adtakhs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 οι σκληροι δεν ειναι ide, οι σκληροι ειναι SATA I...αλλα σιγουρα θα χρειαστω εναν SSD Τότε αντί να πάρεις IDE κάρτα πάρε ένα SATA DVD-RW με 16€ !!! Τι τις θες τις ide συνδέσεις ...
iliastra Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 μολις παρατηρησα οτι η καρτα γραφικων HD6870 δεν εχει VGA θυρα....υπαρχει λυση για αυτο???
adtakhs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Εχει μέσα στο κουτί dvi-> vga ανταπτοράκι !
Millennium Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Τότε αντί να πάρεις IDE κάρτα πάρε ένα SATA DVD-RW με 16€ !!! Τι τις θες τις ide συνδέσεις ... Ας παρει τωρα οπτικο γιατι φετος υπαρχει περιπτωση να αυξηθουν οι τιμες τους
samniotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Επειδή συνήθως είναι δύσκολο να πάς από τα,100 στα 300-400, γιατί δεν προτείνεται και ένα σύστημα με 150 € που σίγουρα θα είναι αρκετές κλάσεις ανώτερο από το ήδη υπάρχον? Dual core amd fm2 + μητρική + 8 gb ddr3 1600 κοστίζουν 150€ Αργότερα παίρνει και σκληρό με 50€ Και οτανμε το καλό πάρει οθόνη, παίρνει και μια κάρτα γραφικών
adtakhs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Τρέχει σχετικά βαριές εφαρμογές ο ts ! Και απ`ότι καταλαβαίνω κρατάει για πολλά χρόνια το σύστημά του. Για αυτό δεν θα του πρότεινα να κάνει κάτι τέτοιο.
iliastra Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 και ομως φιλε samniotis πηγα κοντα στα 450..... :-) γιατι τα 100 ευρω θα τα εδινα για RAM μονο, και σε κανα χρονο θα αλλαζα τελειως το συστημα...στην ουσια παραταση ζωης θα του εδινα κατα καποιον τροπο....συστηματα δεν αλλαζω συχνα, να φανταστεις σε 15 χρονια εχω αλλαξει 2 υπολογιστες .....οταν αλλαζω ομως δαπανω γυρω στα 1500 ευρω και κρατανε για καιρο (παντα μιλαω συμφωνα με τις αναγκες μου), αλλα κοντα στα 7-8 χρονια αρχιζουν και τα παιζουν....τωρα δινοντας το πολυ 400 ευρω και με ενα πλανο (2-3 μηνων) ωστε να αναβαθμισω σκληρο και ισως και το κουτι (το οποιο το θεωρω επενδυση, αμα παρεις ενα καλο και δεν εχεις κοληματα με μοντιφιες, να βαριεσε και τετοια σε παει ανετα 10 χρονακια ισως και παραπανω) πιστευω οτι με τα παραπανω θα παω ανετα 3-4 χρονια....παιχνιδια πολλα πολλα δεν παιζω τα τελευταια χρονια δεν ξερω αν ειναι λογο ηλικιας,κοντευουμε τα 30, ή επειδη το συστημα μου ειναι για τα πανυγηρια,....θα δειξει.... μακαρι να κρατησει 4 χρονια και να παιζει και μερικα game που θα βγουν μετα απο 4 χρονια (κομματακι δυσκολο φυσικα αλλα λεμε τωρα) και θα ειμαι υπερ ευχαριστημενος... Υ.Γ. τωρα ειδα το post του φιλου τακη και εχει δικαιο, κραταω πολλα χρονια τα συστηματα....αλλα γιατι με λεει ts δεν καταλαβα????
adtakhs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Αν στο σύστημα που σου πόσταρα αρχικά μπορούσες να βάλεις και μια 6870, άνετα θα έπαιζε τα παιχνίδια που θες και μετά από μια τετραετία ! Να θυμάσαι πως στο μέλλον αν κάποιο παιχνίδι δεν σου τρέχει, να αλλάξεις κάρτα γραφικών ! Αυτή θα είναι ο φταίχτης ! Από το 2007 και μετά δεν χρειάζεται να σκάσεις 1500€ σε σύστημα για να έχεις απόδοση. Η τεχνολογία έχει φτηννει αρκετά.
iliastra Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) την 6870 εχω βαλει.... :cool: ναι το εχω καταλαβει αυτο με 1000-1200 ευρω περιπου εχεις τερας απο οτι βλεπω...μιλαω παντα για μηχανημα απο την αρχη.. το κυριο προβλημα που αντιμετωπισα οταν ηθελα να αλλαξω καρτα γραφικων ηταν οτι ειχε αλλαξει ο τυπος των καρτων απο AGP se PCI....οποτε επρεπε να αλλαξω μητρικες, επεξεργαστες, ραμ και δεν συμαζευετε, ημουν και φοιτητης οποτε....Υ.Γ. αληθεια τα συγκτιτικα τεστ σε ποιο site τα βρηκες?? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2013 από iliastra
iliastra Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 επισης να ρωτησω κατι ρε παιδια....αυτες οι μητρικες οι Kingston Hyper X beast φαινονται πολυ χοντρες αμα θελω μελλοντικα να βαλω 4 απο αυτες (1 σε καθε slot) θα χωρανε ή θα στριμοχτουν μεταξυ τους με αποτελεσμα η μια να σπρωνχει την αλλη και να εχουμε κανα παρατραγουδο???
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 επισης να ρωτησω κατι ρε παιδια....αυτες οι μητρικες οι Kingston Hyper X beast φαινονται πολυ χοντρες αμα θελω μελλοντικα να βαλω 4 απο αυτες (1 σε καθε slot) θα χωρανε ή θα στριμοχτουν μεταξυ τους με αποτελεσμα η μια να σπρωνχει την αλλη και να εχουμε κανα παρατραγουδο??? Φαγαν πολυ γαλοπουλα οι beast.
iliastra Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 εγω να δεις τι εφαγα..... (οοοπς τι λεω, κατσε μην μας ακουνε και μας φορολογησουν)....εεεεε τιποτα δεν εφαγα ηθελα να πω... 1
iliastra Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 για να μην ανοιγω καινουργιο thread ας κανουμε μια παρενθεση...κοιταω καποια full tower και στα χαρακτηριστηκα το ενα λεει οτι περνει μητρικες Micro ATX και ATX και το αλλο λεει οτι περνει Flex ATX / ATX / Micro ATX / E-ATX / XL-ATX.... σε περιπτωση που θελω να βαλω μια E-atx στ πρωτο θα πρεπει να δημιουργησω καινουργιες τρυπουλες ή δεν το σκεφτομαι καθολου???τα δυο κουτια ειναι το 1) THERMALTAKE CHASAR MK-1 και το 2) AEROCOOL XPREDATORεσεις ποιο απο τα δυο μου προτεινεται?? (φυσικα αν παρω ενα απο τα δυο το πιο πιθανο ειναι να το κρατησω αρκετα χρονια..
adtakhs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 AEROCOOL X PREDATOR ! Το άλλο έχει πολύ λεπτή λαμαρίνα ! Πάντως ένα κουτί που μου έκανε μεγάλη εντύπωση με κόστος 82€ είναι το : Lepa LPC302 με (usb III, e-SATA και Dock station) http://www.vortez.net/articles_pages/lepa_lpc302_series_review,1.html Γιατί ψάχνεις σε full ATX ? E-ATX μητρική δεν πρόκειται να βάλεις ! Τέτοιες είναι των server και η GIGABYTE 990FXA-UD7 ! Καμιά άλλη μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα