνο στο sales code. Πολλές φορές και χωρίς καμία σκοπιμότητα εξαιτίας πληθώρας/έλλειψης στέλνουν από τη μία χώρα στην άλλη. Το λογισμικό να σε ενδιαφέρει μόνο και το manual...
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Σημασια καμια απλα μου το ΠΟΥΛΗΣΑΝ για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΜΕ !!! Παιδια μπορω να το γυρισω και να παρω αλλο Ελληνικο ;; χρισοι αβγοι και για τα κινητα για να ξεβρωμισει ο τοπος.
Meraklis56 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ναι κανονικα ολα ελληνικα φιλε ντιναρα Μια χαρα παει το κινητο φιλε. Η 4.1.2. δεν βγηκε ακομα για το δικο μου . Εξαλλου ειναι η 2η φορα που αγοραζω GS 3 - εδωσα 16 και πηρα το 32αρι. Απλα μου εκανε εντυπωση οτι το πλαισιο πουλαει εισαγωγης. Τελικα ειναι Ελληνικο το δικο μου ; Που να βάλεις το 4.1.2 αν λες πως το 4.1.1 είναι καλό.
pOLoS Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 αφού έχει ελληνικό manual δε νομίζω να είναι παρά εισαγωγή
POLITIS35 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 παιδια το update θα το παρω πιο γρηγορα εφοσον ειναι ειναι απο εξω το κινητο ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα