Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα η ταχυτητα των απαντησεων σου με εντυπωσιαζει... :o :rolleyes:

οταν λες full ΑΤΧ εννοεις το κουτι η για μητρικη??? αν εννοεις για κουτι, αν σου πω οτι ειναι παιδικο αποθυμενο θα το πιστεψεις??? :-) :-) περα απο το αποθυμενο ομως θελω να εχω και χωρο μεσα στο κουτι γιατι μεχρι τωρα τα κουτια μου ολα ηταν οτι πιο φτηνο και γνκ δεν επαιζε πολυ χωρος.....οσο για τις μητρικες το γνωριζα αυτο για τους server κ δεν εχω σκοπο να παω σε Ε-ATX αλλα ποτε δεν ξερεις πως θα παει η τεχνολογια και τις αναγκες που θα μας "υποβαλουν" να εχουμε αυριο..... παντως οπως ειπα και παραπανω οταν καποια στιγμη παρω νεο κουτι θα το παρω με προοπτικη να το κρατησω χρονια, πρωτα ο θεος και  υγεια να χουμε να χαιρομαστε τα πραγματα μας....

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν ξέρω βρε παιδί μου ! Απο την μια συμπιέσαμε τόσο πολύ την τιμή της πλατφόρμας για να βγει στο κόστος και τώρα μου λες για FULL ATX κουτί των 150€ :whistle:

Καλύτερα να πας σε κάτι ποιο μικρό σε κουτί (δεν σου λέω τις βλακείες τα no name) και να δώσεις το κάτι παραπάνω στην πλατφόρμα σου, παρά να παριες 150€ λαμαρίνα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν μιλαω για τωρα ρε.....τωρα ηδη εχω ξεφυγει απο το budget το αρχικο.....απλα καποια στιγμη θα παρω (σε 3,4,5 μηνες ισως και παραπανω) γιατι αυτο που εχω τωρα ειναι χιλιοσακαταμενο και στραβωμενο απο κατι μπουνιδια (οταν ειχα νευρα παλιοτερα εκει ξεσπουσα)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...